Rahatsız mı oldu ki :(

Uyuyormuştu zaten kendisi.
Ben sessizlikten sıkıldığım İçin 1 aydır muhabbet etmeye, eşimle yanımda olmasa bile irtibat halinde olmaya çalışıyordum..
Şuan istediğim halde yazamıyorum mesela, kendisi de neden yazmıyorsun vs demiyor da zaten :KK43: üzgünüm..
Sınava çalışıyor olabilirmi acaba finalleri var demiştiniz ya yada erkek erkeğe sohbet ediyorlardir

Normal SMS değil, vhatsapp tan yazmıştım
Ailemle hep whatsapp üzerinden iletişim kuruyorduk normal yazışmalar bile geç gelirken bide görüntülü arıyorlardı reddettikçe. Cinnet geçiriyordum 50 kere söylüyordum görüntülü aramayın diye inadına arıyorlardı :)

Sınava çalışıyor olabilirmi acaba finalleri var demiştiniz ya yada erkek erkeğe sohbet ediyorlardir

Çoğu kişinin sınavları bittiği için yurt çok kalabalık değil, eşim uykuya düşkün bir insan zaten.. hep erkenden uykusu gelir uyumak kısmına inanmama gibi bir durumum yok, yanımda bile bulduğu ilk boş vakitte uyur Yani biliyorum..

Zaten daha yeni yazmalara başlamışsınız neyin tribi anlamadım. İnterneti kapatsa telefonu direk kapatır başka türlü ulaşılmaz mi sanki. Çocuk değilsiniz, liseli sevgililerde değilsiniz. Kafanızı taktığınız şeye bakın. Başından beri ben aslında aramam mesaj yazmam sadece cevap verirdim demişsiniz ya bence iyiki öyle olmuş yoksa eşinizi cidden çok yorardınız. İki çizgi niye tek oldu. O mesaja niye 10 sn sonra cevap verildi :) bugünleriniz bir daha gelmeyecek kardeşim. İletişim sorununuz yoksa lütfen birbirinizi sadece sevin olur mu...

Çoğu kişinin sınavları bittiği için yurt çok kalabalık değil, eşim uykuya düşkün bir insan zaten.. hep erkenden uykusu gelir uyumak kısmına inanmama gibi bir durumum yok, yanımda bile bulduğu ilk boş vakitte uyur Yani biliyorum..
Ozman dert etme
O sana yazarken sen o atarsa cevapliyormussun şimdi oda sen yazınca cevapliyordur ağırdan satiyordur adam ilgiyi görünce havalanmistir

Şaka filan bi tarafa acayip zoruma gitti he... Ablasının telinden nomu sildirecek kadar be yaptım yani ? Bu demek oluyorki . Evimize gelme seni görmim... Habire eski sevgilisinin faceine girip kendimi o kadınla kıyaslıyorum dış görünüş olarak benden 2 tık aşağıda olmasına rağmen keşke onun yerinde olsaydımda bi kaç yılda olsa onun olsaydım..pskolojim çok kötü, beni görmemek istememesini bile nerdeyse hayra yorucam demekki beni görünce bişi hissediyor gibi:p

Bence abartmışsınız ya bizim yurtta da yoğunluk fazla olunca bazen ağdan atıyor. Aynı durum bende de oluyor. Uzatmayın gönlünü alın bence.

A
Merhabalar hanımlar,

Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..

Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..

Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..

Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldüm :KK43: sizce nasıl davranayım bu konuda ?
Allah baska dert vermesin

Merhabalar hanımlar,

Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..

Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..

Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..

Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldüm :KK43: sizce nasıl davranayım bu konuda ?
Ne kadar naifsiniz. Bence rahatsız olmamış. Yorgunluktan uyuyakalmış belli ki. Bazen bana da olur ilk mesajım iletilir sonrakiler tek tıkta kalır bir süre sonra iletilir. Kasıt aramayın. Teknolojik olaylar bunlar iradeye bagli seyler degil :)

Attığım mesajın birisi anında çift tik oldu vhatsapta, 10 dk sonra attığım mesaj tek tik oldu.
Ben de o 10 dk içinde netini kapattı sandım, eşim ise wifi çekmediğini söyledi..
Ama uzun süre çift çizgi olmadı yani birkaç saat.. öyle olabilir mi?
olabilir benim oyle oluyor aynen.

Evli degilde sevgili gibi davranmissiniz. Gunde bir yeter yani iletisim. Bir de mesaj su bu bana gereksiz gelir her dk. Esim yurtdisina bile gitse hicc aramam sormam.ne de olsa musaitken arar diye. Bazen gece yarisi ariyor gorsem de cvp bile veremiyorum yorgun uykulu oluyorum. Sizinki de oyle olmustur. Cok basit birsey takmayin bence.

Back
X