- Konu Sahibi karamanlier
-
Zor bir durum inşallah en az yıpratıcı şekilde sonuçlanır senin için 6 yıl az değil dile kolay...
Fakat ailelerin her zaman bildiği birşey vardır. Neden onay vermedikleri de önemli bir konu.
Onlar daha tecrübeliler sonuçta ve dışardan bakan bir göz daha mantıklı yaklaşabilir sonuçta kızlarının üzülmesini istemezler.
Büyük ihtimalle seni ilerde üzeceğini düşündüler. Zaten sen bir karar verdiysen en doğru olanı yapmışsındır içini rahat tut canım
canım ailen neden istemiyor
Neden izin vermiyorlar??bazen biz anlamasakta ailelerimiz bazı şeyleri görür ve sonunda yine "siz haklıymışsınız"deriz.unutma ailelerimiz bizim için daima iyiyi düşünürler.yapamadım.. ailemi karsıma alamadım 6 yıllık beraberliğimi onlar onay vermediği ve hiç bi zaman da vermiyeceği için bitirdim.. onların ağlamasına dayanamadm abimin annemin babamın olmaz olursada biz yokuz demesini kabullenemedim yanlıs mı yaptım bilmiyorum.. begun gelcek ailesi sanırım.. benim için ailem onemli.. onlarsız olmaz olur muyanlıs mı yaptm ben
boğazıma bi yumruk oturdu... nefes dahi alamıyorum sanki.. gecicek mi onuda bilmiyorum
canım kaç yaşındasın bilemiyorum ama belki şu an gerçekten senin göremeyeceğin bazı durumlar vardır ailenin istemeyeceği. eminim senin iyiliğini istiyorlardır...
Tabi ki geçicek neler geçmiyor ki hayatta ölüme bile alışıyor insan çok klişe ama doğru o yüzden kendini rahatlatmaya bak...
Neden izin vermiyorlar??bazen biz anlamasakta ailelerimiz bazı şeyleri görür ve sonunda yine "siz haklıymışsınız"deriz.unutma ailelerimiz bizim için daima iyiyi düşünürler.
bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. seviyorum
bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. seviyorum
bilmiyorum suan çok kötüyüm ama.. Ailem görüyo biliyorum bende görüyorum.. Küfür eder söver kızar sesini yükseltır sinirlenirse döver ben bunları bliyorum ama.. Seviyorum
Arkadaşlarında dediği gibi emin ol aileler hayır diyorsa vardır bir bildikleri.
bu kararından dolayı şimdi için yansa da ileride çok doğru karar vermişim diyeceksin.
Allah'ım bu süreci en az hasarla atlatırsınız.
Eğer imkanın varsa aileden biriyle yada yakın bir dostunla tatile çık.
Varsa köyüne git, iyi geleceğine inanıyorum.
Rabbım hayırlı kapılar açsın, hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?