Rahatlamaya ihtiyacım var.

yaa ne yalan söyliyim ben senin stres yaptığın için geciktiğini düşünmüştüm slim. ama meğer neden başkaymış
ben de gidip bi test alsam iyi olacak cumartesi yaparım

Aaaaaaaaaaa aaaaaaa aaaaaa
çok sevindim çoooook.
Gözlerim dolu dolu oldu.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı inşallah...
Ayyy bana ne oluyorsa????

Süper misin sen ceyz?
Est.ne demek :) Yardımcı olabilirsem ne mutlu,fazla uzun bir konu ama olsun :)
Biz o konudan sonra normal hayatta da görüştük,hamileyken seminere gittik, bebişler doğunca görüşüldü evlere gidildi vb. Hatta tartışmalar,kopmalar oldu Şuan aktif olarak 6 kişi görüşüyoruz,başta 30 küsür kişiydi

çok sevindim çoooook.
Gözlerim dolu dolu oldu.
Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı inşallah...
CuteMom ; ilk defa laale'yi mutlu gördü

Anammn iyotsuztuz geldi galiba mutlu haberben bile seni tanımamama ragmen pek bi sevindim..Allah kucağına almayı nasip etsin.. Valla mutlu oldum kız kardeşim hamileymiş gibi

yaa ne yalan söyliyim ben senin stres yaptığın için geciktiğini düşünmüştüm slim. ama meğer neden başkaymış
ben de gidip bi test alsam iyi olacak cumartesi yaparım

Ya bende açıkçası stresten değil de kşstten diye düşünuyordum.
Al test ama istemiyor isen negatif çıksın.

çok sevindim çoooook.
Gözlerim dolu dolu oldu.

Ya nasıl duygulandım bi bilsen.
Hiç görmediğim biri bile bu vesileyle nasıl mutlu oldu.
Hep çok mutlu olalım.
Buralar her kalp dolu olsun.

Bende ocak annelerine yazdım.
Çünkü cidden cahilim şaka değil. İyi olur eminim ki.
Ben de çevre yapıp bdvdekileri silicem

Ayy ne nefis, ne mutluluk verici bir haber. Tebrikler. Sağlıkla büyüsün, doğsun inşallah. Ne tatlı bir bekleyiş, ne tatlı bir kavuşma, ne tatlı bir macera bekliyor sizi, anlatıp spoiler vermeyeyim şimdi... Umarım stressiz, sorunsuz, kolay bir hamilelik geçirirsiniz.

Test yapmazsın daha sanıyodum şaka bir yana kendi başıma gelmiş kadar sevindim hayırlı olsun

Konunu tekrar başa dönüp okudum da hamile kalmayı isteyip kalamayan kişilerin çıkarması gereken 3 büyük ders var,

1.) Çok üstüne düşüp kendimizi yıpratmıyoruz, gördüğünüz üzere konu sahibi 5 ay ovulasyon vb strese girip en sonunda 6.ayda oluruna bıraktığı için hamile kalmış olabilir, ki zaten stres çok etkiliyor

2.) Adete 3 gün kala yapılan test negatif, adet geçtikten sonra yapılan pozitif. Demekki mutlaka beklenmeli.

3.) Kist varsa bile hamile kalınabilir, Allah ol derse olur

Evet nen de aynılarını düşündüm ceyzim.
Hani ileride gebelik içim ne olur ne biter bilmiyorum da cidden kafaya takma olur dedikleri doğruymuş.
Kistim her ne kadar olsa da doktorun dediği gibi imkansız değilmiş.
Gebelik testlerinde cidden beklemek gerekiyormuş.

ay kusura bakma slimciğim.heyecanla,yeni ergenler gibi "işte buuuuuu"diye bir tabir kullandım.

senin adına çok mutlu oldum.hatta uzun zamandır aldığım en güzel haberlerden biri.

ay kusura bakma slimciğim.heyecanla,yeni ergenler gibi "işte buuuuuu"diye bir tabir kullandım.

senin adına çok mutlu oldum.hatta uzun zamandır aldığım en güzel haberlerden biri.

Ay nasıl sevindim hunter abla.
Çok teşekkür ederim:)

Arayıp arayıp eşime ağlıyorum ikide bir.
Üzüntüden sanıyor teselli falan veriyor.
Ay akşam da olmaz şimdi bana.

Hayırlı olsunnn ilk okudum mesajını yazış şeklinden (stresli ) anladım hamile olduğunu imzanı görmeden içimden güldüm öyle sonra imzayı gördüm cukkaaaa ayrıcaa aynı seneryo yaa bende eşime oldum dedim adam üzüntüden çöktü pc çıktısı aldım - Yoldan çekil babaaa ben geliyorum yazdım 2 dişli bi bebek resmi koydum eşim yemek hazırlarkene odaya koydum çağırdım bahaneyle kan test sonucu bir de kocaman yazı adam şok adam kilit benim gibi danayı kucağına almaya çalıştı sende bu tarz bişey yap bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…