Ne kadar tatlısın inan etrafındaki kediler çok şanslı burada kedimizin ismide şanslıydı hahaha 500 çok vermişsin ben 2 tl lik mamalar var onlardan alıyorum bir kaç tane ama hiç almaktan iyidir yanı Tatile felan gidersen bana bırak minnakları1-10ekım arası ındırım vardı %50 500 tl harcadımsokaktakı canlara ve evımdeki tüy yumaklarına
Aç bı hayvan gördüğümde dayaamıyorum. Her gun işe geç kalıyorum onları beslıcem dıyeAllahtan benı çok severler patronlar yınemı kedı drler
ya benımkı yılllık alışverış kedi kumu, ödül maması ,yaş mama, birde sokaktakı hayvanlara mama aldım 1 yıl birşey almam :Ne kadar tatlısın inan etrafındaki kediler çok şanslı burada kedimizin ismide şanslıydı hahaha 500 çok vermişsin ben 2 tl lik mamalar var onlardan alıyorum bir kaç tane ama hiç almaktan iyidir yanı Tatile felan gidersen bana bırak minnakları
Canım kv demler çok yakın bana yakın bı yere gidersem kaynım eve gelıp onlara bakıyor saolsun :) Teşekkürler teklifin içinNe kadar tatlısın inan etrafındaki kediler çok şanslı burada kedimizin ismide şanslıydı hahaha 500 çok vermişsin ben 2 tl lik mamalar var onlardan alıyorum bir kaç tane ama hiç almaktan iyidir yanı Tatile felan gidersen bana bırak minnakları
Doğru söylüyorsun da insanlar gençken hayatlarını yaşamalı yaşlanınca ne yapacak ki parayı, sonra keşke gençliğimde şunu yapsaydım bunu yapsaydım demesi daha acı değil mi?Canim aylık 300 tl dışardan yiyorum diyosun üstüne 160 daha koy sigortani yatır. Ben iki senedir yatırıyorum eşim boşver toplu öderiz diyo ama ben yinede hayata güvenmiyorum allah nasip etmisken odemek lazım. Eşim 3 bin alıyor diyosun yaslaninca tek emekliyemi kalcaksiniz yatır sende al her ay paranı. Yani ben geleceğe yatırım yapmadan rahat edemiyorum.
Evlilik zaten yapmak istediklerine engel degilse erken evlendim diye hayiflanmana gerek yok.kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum
ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim
mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum
yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci
en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada
eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor
bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer
Herkesler aylik 2000-2500 tlye nasil bunlari yapabildigine sasirdi.işte o 24 saat banada yetmiyor gün 48 saat olsun daha fazla kenidime zaman ayırıtyım diyorum gecen mesela sabahtan kızlara kahvaltıya gittim 2 gibi bi alısveris merkezinde bot spairs etmistim o gelmis ona gittim sonra 5 tede yüzme dersim vardı 1. 5 saat ordaydım sonra esim beni aldı sinemaya gittik aksamda halalarıan oturmaya gittik
yani ev isi pek sevdigim bi is degil yapıyosun tabi yapıcan kim yapıcak senin isine ama ruhumda ev kadınlıgı yok yani resmen
yemek konusunda azın 15 günü esim olmadıgı icin zaten öyle geciyor 2 günü dısardayke 2 gün annemde 2 günde keyfimize göre takılıyoruz
Acı olan yaslanip emekli maaşı olmamasinin eksikliğini yaşarken ahh ahh keşke gençken az gezseydimde emekliligimi yatırsaydim demesi. Gençken her yaptığından azda olsa zevk alıp kafana takmazsin. Ama yaslaninca muhtaç olmayı kafana çok takarsin Kaldıki 300 400 emekli yatırınca kimsenin gencliginin yarıda kesilcegini sanmıyorum canimDoğru söylüyorsun da insanlar gençken hayatlarını yaşamalı yaşlanınca ne yapacak ki parayı, sonra keşke gençliğimde şunu yapsaydım bunu yapsaydım demesi daha acı değil mi?
