rahatlatcak bir kaç cümle sadece....

Sevmek yaradanın bize bahşetmiş olduğunu yüce duygulardan biridir.Fakat biraz şekillendirmekte kişiye özgü bişeydir kaderin yanı sıra bazen sevmek herşey içinde yeterli değildir. eşiniz ailenize, eşinizin ailesinin AİLENİZE UYMASI çok önemli diye düşünüyorum.6 yıl evet önemli bir zaman dilimi ama önünüzde koskaca bir hayat var daha 22 yaşındasınız. Ailem eşimle tanıştı ve iyi virine benziyor dedi bir hafta sonra ailesi ile tanıştı kızım bize uygun bir aile değil sıkıntı çıkarır bu kadın dedi özellikle kayınvaldem için ben idare ederim babacım bir şekilde dedim. MADEM SEVİYORSUN DİYE BAŞLADI BABAM ne desin ki adamcağız seviyorum ya ...
formaliteler güç bela stresli,bol ağlamalı zırlamalı ,kavgalı süreç şeklinde oldu 2 yılı aşkındır evliyim şuanki aklım olsa evlenmezdim eşimle evet iyi ona lafım yok ! ama eşle bitmiyor ... aramızda kilometreler var ailesi ile olmuyor
şuan üzülürsünüz acı çekersiniz ama ilerde iyiki dersiniz buna eminim ,sağlık olsun demek lazım biraz uzun oldu kızlar kusura bakmayın hayırlı günler.

keşke ailesi kötü olsa da o olmasaydı.. ben mucadele ederdm.. karsıma alırdım ailemi.. ama şimdi bile ona hiç bi gebeliğim yokken bana küfür etmesi.. evlenınce de boyle yaparsan kapının ananın evınde bulursun lan kendini demesi.. ya ben çok duygusal bi insanım naif kibar oyle hakaret edemem kimseye öyle tartısmaya da giremem.. eger kı o bana böyle davranmasaydı bana 4 gün önce bile annesi için gecmişime geleceğime küfür etti... mucadele ederdm ama etmedm

şu hayatta ne olursa olsun kimse aileden değerli değil bunu unutma ! karşındaki insan iyi olsa bu seferde aileni karşına aldığın için mutsuz olucaktın ve bir gün bakıcaktın ki değmezmiş... evlilikte ayrıca sevgi,saygı çok önemli ki naif bir yapıdayım diyorsun hayatın kararır hiç kalkışma böyle bir işe derim .acırsın ama unutursun...

kalkışmadım tamam dedim aileme

herkes gider ailen kalır en basiti bu yaşa kadar getiren onlarsa yine hep onlar olucaktır . Hakkında hayırlısı olmuş diye düşünmeslisin <kolay olmayacak tabi ki nefes alamıcaksın boşluk olucak ama geçicek başkasıyla evlenirken onu düşünmende eşini aldatmak olur sana saygı duymayan en ufak bir şeyde küfür eden bir insan senin için çocugun için ne kadar sağlıklı olur ki bence iyi ki dönmüşsün yolun başından bu mantıkla bak .. Üzülme ..!

Eşi ve ailesi bölümüne 10 dk gözat.%99 unda ailem istememişti, evlendim hayatım altüstoldu konularını göreceksin.En doğrusunu yapmışsın canım.Büyük bir oranda erkekler ailesinden vazgeçmiyor ama kızlar vazgeçiyor ve vazgeçmesi bekleniyor.Erkekler bu kadar da kıymetli varlıklar değilller.En büyük aşkın son aşkınmış.Emin ol unutacaksın.Anneni babanı üzmene değmez

Bunun bir de evlendikten sonrasını düşün.allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki yol yakınken kurtulmuşsun.Üzülme bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…