- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi secretwoman
-
Bildiğin sapık işte!Arkadaşlarıma anlatınca da öyle dediler.. burda yazacağım şeyler değil fakat özel sorular. En tutulabilir sorusu vücudumda bazı özel yerlerimi soruyordu.
Bunun bir adım sonrası "çekil kenara ,yanına geleyim " :)
Kurtuldum şükür.. teşekkür ederimBildiğin sapık işte!
Sapık nedir diye sorarlarsa anlaşılabilecek şekil bu karşındaki adam ışte canım kardeşim!
Kaç kaç kaç hemen kurtul bu adamdan.
Aslında hiçbişey yaşamamış kaba tabirle milli bile olmamıştır haaKarsilikli olsa ok.. kadina doymus ama telde sex yapmaya calisiyo bi cesit:))
Doydum moydum diyecekki kizda ona bana cinsellik icin ysnasmiyo diyecek:)) acaba hic kadin eli tuttu mu:)Aslında hiçbişey yaşamamış kaba tabirle milli bile olmamıştır haakıza da palavra sıkıyo.
Allah korudu diyorum.. Çok teşekkür ederim yorumunuz içinNasıl bir aktif cinsel yaşam ki 26 yaşında doymuşsanırsın 50sinde.
Sen saf da buna inandın yani. Seni yatağa atana kadar tatlı sözle kandırıyo işte.
Allahım şu kızlarımıza akıl fikir ver. Amin.
Çok safım sanırım ikna oluyordum hep.. ama tecrübe oldu benim için.. bitirdim zaten her yerden engelledimDoydum moydum diyecekki kizda ona bana cinsellik icin ysnasmiyo diyecek:)) acaba hic kadin eli tuttu mu:)
Adam resmen cinsellik uzerine kurulu bir iliski istemis .daha bastan bu kadar merak ne alaka?Arkadaşlarıma anlatınca da öyle dediler.. burda yazacağım şeyler değil fakat özel sorular. En tutulabilir sorusu vücudumda bazı özel yerlerimi soruyordu.
Aman tekrar aramayin sormayin bu sekilde olmaz sevgi saygi lazim iliskide..Yarin evlenseniz bile baskasiyla devam eder...sakin pisman olmayinÇok safım sanırım ikna oluyordum hep.. ama tecrübe oldu benim için.. bitirdim zaten her yerden engelledim
Kesinlikle çok teşekkür ederimmAman tekrar aramayin sormayin bu sekilde olmaz sevgi saygi lazim iliskide..Yarin evlenseniz bile baskasiyla devam eder...sakin pisman olmayin
.
26 yaşında ve bı kadınla yasabileceği her şeyi yaşadım demiş ya güldüm.Merhaba hanımlar.. yaşım 23. 2 ay önce tanıştığım biri vardı. Kendisi 26 yaşında. Son 2 haftadır flörtleşmeye başladık. Beni sevdiğini falan söyledi. Ama çok zıttız belki de bu zıtlık onu çekti. Yaşayış tarzı her şey.. Seni çeken bir şey var dedi ama bu duygusallık veya aşk değil demişti ilk başta. Çok bilgili bir insandı ne yalan söyleyeyim bilgili olması beni çekmişti. İlk başlarda beni tanımaya çalışıyordu sorular soruyordu ama normal olması gereken sorular. Sonradan işin boyutu değişti fiziksel özelliklerimi sormaya başladı. Yani şu şekil “özel yerlerim”. Bir kadın vücudunu çok iyi tanıyor biliyordu. Ben kendime cahil demiştim içimden yani. Kendimi çok rahatsız hissettim bu konuda. Özellikle ona bu konuların açılmasını istemiyorum diyordum sonra özür dileyip tekrardan aynı konular açılıyordu. Konuşmak istemediğimi belirttim fakat çok çabaladı ikna etti beni.. Kendisi çok geniş bir insan bir kadınla bu zamana kadar aklına gelebilecek her şeyi yaptım doydum diyordu.. Aslında bu böyle olamazdı çünkü daha fazlasını benden isteyecekti. Bu konularda bir erkeğin doyamayacağını düşünüyorum hanımlar.Ben öyle bir ilişki istemediğimi belirtmiştim. Ben yaşamadım böyle şeyler.. Son konuşmamız çok ağır oldu ve her yerden engelledim. Fakat son günler düşündüğüm şey acaba iyi niyetliydi de ben mi yanlış anladım.. başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şu kız kardeşinize akıl verin.. lütfen dalga geçmeyinikna ettiği günler aklıma geliyor söylediği şeyler o yüzden bu düşüncedeyim sanırım kafamda git geller oluyor sizi seviyorum
Not: sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..
