rahatsız olduğumu belirttiğim halde o konuların tekrar açılması

Bak ablacım. Ben de iyi niyetliyim senin gibi. Biz herkesin hep ıyi yanlarını cımbızla alıp onu düşünürüz. Amma ve lakin okuduğum şu yazdigin malum kişinin niyeti ıyi falan değil. Rahat ol. Bulmuşken değerlendireyim kafası işte. Sen olabildiğince düşünme onu uzak dur canım.

Teşekkür ederimmm.

Çooook uzun bı ilişkiniz olur konu açılır falan neyse de, daha tanışalı flört edeli ne kadar olmuş sorduklarina bak ustelik konuşmak istemediğini belirtemene rağmen tekrar aynı konuyu açması niyetini belli ediyor. hiç prim verme. Engelleyerek çok iyi yapmışsın. İyi niyet falan da arama bence.sen de rahatsız olmuşsun ki engellemişsin. Doğru yoldasin canım

yav he he. bu erkekler de kimi yiyo anlamadım ? yılların yalanı aşk değil sevgi değil başka bişey bu zırvası. aynen canım başka bişey anladık onu. bırakın ne hali varsa görsün amacı belli hormon abidesinin

Bilgili abazaya denk gelmişsiniz bazılar çok bilgisiz oluyor onlar hiç çekilmiyor bu en azından özür falan dileyenlerdenmiş

Doğruyu yapmışsın eşim bazen uzun süre dışarı gittiğinde yaa özlediğinde özel konuşmalar yapmak ister ben utanırım yan yana herşeyi söylerim ama telefonda konuşamam dinleniyo gibi bi his geliyo içime eşimde zorlamaz
Bişeyi bikère reddettiysen fikrine saygı duymalıydı hiç hoşlanmadım arkadaşının tavrından nuri alço canlandı gözümde

Azgın teki, hiç hoş değil adamın kadına onun rahatsız olduğunu bile bile bu şekilde yaklaşımı, iyi niyet de göremiyorum
Kendinizi yedirmeyin lütfen

Bu sapigi kafandan da engelle sosyal medyadan degil bi tek..

Gayet doğru anlamışsınız. Engellemek çok yerinde olmuş

iyi niyetli olsa bir daha o konulari acmazdi .Ayrica zit karekterlerin birbirini cektigide kulliyen yalan kendimden biliyorum.Sevgiliyken gozunuze hos gelen ilerde onun agzina terlikle vurmamak icin kendinizi frenlemeniz gereken bir durum oluveriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…