- 16 Nisan 2017
- 1.787
- 1.532
- 133
- Konu Sahibi Stardust07
-
Yarın bi idrar testi daha yap tekrarla bence. Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Ben son gebeliğimde idrar testi sonrası kan baktırmadım bile, genelde güvenilir oluyor o testlerİyi geceler kızlar.öncelikle konum taşınacak konu ise Hemen taşınmasin lütfenen azından bir iki yorum alayım
Konuya geçiyorum.haftasonu benim adet günüm.ama pazartesinden ber lekelenmelerim oluyor.sadece kahverengi.eczaneden hcg testi aldım yaptım ikinci çizgi çıktı dün.bugün kan tahlili yaptirayim dedim değer 13 çıktı doktorum pazartesi tekrar bakacağız dedi.işin özü çok merak ediyorum bu durumda var mı bişey acaba umitleneyim mi.başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim bende o güne kadar sakinleseyim rahat edeyim. Şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim.biliyorum sadece 3 gün ama merak ediyorum belki yaşayan olursa bende kafaya takmam bir iki yorum alırsam diyeİnşallah gönlüne göre olur.
Ama kimse kimseye benzemez ki? Alt tarafı 3 gün sabredeceksin. Kimi hamilesindir diyecek kimi değilsin. İyice çorba olacaksın. Birşeylerle meşgul et kendini o zamana dek.
Biraz karışık aslında.önümüzdeki ay tedavi olacağız diye ayarladik kendimizi.idrar testi pozitif olmasına rağmen inanamiyorum ya yanlışsa diye biraz kafaya takıyor olabilirim teşekkür ederimYarın bi idrar testi daha yap tekrarla bence. Hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir. Ben son gebeliğimde idrar testi sonrası kan baktırmadım bile, genelde güvenilir oluyor o testler
hamilesin insaallah devam ederİyi geceler kızlar.öncelikle konum taşınacak konu ise Hemen taşınmasin lütfenen azından bir iki yorum alayım
Konuya geçiyorum.haftasonu benim adet günüm.ama pazartesinden ber lekelenmelerim oluyor.sadece kahverengi.eczaneden hcg testi aldım yaptım ikinci çizgi çıktı dün.bugün kan tahlili yaptirayim dedim değer 13 çıktı doktorum pazartesi tekrar bakacağız dedi.işin özü çok merak ediyorum bu durumda var mı bişey acaba umitleneyim mi.başına gelen arkadaşlar yorum yaparsanız sevinirim bende o güne kadar sakinleseyim rahat edeyim. Şimdiden teşekkürler
İnşallah ya.Allah isteyen herkese nasip etsinhamilesin insaallah devam eder
Sanırım o yüzden tekrarla dedi doktor.lekelenme devam ediyor sanırım beni korkutan bu.yerlesme kanaması olsa ne kadar sürer ki.hiçbiri hakkında bilgim de yok5ten yukarısı gebelik oluyo ama değer katlanmalı
Değer kaç olursa olsun 2 3 günde bir kan verip değer en az %60 katlanmış mı diye bakılıyor sağlıklı gebelikte böyle oluyomus çünkü. Yerleşme kanaması 1 haftaya kadar uzayabilir diye biliyorum ama emin değilim kanama olursa doktora gidersinSanırım o yüzden tekrarla dedi doktor.lekelenme devam ediyor sanırım beni korkutan bu.yerlesme kanaması olsa ne kadar sürer ki.hiçbiri hakkında bilgim de yok
İnşallah yerlesme kanamasidıriki gün sonra tekrarlayayim testi o zaman zaten sabredememDeğer kaç olursa olsun 2 3 günde bir kan verip değer en az %60 katlanmış mı diye bakılıyor sağlıklı gebelikte böyle oluyomus çünkü. Yerleşme kanaması 1 haftaya kadar uzayabilir diye biliyorum ama emin değilim kanama olursa doktora gidersin
InsallahhhHamilesiniz
Lekelenme devam ediyorsa bile normal midir sizce.4 gündür kahverengi leke var.korkuyorum testi yapmaya da.bir abla bugün dedi düşük olabilir tutunamamis olabilir diye.of çok kararsizimbahsettıgınız sonuca gore hamılesınız
ıdrar testı yapın sımdı veya yarın
5 üstünde olunca kan değeri hamilesiniz demek oluyorLekelenme devam ediyorsa bile normal midir sizce.4 gündür kahverengi leke var.korkuyorum testi yapmaya da.bir abla bugün dedi düşük olabilir tutunamamis olabilir diye.of çok kararsizim
Sadece uzanıp dinlenmemi pazartesi kan tahlilini tekrarlamami söyledi.5 üstünde olunca kan değeri hamilesiniz demek oluyor
Normalde doktor progestan yazardı doktorunuz ne dedi
Teşekkür ederim umarım öyle olurinşallah katlanarak artar değeriniz çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?