rahatsız olduğumu belirttiğim halde o konuların tekrar açılması

Tam bi abazaymış. Aklına gelecek herşeyi yaşayan doyan adama bak başka konusu yok gibi paso bu konuları açıyomuş. Engellemekle iyi yapmışsınız.

Bir kere bira içmişti benimle konuşurken ama 3 yudum dedi. Yalan mı doğru mu bilmiyorum. O an çok değişik şeyler söylemişti seni istiyorum tarzı sesi çok değişikti sessizce şit şit diyordu

Bir birayı belki 3 yudumla bitirmiştir. Adam iyibiri değil. Uzak durun bence

Hoslanmadiginiz konularda karşınızdaki memnun olsun diye konuşmak zorunda değilsiniz zaten. Eğer karşıdaki huna anlayış gostermeyip konuyu tekrar aciyorsa bence zaten konusmamaniz gerekir.

Aklın kalmasın kesinlikle, doysaydı senle bunları konuşmazdı, sana bunları anlatırken bile tahrik oluyordur eminim. Uzaklaşmakla iyi yapmışsın sakın geri adım atma. Bir abla tavsiyesi.

ben pek doyduğunu zannetmiyorum. aksine böyle konuşmalar yokluktan yapılabilir.
ses tonu farklı oluyordu demişsin.
muhtemelen seninle konuşurken mastürbasyon yapıyordur.
derhal kurtul.

ben pek doyduğunu zannetmiyorum. aksine böyle konuşmalar yokluktan yapılabilir.
ses tonu farklı oluyordu demişsin.
muhtemelen seninle konuşurken mastürbasyon yapıyordur.
derhal kurtul.
Kurtuldum şükür. Önceden de konuşmamı kesmeye çalışsam da o çok ısrar ediyordu şimdi kurtuldum saygısızca bitti ama bitti yani

Aklın kalmasın kesinlikle, doysaydı senle bunları konuşmazdı, sana bunları anlatırken bile tahrik oluyordur eminim. Uzaklaşmakla iyi yapmışsın sakın geri adım atma. Bir abla tavsiyesi.
Taşları yerine oturttum abla.. gerçekten nelerden tahrik olmuş.. ağzınız açık kalır..

seni bu konuda ikna ettiğine göre çok safmışsın gerçekten. ne söylerse söylesin bu konuda kimse ikna olmaz. allahtan bitmiş ilişkiniz yoksa sonu malum şeye doğru giderdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…