- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
sanirim yeni evlisiniz. en ufak seyde şüphelenirseniz cok yorulursunuz.rahat olun. bosverMEyin ama sık bogaz da etmeyin
anam ben seni tripçi bi kadın olarak gördüm şuan. insan ilişkinin başlarında böyle tepkiler falan veriyo genelde. rahatsız ettim pardon ok kib bye türevi muhabbete girmişsin. hiç aramazdım sormazdım demişsin bilerek mi öyle yapıyodun ki? hemen de bu kadar güvensiz olmayın, yılların hatrına azcık güveniniz olsun birbirinize( tabii sizin güveninizi geçmişte hiç sarsmadıysa)
Çok abartmışsınız. O kadar basit bir şey ki, buluttan nem kapmak olmuş.
E tamam adam açıklamasını yapmış. Çekmemiştir, bir şey olmuştur. Eşinden niye rahatsız olsun.Yazmamdan aramamdan rahatsız olduğunu düşündüm, neti açıkken bir sonraki mesaja kapanınca, bayağı bekledim hala çift çizgi olmayınca kasten kapattığını sandım ve üzüldüm açıkçası
Nacizane tavsiyemi dinlerseniz eğer, bu kadar detaylarla boğulmayın derim.Evlilik bu şekilde yürümez.Bu sitede çok fazla bu tarz şikayetler okuyorum.İnanın üzülüyorum.Çünkü tecrübelerim on dakikalık gecikmeler için çıkarılan gerginlikler ya da ben iki kere aradım o üç kere aradı hesaplarıyla asla bir ilişkinin yürümeyeceğini söylüyor.Kadın olarak düştüğümüz çok önemli bir yanlış var(bazen erkekler de tabii) evlilik birine sahip olmak değil,bir yoldaşlık kurmak.Aynı hayatı omuzlayan iki farklı insansınız.Ama birer bireysiniz.Bazen insan annesinin telefonunu bile cevaplamak istemiyor.Bazen tamamen kendi başına kalmak istiyor.Ya da sadece uyuyor:)Hayat zaten bu kadar zorken çiftler birbirlerin hayatlarını kolaylaştırmalı.Belki bana kızacaksınız ama sözlerimi yabana atmayın.Bırakın içinden geldiği gibi arasın,arada cevap yazmaması sizi sevmediği anlamına gelmez.Bir insanın saat başı birine rapor vermesi bence bir kabustur.Ne kimseye saat başı rapor verin ne de verdirin.Merhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
gençler olur oyle şeyler arkadaş yanında hararetli konıuşmalar eğlenceler olduysa cvp yazmak istemeiştr ben bile bazen yazmıyorum okudugm halde işe dalıyorum eşim bazen göruyo yazamıyor ortam ve konumda önemli internet açıktır ama ortam yazmaya müsait değildir biz çalışma ortamındayız tabi ayrı ama oda muhbg gırgır şamataya dalmıştır herzaman dinç ve müsait olup cevp verecek değil ya aklı dalgındı cvp verdiğini sandı belki abartmayınMerhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
HayırAlakasiz ama Eskisehirli misiniz :)
Bu aralar biraz abarttığımı devamlı yazdığımı düşünüyorum o yüzden..Eee zaten normalde de arayıp, yazıp, uzun uzun vakit alan bir insan değilmişsiniz ki adam sizden kaçsın.
Görse, iyiyim canım, yatıcam vs 2 satır yazardı bence. Engelleyecek bir durum yok ki
Böyle kafanızda çok kurup kendinizi yormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?