- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Ben dondurdum çok rahat bir işlem yanlız yapılırken acımıyor ama işlem bitince kaıslmalar oluyor yangınlar basıyor insana yarım saatte normale döndüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar bendede mercimek büyüklügünde yara varmıs fitil ve antibiyotik verdi ilk defa basıma geliyor ve ben korktum bu rahim agzi yara kanser belirtisi olabiliyormu smer teti diyorlar her yaraya bu test yapılıyormu yada kendiliginden gecermi bende acı veya kanama yok sadece akıntı var...
HER YARAYA MUTLAKA SMEAR TESTİ YAPILIR.KORKMANA GEREK YOK.BENİMDE YARAM VARDI YAKILDI. YAKMADAN ÖNCE SMEAR TESTİ YAPTILAR.ASLINDA YARA OLMADAN BİLE BU TESTİ YILDA 1 KEZ HER KADININ YAPTIRMASI GEREKİYOR.HİÇ KORKULACAK BİŞEY DEĞİL. YARAN KÜÇÜKMÜŞ İLAÇLARLA GEÇEBİLİR.BENİMKİ BÜYÜKTÜ İLAÇLA GEÇMEDİ .İÇİNİ FERAH TUT :)
yaa bendede yara vardı yaktırdım yanlız etraftan duyduğum bazı şeyler beni korkuttu :1shok:
hiç doğum yapmamış kişilerde yakmadan dolayı rahim kanallarında tıkanmaya sebeb olabiliyomuş buda kısırlığa sebeb oluyomuş inanın deli oldum kafamçokkarıştı
hiç doğum yapmadan önce yara yaktırıp doğum yapan varmı nolur bi bilgi verirmisiniz :çok üzgünüm:
bendede yara vardı ama benim dr da yaktırmayı önermedi henüz doğum yapmadığım için burda okuduklarım ve duyduklarımd akafamı karıştırdı hangisi engeller acaba hamile kalmayı yaktırmakmı yaktırmamakmı ne yapacağımı şaşırdım yani