Hangi sirkette calisiyi cv mizi gondersek sana bize de bi hayir isi yapsan ya :)yuhh sizde yaa turkcelde 1000 tl bile alan bile var inanıp inanmamak size kalmıs cünkü esim 12 saat calısıyor o saatten sonraki 1 saat bile 22 lira ücret yükleniyor yani 1 günlük daha fazla yemek alıyo ee öyle olunca her mesai kaldıgınde tıcket parasıda artıyor bude benim isime geliyo
Hem adamin parasiyla gununu gun et, kendin ev hanimi ilen disaridan siparis et, kocan isten yorgun argin gelsin onune evde hazirladigin bastan savma bir yemek koy, sonra da erken mi evlendim de. Evlenmesen Kimin parasini ezecrktin orada burada? Boşa geçen zaman, boşa harcanan para, sana boşa verilen değer! Boş durmaktan dolayi bos dusunur olmussun. Nankör olma kiymet bil bence. Bencilligin beni cileden cikardi!kızlar bilen biliyor ben biraz keyfime düskünüm simdi evli olup cocugu olmayan ve calısmayan bayanların günü nasıl geciyor merak ediyorum
ben yazıyım önce esim vardiyalı calıstıgı icin zaten haftanın 3 günü yemek yapmıyorum
esim aksamları evde olunca canım ne isterse bazen esime yapar kendime spariş ederim
mesela ne biliyim canım kahve isterse hic üsenmem giderim sahildeki starbucks denizin sesini dalga sesini izlerim cevremdede keske senin nesen gibi nesemiz olsa hayat sevincimiz olsa diyolar bilemiyroum ben kendime cok mu deger veriyorum diyorum bazen benden bi tane daha yok diye düsünürüm neden günümü gün etmiyim diyorum
yada haftalık gezmelerimiz olur 1 i günümüz biri kahve keyfi gibi zaten kendi ailem cevrem yakın sık sık gideriz anne teyze hala yengelere kendi arkadaslarım dersen var yine gidip görüstügüm ama cogu evlenince kocasını dinleyen kocasının sözündne cıkmyana tipler oldu maas kartını veren kocasına sormadan bakkala gidemeyen tipler benim de yapım öyle olmadıgı icin pek sık görüsmüyorum iste bi kac kız arkadas ve aile dostları yetiyor gerci
en sevmedigim huyum gene tek basıne yemek yemek esim ise gidince aksam yemegi icin yanlız yiyemiyorum bu yüzden ya cıkıyorum dısarı bi english home yapıyorum neler gelmis bakıyorum ordan gratis ordan bi yemek ordan anneme ugrayıp cay iciyorum eve geliyorum bazende annemde yatıyorum cünkü esim gececi oluyo sabah 8 de geliyo yada
eve söylüyorum ne biliym cocugum yok cesaretimmi yok kendimemi güvenmiyorum bi yanım turist gibi gezmek istiyor al sırtına cantanı peri bacalarındna gir atinada gezz balık mezeleri ye ordan roma yap ask selalesine sırtını dönüp para at dilek tut offff cok kızıyorum kendime bazen cok erken evlendim ask evliligi iste insan kör oluyor
bide sizden dinliyim cocuksuz evli calısmayan hanımların günleri nasıl gecer
Anlattiklarin da pek zevkli degildi yani. Gunluk hayatindan bahsediyorum. Tek yaptigin kocani kole gibi calistirip bide ustune adama kiymet vermeden yasaman. Yazik adama valla.amacım hayattan zevk almak
içinde patlamasın cnm söyle ama o da sana göre bana göre görgüsüzlük degilAma ben söylemezsem içimde kalır 2000 lirayla dünyanın havasını atmışın midem bulandı.Acı ama gerçek çok görgüsüzsün..Kendinde değiştirmen gereken bişey varsa o da budur
neden sen nasıl davranıyosunAnlattiklarin da pek zevkli degildi yani. Gunluk hayatindan bahsediyorum. Tek yaptigin kocani kole gibi calistirip bide ustune adama kiymet vermeden yasaman. Yazik adama valla.
Bana davrandigi gibi ilgiliyim herseyiyle. Ve en onemlisi Sevgi doluyum onu hic bir yerde kotulemem ve baskasina da musade etmem. Bir sikintim varsa yuzyuze konusuruz hallediriz. Cunku biz kari-kocayiz.neden sen nasıl davranıyosun
valla bizde süper karı kocayız cnm esim benden halinden cok memnun bizde ask evliliigi yaptıkBana davrandigi gibi ilgiliyim herseyiyle. Ve en onemlisi Sevgi doluyum onu hic bir yerde kotulemem ve baskasina da musade etmem. Bir sikintim varsa yuzyuze konusuruz hallediriz. Cunku biz kari-kocayiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?