- 6 Ağustos 2018
- 91
- 56
- 18
- 29
- Konu Sahibi secretwoman
-
Arkadaşlarıma anlatınca da öyle dediler.. burda yazacağım şeyler değil fakat özel sorular. En tutulabilir sorusu vücudumda bazı özel yerlerimi soruyordu.Ne sordu merak ettim
Okurken adamın sapik oldugunu düsündüm nedense
Evet bu Benim çizgimdi. Ve sabah konuşurken ses tonuyla gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyorduEğer hoslanmiyorsaniz ve bu sizin cizginizse , karşıdaki de buna saygı duymadiysa ilişkiyi kesmekte haklısınız.
Ikna etmeye çalışmak yerine saygı duymaliydi. Çok kısa bir ilişki süresi olduğu için daha dikkatli olmalıydı.
Engellemekle iyi etmissin sakın görüşmeArkadaşlarıma anlatınca da öyle dediler.. burda yazacağım şeyler değil fakat özel sorular. En tutulabilir sorusu vücudumda bazı özel yerlerimi soruyordu.
Sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklıydı.. Ben öyle düşünmemeye çalıştım fakat iyi düşünmeye çalıştımNe gibi bir iyi niyeti olabilir ki mesela ?
Bildiğin abaza işte .
Evet bu Benim çizgimdi. Ve sabah konuşurken ses tonuyla gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu
Erkek zaten doymaması mümkün değil..Konu donup dolasip, ozel konulara geliyor..
Madem doymus, ne diye istemedigin halde bu konulari aciyormus.
Kunduz iste, sinsi sinsi yaklasiyor.
Ayrıldım zaten bitirdim. Her yerden engelledim.Ayrılın bence. Zaten daha 2 aylık bi ilişki.
İkna etme kabiliyeti çok yüksekti. Evet çok bilgiliydi bir konu söylesem hemen anlatır sorular sorar falan akıcıydı bu konuda. İyi niyet düşüncesi ne bileyim ben onu öyle düşünmemiştim.. İnsan inanamıyor işte.. sanırım gece olayında haklısınız.. teşekkür ederim yorumunuz içinIyi niyetli miydi acaba ki? Diye dusunduren seni neydi ki...
Gece konusurkenki ses tonu farkli diyosun adam belki eli seyinde konusuyodu senle? Ozel yerlerini de soruuo ki hayal ediyo. Her turlu seyi yaptim doydum demesine de inanmam. Akli s.knde bu adamin bu cok acik,nesi bilgili geldi anlayamadim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?