Evet. Bir de uzakta olduğumuz için seninle böyle şeyleri düşünsem neden uzaktaki birisini istiyimki diyordu26 yaşında ve bı kadınla yasabileceği her şeyi yaşadım demiş ya güldüm.
Sorsandınız ya mesele ne yapmış!!!
Ay bunlar nasıl insanlar, yapılabilecek şeyler ortada zaten. Ne yaşamışta kendini guru zannediyor. Koskoca playboyun sahibi Hugh Herner in elinin altında dünyanın en güzel kadınları vardı. Adam çıkıp da saçma sapan konuşma yapmıyordu.
He ağır sapıksa, sapkın ilişkiler yaşıyorsa o iş başka.
İyi ki bu adamla fazla uzatmamışsınız. Bana hiç de cinsel konuda normal bı insan gelmedi.
Haklısınız sen uzaktasın zaten neden seninle böyle şeyler için uğraşayım ki diyorduKarşılıklı rıza varsa her şey konuşulur ama daha 2 hafta olmuş flört edeli bu nasıl bir abazaliktir allah aşkına???
Ne iyi niyeti adam bildiğin sapık iyy tiksinc bi insan.
O kadar abaza ki 3 5 ay bekleyememiş bile hemen ne mal olduğunu ortaya koymuş.
Yahu bacım, ne var flörtleşsen. Hayır bunları konuşunca ne oluyor anlamadım ki, gözünüzü açmıyorsunuz başlarını tanımıyorsunuz sonra baba evinden koca evine gidince ben kocamı hiç tanıyamamışım bana kendini başk tanıttı bilmem ne diye ağlıyorsunuz bırak kocayı adam tanımışlığınız yok ki, iki erkek arasında ayrım bile yapamıyorsunuz.Merhaba hanımlar.. yaşım 23. 2 ay önce tanıştığım biri vardı. Kendisi 26 yaşında. Son 2 haftadır flörtleşmeye başladık. Beni sevdiğini falan söyledi. Ama çok zıttız belki de bu zıtlık onu çekti. Yaşayış tarzı her şey.. Seni çeken bir şey var dedi ama bu duygusallık veya aşk değil demişti ilk başta. Çok bilgili bir insandı ne yalan söyleyeyim bilgili olması beni çekmişti. İlk başlarda beni tanımaya çalışıyordu sorular soruyordu ama normal olması gereken sorular. Sonradan işin boyutu değişti fiziksel özelliklerimi sormaya başladı. Yani şu şekil “özel yerlerim”. Bir kadın vücudunu çok iyi tanıyor biliyordu. Ben kendime cahil demiştim içimden yani. Kendimi çok rahatsız hissettim bu konuda. Özellikle ona bu konuların açılmasını istemiyorum diyordum sonra özür dileyip tekrardan aynı konular açılıyordu. Konuşmak istemediğimi belirttim fakat çok çabaladı ikna etti beni.. Kendisi çok geniş bir insan bir kadınla bu zamana kadar aklına gelebilecek her şeyi yaptım doydum diyordu.. Aslında bu böyle olamazdı çünkü daha fazlasını benden isteyecekti. Bu konularda bir erkeğin doyamayacağını düşünüyorum hanımlar.Ben öyle bir ilişki istemediğimi belirtmiştim. Ben yaşamadım böyle şeyler.. Son konuşmamız çok ağır oldu ve her yerden engelledim. Fakat son günler düşündüğüm şey acaba iyi niyetliydi de ben mi yanlış anladım.. başınıza böyle bir şey geldi mi ? Şu kız kardeşinize akıl verin.. lütfen dalga geçmeyinikna ettiği günler aklıma geliyor söylediği şeyler o yüzden bu düşüncedeyim sanırım kafamda git geller oluyor sizi seviyorum
Not: sabah konuşurken ses tonu ile gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?