geldi mi peşpeşe gelio bizde ilk ultrasonla baktık rahim ağzı toparlanmış çok ii dedik ilaçları 1 e düşürelim sonra nstye girdim çıktım sancıları görünce her hafta kontrol edelim ilaçlara da 2 şer tane devam et dedi dünden beri de bebeğin hareketleri çok azaldı psikolojim bozuldu resmen kordon mu dolandı diye aklıma gelio diyotum düşünme bunları yok aklımdan çıkmıo sonuçlarını yaz buraya bakıyım bende inşallah sağlıkla tamamlarızCanim yat dinlen biraz daha dayan sin ya. Benim de dün kontör vardı bebeğim kilo almamış doktor dedi. Hala da 2600 gr mis. Tahlil verdim bugün gidip alaçam bakalım sonuç ne çıkıcam belki kansizliktan dedi. Bide nst de bebegimin hareketleri az çıktı bende son günlerde az hissediyorum zaten 2 günde 1 nst ye alaçam seni dedi böyle devam ederse bebeği alırız dedi. Böyle işte cnm bende durumlar.
Yazarım cnm. Peki sen sanci hissediyon mu kendinde? Sen yinede yar dinlen ilaçları ihmal etme biraz daha dursun karninda. Benim bugün 36+2 oldu ama gelişim olarak 2 hafta geriden geliyor şimdi degeldi mi peşpeşe gelio bizde ilk ultrasonla baktık rahim ağzı toparlanmış çok ii dedik ilaçları 1 e düşürelim sonra nstye girdim çıktım sancıları görünce her hafta kontrol edelim ilaçlara da 2 şer tane devam et dedi dünden beri de bebeğin hareketleri çok azaldı psikolojim bozuldu resmen kordon mu dolandı diye aklıma gelio diyotum düşünme bunları yok aklımdan çıkmıo sonuçlarını yaz buraya bakıyım bende inşallah sağlıkla tamamlarız
yok sancı çıktığında en ufak bi ağrık sızım yoktu kasılmam bşle yoktu bence ama bu iki gündür fena kasılıyorum bide bebek baş aşağı dönmüştü doğum yoluna daha grmemişti ama kasıklara bi baskı oluo iğne batıo gibi okuo arada perş kontrol var ama dayanamayıp yarın flnda gidebilirim yaYazarım cnm. Peki sen sanci hissediyon mu kendinde? Sen yinede yar dinlen ilaçları ihmal etme biraz daha dursun karninda. Benim bugün 36+2 oldu ama gelişim olarak 2 hafta geriden geliyor şimdi de
Canim icin rahat edecek yarın git ne olur ne olmaz diye. Bende ogleden sonra gidecem tekrar nst bakılacak bide tahlil sonuclari mi alicam.yok sancı çıktığında en ufak bi ağrık sızım yoktu kasılmam bşle yoktu bence ama bu iki gündür fena kasılıyorum bide bebek baş aşağı dönmüştü doğum yoluna daha grmemişti ama kasıklara bi baskı oluo iğne batıo gibi okuo arada perş kontrol var ama dayanamayıp yarın flnda gidebilirim ya
hayırlı haberlerle dönersin inşallahCanim icin rahat edecek yarın git ne olur ne olmaz diye. Bende ogleden sonra gidecem tekrar nst bakılacak bide tahlil sonuclari mi alicam.
naptın döndün mü doktordan durumlar naslmışCanim icin rahat edecek yarın git ne olur ne olmaz diye. Bende ogleden sonra gidecem tekrar nst bakılacak bide tahlil sonuclari mi alicam.
Evet cnm geldim az önce. Çok şükür bebeğim iyi. Kilosu biraz az dedi beslenmeye dikkat et dedi. Hareketleri normal çıktı çok şükür cnm. Bayramdan sonra gel dedi. Öyle işte cnm ya. Sen nasilsn sanci vs var mı?naptın döndün mü doktordan durumlar naslmış
manurol mu verdi tek kullanımlık tozIdrar da enfeksiyon +lökosit çıktı bide onun için de ilaç verdi.
ben ehh idare ediyorum bugün işte merdiven inip çıkmadm büyük vaktimi odamda ayaklarımı uzatarak geçirdim ama oturmak bile sıkıştırıo artk beni uzanmak istiyorum kasılmam var ama dayanılmıcak ağrılar diil tabi perş kontrole gidicem kısmetsr inşallah bende ii haberlerle dönerim bebişin kilosu çokmu geriden gelioEvet cnm geldim az önce. Çok şükür bebeğim iyi. Kilosu biraz az dedi beslenmeye dikkat et dedi. Hareketleri normal çıktı çok şükür cnm. Bayramdan sonra gel dedi. Öyle işte cnm ya. Sen nasilsn sanci vs var mı?
