- 8 Mayıs 2015
- 738
- 1.352
- 313
- Konu Sahibi secretwoman
-
Mast.. yapıyordu galiba sizle konuşurken.Evet bu Benim çizgimdi. Ve sabah konuşurken ses tonuyla gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu
Sanırım ilk konuşmalarda öyleydi sonra toparlamıştı.. ama mide bulandırıcı bir şeyMast.. yapıyordu galiba sizle konuşurken.
İğrenç herif.Sanırım ilk konuşmalarda öyleydi sonra toparlamıştı.. ama mide bulandırıcı bir şey
Evet bu Benim çizgimdi. Ve sabah konuşurken ses tonuyla gece konuşurken ses tonu çok farklı oluyordu
Vücudunda şu var mı bu var mı tarzı..özel yerlerin neyini soruyor ki? ne saçma muhabbet.
Bir kere bira içmişti benimle konuşurken ama 3 yudum dedi. Yalan mı doğru mu bilmiyorum. O an çok değişik şeyler söylemişti seni istiyorum tarzı sesi çok değişikti sessizce şit şit diyorduAlkollüyken arıyordu veya baska birsey kullandiktan sonra
Bir kere bira içmişti benimle konuşurken ama 3 yudum dedi. Yalan mı doğru mu bilmiyorum. O an çok değişik şeyler söylemişti seni istiyorum tarzı sesi çok değişikti sessizce şit şit diyordu
Bir kere bira içmişti benimle konuşurken ama 3 yudum dedi. Yalan mı doğru mu bilmiyorum. O an çok değişik şeyler söylemişti seni istiyorum tarzı sesi çok değişikti sessizce şit şit diyordu
Doğru haklısınız ama ağzı iyi laf yapıyordu işte. Bana diyordu ki uzaktasın böyle bir amacım olsa neden seninle konuşayım. Buna ikna oluyordumArti: hickimseye kendinizden "daha bilgili" felan diye üstün görmeyin
Kurtuldum şükür. Önceden de konuşmamı kesmeye çalışsam da o çok ısrar ediyordu şimdi kurtuldum saygısızca bitti ama bitti yaniben pek doyduğunu zannetmiyorum. aksine böyle konuşmalar yokluktan yapılabilir.
ses tonu farklı oluyordu demişsin.
muhtemelen seninle konuşurken mastürbasyon yapıyordur.
derhal kurtul.
Taşları yerine oturttum abla.. gerçekten nelerden tahrik olmuş.. ağzınız açık kalır..Aklın kalmasın kesinlikle, doysaydı senle bunları konuşmazdı, sana bunları anlatırken bile tahrik oluyordur eminim. Uzaklaşmakla iyi yapmışsın sakın geri adım atma. Bir abla tavsiyesi.
gitsin gelmesin iştegit geller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?