RAHATSIZ EDEN NUMARALAR YARDIM ACIL !

KivircikBirUye

Catwoman
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
143
-307
48
Merhaba arkadaslar,
Beni surekli 0212 alan koduyla 900 lu degisik degisik numaralardan surekli ariyolar. Bi kere actim ve cevap gelmedi kendiligonden kapandi. Bu sabah bi bakti ki annemi de o numaradan aramis birisi ama onu bi kere aramislar. Beni surekli. Basina boyle bisey gelen var mi? Yemin ediyorum biktim sabahin korunde uykumdan uyandiriyolar aksama kadar devam ediyor. Bi yere sikayet filan edebilir miyiz? Yardimci olun lutfen.

malesef çözümsüz bir durum. Bana çok fazla mesaj geliyordu gecen aylarda. Haftada 20 kez hediye cep telefonu kazanıyordum ve o numaralardan da sürekli aranıyordum. Bimere yazdım, dolandırıcılar kendi numaralarıyla insanlara ulaşıyolar ama bizim devletimiz onlara ulaşamıyor ? çok can sıkıcı ama bi süre sonra vazgeçiyorlar.. açıp herhangi bir tepki vermeyin.

Arada bana da geliyor ama uzun uzun değil .Hemen kapatıyorlar .Ben cok takilmiyorum .Gunun 24 saati telefonum sessizde.
Işime gelmeyen kimsenin aramasini yanıtlamıyorum .
Bir de bahsettiginiz gibi numaralardan ablama mesaj geliyor .Rusça tanışalım mi filan diye .Hatta waptan kadin fotolari atmislardi bir defa .

Tam da bunu yasiyorum. Bir haftadir sabah aksam, defalarca ariyor 0216 908 0... ile baslayan numaralar. Sozde internet abonelik merkeziymis. Kurumsal adiniz ne diye sordum d smart, ttnet dedi. Ancak bu kuruluslari aradigimda o numarayla ilgilerinin olmadigini soylediler. Dolandiricidirlar dedi.

Guzellikle konustum olmadi. En son bagirdim cagirdim bes dakika sonra yine zirrr zirr... Bebek var evde, uyaniyor surekli.

Bir de ev telefonu aradiklari. Numarayi engelleyemiyorum da. Cektim fisi oylece duruyor simdi.

Sisteme numaramiz yukklenmis otomatik sekilde araniyoruz.

Beni de ayni sekilde sabah aksam ariyorlar biktim artik. Hafta sonu girdiginde arama olmadi ve kurtuldum sandim. Ta ki pazartesi gunune kadar yine basladi. Sanirim operatore bu numaralari engelletmek istiyorum diyince engelliyolarmis. Yarin onu denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…