Evet cnm tek kullanımlık olandan verdimanurol mu verdi tek kullanımlık toz
Dikkat et kendine cnm. Bebegimin kilosu 2645 gr çıktı doktor az dedi.ben ehh idare ediyorum bugün işte merdiven inip çıkmadm büyük vaktimi odamda ayaklarımı uzatarak geçirdim ama oturmak bile sıkıştırıo artk beni uzanmak istiyorum kasılmam var ama dayanılmıcak ağrılar diil tabi perş kontrole gidicem kısmetsr inşallah bende ii haberlerle dönerim bebişin kilosu çokmu geriden gelio
sağlıkla tamamlayalım da haftalarımızı doğunca da alırlar kiloyu artk napalımDikkat et kendine cnm. Bebegimin kilosu 2645 gr çıktı doktor az dedi.
Aynen cnm haftasi tamamlansin sağlıklı olsunlar yeter :)sağlıkla tamamlayalım da haftalarımızı doğunca da alırlar kiloyu artk napalım
Doğumdan sonra pek bakamadım ama canım geçen hafta arkadaşım 38 haftalik 2450 gram doğum yaptı bebis de çok sağlıklı ve iyi emmesi falan da çok güzel hiç problem yaşamadı yani senin ki biraz daha durursa hiç sknti yok zaten. Kafan rahat olsun lan ilaclarini ihmal etme son günler çok kilo aliyolar benim ki son iki haftada 400 gram almıştı. Ya komik gelebilir ama ben beyin ile vücudu yönetmeye çok inanıyorum bu ara çünkü çok denedim. Önce kendini inandir. Dilinle inkar etme. Bebeğim iyi kilo alicak ve Zamanın da planlı şekilde doğacak de. Ben böyle yapa yapa 38+6 da dogurdum. Valizimi alıp gittim hastaneye. Son günler hatta kızımla fazlası ile ilgilendim hiç bişey olmuycak sorun yok diye diye. Abartmadan tabi. Stres yapmayın kendinizi rahat latin ve inanın:))Dikkat et kendine cnm. Bebegimin kilosu 2645 gr çıktı doktor az dedi.
Haklısın cnm sağlıklı olsun da varsın kilosu az olsun. Sen nasilsn cnm bebislerimiz aranızda nasıl? Senin diğer kız kiskaniyor mu nasıl tepki verdi ilk gördüğünde? Sen nasilsn sezeryan sonrası çok zorlandin mi?Doğumdan sonra pek bakamadım ama canım geçen hafta arkadaşım 38 haftalik 2450 gram doğum yaptı bebis de çok sağlıklı ve iyi emmesi falan da çok güzel hiç problem yaşamadı yani senin ki biraz daha durursa hiç sknti yok zaten. Kafan rahat olsun lan ilaclarini ihmal etme son günler çok kilo aliyolar benim ki son iki haftada 400 gram almıştı. Ya komik gelebilir ama ben beyin ile vücudu yönetmeye çok inanıyorum bu ara çünkü çok denedim. Önce kendini inandir. Dilinle inkar etme. Bebeğim iyi kilo alicak ve Zamanın da planlı şekilde doğacak de. Ben böyle yapa yapa 38+6 da dogurdum. Valizimi alıp gittim hastaneye. Son günler hatta kızımla fazlası ile ilgilendim hiç bişey olmuycak sorun yok diye diye. Abartmadan tabi. Stres yapmayın kendinizi rahat latin ve inanın:))
Rahimde kasilma görüldü ultrasonda. Karnım sert ve sanırım bu kasilmayla ilgili gerçi sancım veya girip çıkan bi kasilmam yok ayaktayken sürekli sert ama kasilma rahim ağzının kısalmasına sebep olabilirmiş.Çok az fark ediyor.neden rahim.agzini ölçme gereği duydu doktor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?