Rahatlamak istiyorum demiş

Cocugu rahat biraksin
Demek ki bunaldi
Zirt pirt mesaj cekiyorsa bunalmistir

O arayana yazana kadar beklesin

Bence sikbogaz etmis
Adam çok haklı. Hemen her saniye konuşmak zorunda mı insan sevgilisiyle annesiyle ya da kocasıyla?
İnsan gibi su an konuşasim yok demiş kibarca. Hemen anlam cikarmalar,tripler...
Resmen canı kavga istemiş kızin.
Şehir dışına gittiği için değil , bu tripcan halleri yüzünden biter bence ilişkisi eğer bitecekse.
Şu türk insanında herşey var, kişisel özgürlüğe saygı yok

Bu ilişkide kafamı karıştıranlar var sen biraz bekle demek istemiş
Ceyda da o arada sınavlarına hazırlansın kafasını takmasın

dersine çalışsın ders daha onemlı o çocuktan.çünkü gelecek barındırıyor o ders.

deger verse sınav motivasyonu düşmesin diye böyle konusmaz ... arkadasınız sınavına odaklansın..sevgilisi gider başkasını sever ama bazı fırsatlar bi daha çıkmıyo insanın karsısına.

kızlar arkadaşıma demin sevgilisi demiş ki ceydacım şuan pek konuşasım yok beni mazur görür müsün
Ceyda da ben başka şehire gittim diye hemen böyle soğuyacak mı aramız demiş
Sevgilisi de al işte şart mı her zaman konuşmamız ki beni darlıyosun azcık rahat bıraksan tamam sen kafanı dinle desen geçecek tekrar konuşcaz seni çok seviyorum ama üsteleme lütfen sen de kendi işlerini yap biraz rahatlamak istiyorum demiş
Kızın sürekli çocuğu mesaja boğduğunu düşünmeyin sakın sadece akşam vakti oluyo sınava çalıştığı için ceydanın Ve akşam biraz mesaj atabiliyo Normal telefon araması zaten yapmıyolar
Şuan hüngür hüngür ağlıyor kız
Bu konudaki düşünceniz nedir

ağlamayı bıraksın.

Yahu niye ağlıyo ? Valla ben o adamin yerinde olsam ceydacim suan pek konusasim yok desem ceydada aglamaya baslasa anında birakirim. Bu ne ya ? Bu ne bağımlılik. Hasta misiniz kardesim siz ?

Back
X