- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.534
- 208
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
İçinden geldiği gibi devam et bence :) no dramaa ama. O da müsait olduğunda cevaplasın.Bu aralar biraz abarttığımı devamlı yazdığımı düşünüyorum o yüzden..
Ama içimden geliyor yapıyorum
Yani abartabileceğin en son noktadasın.Net sonradan çekmemiş ve o yüzden tek tik olmuş olabilir ardarda mesaj atmak aramak fazla olmamış mı uyuduğunu tahmin edemediniz mi çok büyütüyorsunuz bu takılacak birşey bile değil bu kadar eziyet etmeyin kendinizeMerhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
Bütün konularinizi biliyorum zaten pek muhabbet etmeyen biri galiba eşiniz size ilgisiz geliyodu o yüzden haklısın cnm arasin konussun Wifi çekmiyorsa
Ben baştaki eşim kelimesini yorumları okurken algıladım. Bildiğin lise tribi yoksa bu.Merhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
esinize inanin benim telefonum da oyle oluyor. internet az cekiyorsa bildirimler gelmiuor mesajlar telefonu elime alinca geliyor.
Başlığı ve konuyu okuyunca sevgililiğin başındasınız sandım. Az da değil 2 senelik evliymişsiniz, “rahatsız ettiysem kusura bakma” tribi çok saçma geldi bana.
Ve burda bu kadar kişi size abartıyorsunuz demiş, siz hala kendinizi haklı görüyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?