- 11 Mayıs 2011
- 7.162
- 3.963
- 373
- Konu Sahibi garipbirhayat
Evi basmandan mı korkuyor ki :))Ah bi bilsem , 7/24 onu düşünüyorum herhalde evlerine gitmim diye ablasının telindende sildirdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi basmandan mı korkuyor ki :))Ah bi bilsem , 7/24 onu düşünüyorum herhalde evlerine gitmim diye ablasının telindende sildirdi
Yurtta herkes internete abanınca geç geliyor mesajlar. Normal sms i bilmemde. Whatsapp,line,messenger hepsi aynı sorun.
Sınava çalışıyor olabilirmi acaba finalleri var demiştiniz ya yada erkek erkeğe sohbet ediyorlardirUyuyormuştu zaten kendisi.
Ben sessizlikten sıkıldığım İçin 1 aydır muhabbet etmeye, eşimle yanımda olmasa bile irtibat halinde olmaya çalışıyordum..
Şuan istediğim halde yazamıyorum mesela, kendisi de neden yazmıyorsun vs demiyor da zatenüzgünüm..
Ailemle hep whatsapp üzerinden iletişim kuruyorduk normal yazışmalar bile geç gelirken bide görüntülü arıyorlardı reddettikçe. Cinnet geçiriyordum 50 kere söylüyordum görüntülü aramayın diye inadına arıyorlardı :)Normal SMS değil, vhatsapp tan yazmıştım
Sınava çalışıyor olabilirmi acaba finalleri var demiştiniz ya yada erkek erkeğe sohbet ediyorlardir
Ozman dert etmeÇoğu kişinin sınavları bittiği için yurt çok kalabalık değil, eşim uykuya düşkün bir insan zaten.. hep erkenden uykusu gelir uyumak kısmına inanmama gibi bir durumum yok, yanımda bile bulduğu ilk boş vakitte uyur Yani biliyorum..
Ozman dert etme
O sana yazarken sen o atarsa cevapliyormussun şimdi oda sen yazınca cevapliyordur ağırdan satiyordur adam ilgiyi görünce havalanmistir
Allah baska dert vermesinMerhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
1 saat önce konuşup 1 saat sonra yazmak niye? Sürekli ararsan sıkılır demedi deme. Bence altında birşey arama.Trip değil ben onunla konuşmak sohbet etmek isterken, eğer sandığım gibiyse netini kapattı ise buna çok bozuldum..
Ne kadar naifsiniz. Bence rahatsız olmamış. Yorgunluktan uyuyakalmış belli ki. Bazen bana da olur ilk mesajım iletilir sonrakiler tek tıkta kalır bir süre sonra iletilir. Kasıt aramayın. Teknolojik olaylar bunlar iradeye bagli seyler degil :)Merhabalar hanımlar,
Size bir konuda danışmak istiyorum..
Eşimi sevgililik döneminde,nişanlılık döneminde,evlilik döneminde dahi taki 1 ay önceye kadar öyle hiç arayıp sormazdım, o ararsa cevaplar,mesaj atarsa cevap yazardım..
Ve kendisi benim arayıp sormamamdan şikayet ederdi..
Şu 1 aya yakındır, ben de arıyorum gün içinde en az 1-2 defa, ve mesaj atıyorum saatte bir irtibat halinde olmaya çalışıyorum..
Kendisi şuan yanımda değil, finallere girmek için okuduğu ilde..
Akşam 21 sıralarında mesajlaşmıştık,22 sıralarında tekrar napıyorsun vs yazdım whatsaptan, iki tik oldu mesaj iletildi Yani,ama görmedi kendisi..
10 dk sonra tekrar mesaj attım bu defa tek tik oldu, netini kapatmış yani ..
(Dün hava bozuk olduğu İçin kaldığı yurdun internetinin ve kendi internetinin iyi çekmediğini falan söylemişti)
Ardından mesaj attım normalden , rahatsız olduğunu bilsem yazmazdım gibisinden, hala görmedi ve çaldırdım..
Uyuyormuştu,internetim açıktı, duymamış olayım ne rahatsızlığı tarzında mesaj atmış.
WiFi açıktı çekmemiş,yemin ediyorum doğru söyledim yazmış.. kaldığı yurdun neti az çekiyordu ara ara bunu biliyorum..
Fakat ben yine de kırıldım, 10 dk önceki mesaj çift çizgi olmuşken sonraki iletilmemesi bana neti kapattığını düşündürdü,
Ve şuan kendisine yazmak içimden geldiği halde yazmıyorum, rahatsız olduğunu düşünüyorum..
Tüm gün o yazarsa cevap verdim, ama hiç sen neden yazmıyorsun diye bile sormadı..
Üzüldümsizce nasıl davranayım bu konuda ?
olabilir benim oyle oluyor aynen.Attığım mesajın birisi anında çift tik oldu vhatsapta, 10 dk sonra attığım mesaj tek tik oldu.
Ben de o 10 dk içinde netini kapattı sandım, eşim ise wifi çekmediğini söyledi..
Ama uzun süre çift çizgi olmadı yani birkaç saat.. öyle olabilir mi?