Rahatlamaya ihtiyacım var.

Bi önerim yok ancak çok mizahi bir dille anlatmışsınız. Okurken istemsiz güldüm . Doğru olan zaman nezamansa olur elbet .
 
Benim de döngüm hiç şaşmaz 28de bir gelir.. fakat ne zaman kaçak olsa adetimin üstünden 3 4 gün geçiyo ve tam test yapıcam kıpkırmızı gelmiyo mu ayar oluyorum.. 5 günü doldur acele etme test için insan çöküyo resmen
 
Off slim konun çok yol almış yeni gördüm.

Yorumlara bakamadim.

Rahat ol bebişim diyorum sana

Hayırlısı neyse o olsun, test yapmicam diyon ama için içini yemiyor mu? Yiyor bence

Boş pedle gezme yav günlük ped koy bari olduğunu anlayınca değiştirirsin

Yolda belkide iyotsuztuz
 
Okurken cok güldüm.Anlatım tarzınız cok hoş.Bi keresinde benim de adetim 16 gün gecikmişti.Ben de boş ped takıp duruyordum o günlerim aklıma geldi.Kesin hamileyim falan derken doktora gittim kan testi yaptırdım,o gün regl olmustum :) Adet gününüz şaşmıyorsa yapıverin test , kızacaksınız ama :)
 
Arkadaşımın ablası 1 yıl çok uğraştı olmadı, artık bosverdim olursa olur dedikten 5 ay sonra da 1 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bu da evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şekli işte heralde. Tıbbi bir açıklamasıda o zaman doktorlar tarafından verilmemişti hatta hatırlıyorum. Bi sorun yok zamanı var demekki bekleyin diyen bir dolu doktor topluluğu. O tarzdı.
 
Slim keyfini hiç kaçırma. Kiste rağmen hamile kalabilirsin bunda sorun yok, ille tüp bebek yapman gerekmiyor yani. Regl gecikmesi konusuna gelirsek mevsimlerde değişme var bunu hepimiz fark ediyoruz yani, güneş ışınlarının dünyaya geliş açısı evvelki yıllarla aynı değil artık, günsel anlamda sapmalar var bu yüzden bahar döneminde regl tarihinin +- 7 gün oynaması mümkün.

En basidinden, evinde kanarya, saka besleyenler muhakkak dikkat etmişlerdir. Bu hayvanların ayakları güz mevsiminde koyu renk olur, baharda ayaklarının rengi açılır ve gagalarını tüneğe sürtmeye başlarlar çünkü kan akışı hızlanır ve karıncalanmaya başlar çeşitli uzuvları, aynı şekilde yanık yanık ötmeye başlarlar. Hava aniden ısındı ve bir anda soğudu, çocuklar dik ötümden sonra suskunluğa büründü yeniden ve stresliler.Kuşlarda böyle oluyorsa insanlarda neler olur bir düşün

Şu an hamile olmayabilirsin veya belki test erken yapıldığı için sonuç vermemiş olabilir ama sanıyorum bir kaç ay içinde güzel haberlerle kaşılaşacağız senin açından. Umudunu kırma lütfen.
 
gerçekten verilmiş sadakanız varmış, çok şaşırdım, benim kistim de hamileyken patlayıp yumurtalığıma yapışmış, sezeryan oldum dite çok ağlamıştım ama dediğiniz gibi varmış bir hayır, bu sayede doktor temizlemisti yapışan parçayı.
 
cok gecmıs olsun...
 
Çok sevindim dün okumuştum yazamamıştım içimden geçmişti niyeyse hayırlı olsun

Çok teşekkürler.
Ben cidden beklemiyordum çünkü hissedileceğine inanıyordum.
Eşime de regl oldum önümüzdeki maçlara bakarız dedim
Akşama evde şenlik var.
 
Çok teşekkürler.
Ben cidden beklemiyordum çünkü hissedileceğine inanıyordum.
Eşime de regl oldum önümüzdeki maçlara bakarız dedim
Akşama evde şenlik var.
Aaa imza gelmiş. Test yaptın dimi,süper haber Hayırlı olsun canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…