Rahatsız mı oldu ki :(

Yahu şu adam ne çekti senden ve halende çektikçe çekiyor arkadaş... İnan ben üzülüyorum o adamın haline.

Eşinizin dediği gibi olabiliyor. Eski erkek arkadaşım da uyuduğunda ki nöbetten geliyordu uyuduğu saatten emindim,bazen çift tik oluyor ardından mesaj atınca tek tik oluyordu bende ilk başta kavga etmiştim sizin gibi sanıp zamanla öyle olmadığını gördüm :)

Benim nişanlım bazen mavi tike rağmen yazmıyor =) rahatsız ettiğimi hiç düşünmedim, eşiniz de rahatsız olmaz. Biraz daha geniş olun. Huzursuzluğa hiç gerek yok

Ben interneti kapattığını düşündüm sonraki mesajım tek tik olunca, onun İçin üzüldüm, acaba rahatsız mı oldu da yaptı diye.. internetin o kadar uzun süre çekmeyeceğini düşünmedim, dün bulunduğu yerde hava koşulları kötüydü o etken olabilir mi bilmiyorum ama..

Eşinizin dediği gibi olabiliyor. Eski erkek arkadaşım da uyuduğunda ki nöbetten geliyordu uyuduğu saatten emindim,bazen çift tik oluyor ardından mesaj atınca tek tik oluyordu bende ilk başta kavga etmiştim sizin gibi sanıp zamanla öyle olmadığını gördüm :)

Aynen dediğiniz gibi oldu işte.
Olabiliyorsa zaman zaman sıkıntı yok..

Ne çekti ? Ne var şuan problem mi yaratmışım, kendisine problem oluşturacak bir şey dememişim, içimden geldiği halde garip bir şekilde çekiniyorum eşime mesaj yazmaya şuan..
Ne çektiğini sen daha iyi bilirsin. Unuttuysan açtığın diğer konularına bir bak, hepsi birbirinden ofsayt. Ha sonsuza kadarda çekmez bunuda bil. Elindeki nimetin değerini bilmezsen onu veren Allah geri almasınıda çok iyi bilir.
Açık ve apaçıkki adamı suçlamaya yer arıyorsun, içten içe onunda kabahatli olmasını istiyorsun, onunda hata yapmasını istiyorsun, zira biliyorsunki genelde bütün hatanın çoğunluğu sana ait. bu yüzden böyle ipe sapa gelmez saçma sapan şeyler eşeliyorsun. Allah aşkına mesajı iletmişde yok iletmemişde falan fistan bu zırvalara bakıp hangi akla hizmet manalar çıkarıp eşinin seninle konuşmak istemediği sonucuna varabiliyorsun? Birde üstüne adamı açıklamaya yapmaya mecbur bırakıyorsun...
Yazmak istiyorsan yaz bu kadar basit!
Kaldıki bu güne kadar hep o yazdı hep o aradı diyorsun, peki o neden bu hesaplara girmemiş? Çünkü abesle iştigalden başka hiçbir şey değil.
Bide Kim sana karşıt görüş yazsa bu şekilde cevap veriyorsun. Ama sorun değil, zira bu dokuz köyden ilk kovuluşum değil.

