- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
güzeller sonunda dondurma işlemini yaptırdım...korkacak birşey yokmuş...cuma günü ilk seyansı oldum... bugünde ikincisini inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam.. bir ay sonra kontrolüm var bakalım....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım baya karışık senin olay,bence bir doktora görünmelisin.Merhaba;ben 4 yıllık evli bir bayanım.yaşım 25. 3 yıl eşimle cinsel ilişkiye giremedik,vajinusmustum.Bizdeki çocuk sevgisi ve eşimin bana göstermiş olduğu hoşgörü sayesinde 1 yıl önce bu hastalığı yendim.Fakat 11 aydan beri bebek düşündüğümüz halde bir türlü olmadı.benim adetlerim genelde yaklaşık 5 6 aydan beri 14. günde pembe 15. günde kırmızıya döner.fakat en son adet dönemimde böyle olmadı,hatta hamilemiyim acaba diye de umutlandım,değildim.Bu arada benim 5 6 aydan beri adetlerim hem 7 8 hatta 9 gün sürüyor ve de ilk günler 2 3 4üncü günler parça şeklinde geliyordu.Aralığın 15 inde olmam gereken adetimi 19unda oldum.bu defa yoğun ve parçalı değil tam tersi azar ve hiç parça gelmedi diyebilirim .Bugün adetimin 1. günüden itibaren 17. günüm ve arada hala hafif kanamalarım oluyor sürekli değil ama genellikle ilişki sonrası yada ilşiki dışında hafif pembemsi kıvamlı.Kafam çok karışık,aklıma hep kötü şeyler geliyor. ne yapmam gerekiyor lütfen bu konuda bana acil cevap verebilirseniz çok sevinirim.Şimdiden cevabınız için teşekkür ederim.fisfisfis
Gözün aydın canım,inşallah tamamen kurtulmuşsundur.güzeller sonunda dondurma işlemini yaptırdım...korkacak birşey yokmuş...cuma günü ilk seyansı oldum... bugünde ikincisini inşallah bir daha aynı şeyi yaşamam.. bir ay sonra kontrolüm var bakalım....
Canım bende 2,5 yıl bebek istedim hatta tedavi görüyordum.Hamile kalamadım.arkadaşlar bende 2 hafta önce yara yaktırdım ve fitil kullandım 1 hafta bol bol akıntı oldu o aralar yara yaktırmadanmı fitildenmi bilmiyorum aslında benim sorunum 7 aydır korunmuyoruz ama hamile kalmadım acaba neden yaramıydı şimdilerde ilişki yasak tabi ama bundan sonra hamile kalabilirmiyim onu merak ediyorum bu konuyla alkalı bişeyler yaşayanlar lütfen cevap verin
Bende dondurmak istiyordum ama doktorum kendilerinin yaktığınıo,istersem beni başka bir yere sevk edebileceğini söylemişti.Bende yok yakalım o zaman dedim.Yaktırdım.Çok iyi bir karar almışım.İnşallah seninkide iyi olur.slmm aynı sorun bendede war fakat yaktırmak yerine dondurmayı tercih ettim..bu hafta randewum war sonucu ve olanları anlatırım.hepimize geçmiş olsun
bende de genital siğillerden sonra HPV yani DNA testi yapıldı. Sonuç 16 türünde virüs olarak çıktı. Yarın sabah hem o siğilleri yaktırmak hem de biyopsi için parça almak için ameliyat olacağım. Yalnız benim doktorum genel anestezi yapacak yani hiç duymayacağım nasıl olduğunu. Ha bir de önemli bilgi vereyim ki 16 türündeki HPV virüsü rahim ağzı kanserine yol açabiliyormuş. Tabii siz yine de doktorunuza danışın.
Canım bende 2,5 yıl bebek istedim hatta tedavi görüyordum.Hamile kalamadım.
Yaramı yakırdım ilk ay değil 2. ay hamile kaldım.Hemde yaram iyileşmiş mi diye kontrole gittiğimde mucizevi bi şekilde öğrendim.
Doktoruma acaba yarayı yaktığımızz için mi hamile kaldım dedim, o konuda kesin bişey söyşemek yanlış olur dedi.
Ama bazı yaralar gebeliğe engel olabiliyormuş.
7 ay dha eken bi süre canım.Normal çiftlerin 1 yıla kadar olmayabiliyor.
1 yıl olmazsa o zaman doktora gidersin.İnşallah en kısa zamanda ollur bebeğiniz.
Bende dondurmak istiyordum ama doktorum kendilerinin yaktığınıo,istersem beni başka bir yere sevk edebileceğini söylemişti.Bende yok yakalım o zaman dedim.Yaktırdım.Çok iyi bir karar almışım.İnşallah seninkide iyi olur.
arkadaşlar bende 2 hafta önce yara yaktırdım ve fitil kullandım 1 hafta bol bol akıntı oldu o aralar yara yaktırmadanmı fitildenmi bilmiyorum aslında benim sorunum 7 aydır korunmuyoruz ama hamile kalmadım acaba neden yaramıydı şimdilerde ilişki yasak tabi ama bundan sonra hamile kalabilirmiyim onu merak ediyorum bu konuyla alkalı bişeyler yaşayanlar lütfen cevap verin
benim smear temiz çıkmadı leepi internetten araştırdım ama olan varsa daha iyi bilgi verir diye sormuştum
canım eşinle alakalı bi durum değil bu.eşinden huylanma.ben krem kullanıyordum canım yanmasın diye onlar felan iyi değilmiş,birde iyileştirilmeyen enfeksiyonlar yaraya sebep olabilirmiş.spıral yara yapıyo akadaslar kesınlıkle takmayın ayrıca ben kontrole duzenlı gıtmedıgım ıcın kocaman olmus 1 hafta oldu ben yaktıralı degısık bı kokuyla gelıyor akınta ara ara sıcak su ınıyo onu farkedıyorum o sekılde bır akıntı ınsallah bırdaha bu konuyla ılgılı bır sorun yasamam ayrıca esımden huylanmaya basladım cunku butun mıkroplar onlardan gelıyomus gıbı hıssedıyorum hıc acı hıssetmedm yakarken kımse korkmasın doktorumun ellerıne saglık
Canım bazı yaralar spermleri öldürebiliyor.Ama doktorlar genelde hamile kalmamış bayanlara yakmayı önermiyorlar.arkadaşlar ben orta büyüklükte yarayla hamile kaldım bence engel değil.hatta düşük yaptığım gün muayene esnasında ortaya çıktı yaramın olduğu.ama tabi kişiden kişiye değişebilir siz hertürlü tetkikten geçin.
bende yaktırdıktan sonra başka bir doktora gittiğimde bana bunu söylemişti ve yaktırdığıma çok pişman olmuştum.gerçi normaldede hmile kalamıyordum ama bunu duymak yinede üzmüştü.yara hamileliğe engel değil kızlar .hatta dr um yaktırırsan rahim ağzı sekli değiştirdiği için zor kalabilirsin demişti .ve 2.denememizde hamile kaldım.
6 ay az bir zaman canım bebek için.biraz daha olmaması çok normal acele atme.inşallah olur.yara hamileliğe engel değil kızlar .hatta dr um yaktırırsan rahim ağzı sekli değiştirdiği için zor kalabilirsin demişti .ve 2.denememizde hamile kaldım.
İLSU SEN YARANI YAKTIRMIŞMIYDIN. BENDE 6 AYDIR BEBEK İSTİYORUM ŞU ANA KADAR DA OLMADI.YARAMIDA YENİ YAKTIRDIM. İNŞALLAH HAMİLE KALIRIM