- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.748
- 83
- Konu Sahibi secretwoman
-
yok ya yakıştıramıyorsun bilgili filan diye ama öyle bildiğin abaza:)) bir de doydum ben filan diyor ki abaza görünmesin uyanığa bak:)Sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklıydı.. Ben öyle düşünmemeye çalıştım fakat iyi düşünmeye çalıştım
Haklısınız teşekkür ederim. Ayıya dayı deme olayı sanırım bu..yok ya yakıştıramıyorsun bilgili filan diye ama öyle bildiğin abaza:)) bir de doydum ben filan diyor ki abaza görünmesin uyanığa bak:)
Adam sapık :): sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..
Yok zaten öyle bir erkek. Telefonda sex falan yapılmadı yani ama o kendini tatmin etmeye çalıştı sanırım çünkü sesi çok farklı geliyordu geceleri... ne tarafa yattın vs gibi sorular..Adam sapık :)
Doymuş erkek görmedim, duymadım. Telefonda yapılan seks konuşmaları çok çirkin geliyor bana .Çünkü konuşulmaz, yapılır :)
Sadece bunlar konuşulmuyordu. Ben hep bitirmeye çalıştım ama yalvarıp yakarıyordu. Her türlü ulaşmaya çalışıyordu. En iyisi soğutmak dedim ve aradığında açmıyordum mesajlarına geç cevap veriyordum ve bu durum onu sıktı. Sonunda bayağı saygısızca bitti. Ben hep saygımı korudum.Merak ettim..siz niye ona donunun rengini sormadınız? Zıt kutuplardınız ama ortak nokta bulmak gerekirdi..ilişkiyi zora sokup, bitmesine siz neden olmuşsunuz..sizde iyi niyet göremedim.
İnternetten mi tanıştınız bu adamla?Yok zaten öyle bir erkek. Telefonda sex falan yapılmadı yani ama o kendini tatmin etmeye çalıştı sanırım çünkü sesi çok farklı geliyordu geceleri... ne tarafa yattın vs gibi sorular..
TeşekkürlerBunlar hep iyiniyetinden napsın..iyiniyetli sapık olur mu..size göre oluyormuş:))
Yıl olmuş 2018 hala yazışarak tahrik olacak kadar abaza..üzerinde düşünmeye değmez.
Hayır beni bir yerde gördü sonra buldu.İnternetten mi tanıştınız bu adamla?
Bunun bir adım sonrası "çekil kenara ,yanına geleyim " :)Yok zaten öyle bir erkek. Telefonda sex falan yapılmadı yani ama o kendini tatmin etmeye çalıştı sanırım çünkü sesi çok farklı geliyordu geceleri... ne tarafa yattın vs gibi sorular..
Hiç normal gelmedi size karşı davranışları, iyi niyetli falan değil 26 yaşına kadar ne yaşamış ta doymuş hem doydum demesi başlı başına anormallik yok öyle bişey. Ondan size zarar gelir netHayır beni bir yerde gördü sonra buldu.
Onları da diyordu... ben kızıyordum. Gün gelecek kulağına fısıldayacağım bu söylediklerini diyorduBunun bir adım sonrası "çekil kenara ,yanına geleyim " :)
Oha ya manyağa bak :)Onları da diyordu... ben kızıyordum. Gün gelecek kulağına fısıldayacağım bu söylediklerini diyordu
Artık iyi niyet şüphesi yok.. kötü niyetli sapık biriOha ya manyağa bak :)
Hala iyi niyetinden şüphen yok.mu
emin ol karşındaki bildiğin uçkur düşkünü biri..ayrıca bilgili falan da değil bence..sadece cinsel konularda biraz araştırma yapmış kendince...ayrılman en güzeliİkna etme kabiliyeti çok yüksekti. Evet çok bilgiliydi bir konu söylesem hemen anlatır sorular sorar falan akıcıydı bu konuda. İyi niyet düşüncesi ne bileyim ben onu öyle düşünmemiştim.. İnsan inanamıyor işte.. sanırım gece olayında haklısınız.. teşekkür ederim yorumunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?