Rahatsız oluyorum

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi geceler hanımlar,eşimin abisi yengesi erkek kardeşi kız kardeşi ben eşim olmak üzere altı kişilik bir whatsapp grubumuz var,komik şeyler veya güncel şeyler paylaşıyoruz farklı şehirlerdeyiz günlük hayatımızdan muhabbetler ediyoruz neyse eşimin abisi iş yerinden bir hanımla mesajlaşmış bir dönem tam sevgili gibi değil ama baya flört etmişler,neyse eltim affetmeyi seçti ve şuan çok iyiyiz mesajı vermek için sürekli eşimin abisi mutluluk resimlerini paylaşıyor bizde sürekli harikasınız çok güzelsiniz demekten bıktık önceden de böyle olsa tamam şimdi böyle olunca aptal yerine konuyoruz gibi geliyor artık cevap veresim bile gelmiyor fotoğraflı mesajlara ama bu seferde kıskanıyomuşum gibi görünmek istemiyorum ne yapmalı sizce

Cevap vermeyin bence,açık açık söyleyin.Eee artık yeter,salak gibi hissediyorum diye.Hani zaten azcık bir çıtlatsanız bile anlar bence yengeniz.En azından kıskandıgınızı düşünürse -ki bence düşünmez- özelden dersiniz böyle böyle yeter içim bayıldı diye.Ben bile darlandım burada :D

Cevap vermeyin bence,açık açık söyleyin.Eee artık yeter,salak gibi hissediyorum diye.Hani zaten azcık bir çıtlatsanız bile anlar bence yengeniz.En azından kıskandıgınızı düşünürse -ki bence düşünmez- özelden dersiniz böyle böyle yeter içim bayıldı diye.Ben bile darlandım burada :KK70:
Darlanmıcak gibi değilki galerimde eşimden çok bunların resmi var:))

Hicbisey söylemeyin..abartılı övgüler falanda söylemeyin zamanla azalır.azalmazsada dilediğiniz gibi takılın.kiskandi gibi düşünecekler diye cevap yazmak zorunda hissetmeyin.

Offf sinir bozucu bi durummus gercekten de :KK43: bence cevap vermeyin ama kiskanclik vs gibi algilanmasina karsin gruptaki diger aktivitelerinizi sinirlandirin,yogunum whatsappa cok fazla giremiyorum vs dersiniz?
Yani yoğun olunca o an cevap veremiyorum zaten ama ee yorumlarınız nedir diye soruyo abisi bu seferde

Hicbisey söylemeyin..abartılı övgüler falanda söylemeyin zamanla azalır.azalmazsada dilediğiniz gibi takılın.kiskandi gibi düşünecekler diye cevap yazmak zorunda hissetmeyin.
Ayıp oluyomuş hissini üzerimden atabilsem bişey yazmıcam ama olmuyo işte,eşime biraz fazla olmuyomu hergün hergün dedim işte iyiyiz demeye çalışıyo suçluluk psikolojisinden dedi

Emoji gönderin her seferinde sizde ,illa övgü dolu sözler mi yazacaksınız ?
Kendi fotoğraflarını göndermeleri de gerçekten saçma ayrıca, bizde de var öyle bir grup en fazla cocukların fotoğraflarını göndeririz.

"tamam anladık mutlusunuz :D" demek lazım :)
Ben olsam bir çoğuna tepkisiz kalırdım bazen mutluluklar derdim (çekemiyor gibi olmayım diye) bazen de "bazı mutlu anlarınız da size kalsın :)" derdim hatta ben abartır şakayla karışık ilk cümleyi bile kurardım.

İyi geceler hanımlar,eşimin abisi yengesi erkek kardeşi kız kardeşi ben eşim olmak üzere altı kişilik bir whatsapp grubumuz var,komik şeyler veya güncel şeyler paylaşıyoruz farklı şehirlerdeyiz günlük hayatımızdan muhabbetler ediyoruz neyse eşimin abisi iş yerinden bir hanımla mesajlaşmış bir dönem tam sevgili gibi değil ama baya flört etmişler,neyse eltim affetmeyi seçti ve şuan çok iyiyiz mesajı vermek için sürekli eşimin abisi mutluluk resimlerini paylaşıyor bizde sürekli harikasınız çok güzelsiniz demekten bıktık önceden de böyle olsa tamam şimdi böyle olunca aptal yerine konuyoruz gibi geliyor artık cevap veresim bile gelmiyor fotoğraflı mesajlara ama bu seferde kıskanıyomuşum gibi görünmek istemiyorum ne yapmalı sizce

Emoji yollayıp geçin , yorum yapmayın

Anladık çok tatlişsiniz en tatliş sizsiniz. Telin hafızası doldu taşıyo çökçek yakında deyin

Şaka bi yana sizde övgü içerikli cümleler yazmayın sanki hiç foto atmamıs gibi konusun :21:

Okumayın veya sadece emoji atın. Bir araya geldiğinizde laf vurun alttan. Bizim de komşu aldattı karısını şimdi her gün inst.da fotoğraf paylaşıyorlar. Mutlu gözükmeye çalışıyor, neyi ispat ediyor anlamıyorum filan deyin. Belki kendi durumunu da anlar.

Back
X