Ne çektiğini sen daha iyi bilirsin. Unuttuysan açtığın diğer konularına bir bak, hepsi birbirinden ofsayt. Ha sonsuza kadarda çekmez bunuda bil. Elindeki nimetin değerini bilmezsen onu veren Allah geri almasınıda çok iyi bilir.
Açık ve apaçıkki adamı suçlamaya yer arıyorsun, içten içe onunda kabahatli olmasını istiyorsun, onunda hata yapmasını istiyorsun, zira biliyorsunki genelde bütün hatanın çoğunluğu sana ait. bu yüzden böyle ipe sapa gelmez saçma sapan şeyler eşeliyorsun. Allah aşkına mesajı iletmişde yok iletmemişde falan fistan bu zırvalara bakıp hangi akla hizmet manalar çıkarıp eşinin seninle konuşmak istemediği sonucuna varabiliyorsun? Birde üstüne adamı açıklamaya yapmaya mecbur bırakıyorsun...
Kaldıki bu güne kadar hep o yazdı hep o aradı diyorsun, peki o neden bu hesaplara girmemiş? Çünkü abesle iştigalden başka hiçbir şey değil.
Bide Kim sana karşıt görüş yazsa bu şekilde cevap veriyorsun. Ama sorun değil, zira bu dokuz köyden ilk kovuluşum değil.
Yalnız farkettim de herkese böyle fevri cevaplar veriyorsun,o kadar ateşli savunuyorsun ki erkek üye misin nesin bu ne şiddet ne bu celal!

Sıkıntılı mısınız nesiniz bilmiyorum ki, dürüstlük abidesi falan mı sanıyorsunuz kendinizi hak hukuk işine giriyorsunuz..
Suçlamaya yer arıyormuşum ne alaka, suçlanacak ne durumu var acaba sık yazdığım İçin darladım mı, ya da böyle bir durum yaşayan oldu mu vs bunlardan dolayı konu açtım, sizin gibi fesatlık düşünmedim Yani , Allah biliyor..

Yalnız farkettim de herkese böyle fevri cevaplar veriyorsun,o kadar ateşli savunuyorsun ki erkek üye misin nesin bu ne şiddet ne bu celal!
Daha öncede böyle söyleyen olmuştu. Herkesin bir tarzı var benimkide bu. Yada her yiğidin bir yoğurt yiyişi var deyimde tam olsun şöyle erkek erkek :KK66:

Son düzenleme:
Sıkıntılı mısınız nesiniz bilmiyorum ki, dürüstlük abidesi falan mı sanıyorsunuz kendinizi hak hukuk işine giriyorsunuz..
Suçlamaya yer arıyormuşum ne alaka, suçlanacak ne durumu var acaba sık yazdığım İçin darladım mı, ya da böyle bir durum yaşayan oldu mu vs bunlardan dolayı konu açtım, sizin gibi fesatlık düşünmedim Yani , Allah biliyor..
Estağfurullah, bilakis dünyada geçirdiğim yüz günün doksan dokuzunda yanlış olan benimdir. Fakat hani doğru olduğum o tek bir gün varya o gün bu gün işte. Ve bunu sende biliyorsun.

Belki o an ders çalışıyordu bölmek istemedi.
Liseli ergen modu yerine smsle "hayatım merak ettim bi iyiyim yaz da içim rahatlasın" deseydin daha farklı olabilirdi herşey.

Bazen mavi tick oluyor. Bakıyorum son görülme daha önce. Sonrakiler tek tick çıkıyor. İnternette sıkıntı olunca oluyor öyle şeyler.
İki yıllık evlilikte yazdım niye cevap vermedin triplerini aşmanız gerekirdi. Kaldı ki sevgiliyken bile normal değil.
Ben de bazen okuyorum. Tam cevap yazacakken telefonu bırakıp gitmem gerekiyor.
Darlamak yerine, yazdığı zaman ne oldu diye sormanız yeterli.

Farklı bir versiyonunu yaşadım önce seyrek cvp yazmalar aramamalar sormalar, sonra ablasının telinden bile numaram sildirirdi :) whatptan gördüm nomu silmiş, ama seninki farklı gibi çocuk doğruyu söylüyor bnce

Yurtta herkes internete abanınca geç geliyor mesajlar. Normal sms i bilmemde. Whatsapp,line,messenger hepsi aynı sorun.

Farklı bir versiyonunu yaşadım önce seyrek cvp yazmalar aramamalar sormalar, sonra ablasının telinden bile numaram sildirirdi :) whatptan gördüm nomu silmiş, ama seninki farklı gibi çocuk doğruyu söylüyor bnce
Küsüştünüz mü naptınız?

Back
X