- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
canım benim ben cesaretimi toplayım derken yazdıklarını okuyunca vaz geçtim kalsın yaaaaaaaaa 2 tane normal doğum yaptım bu kadar korkmamıştım ne olcak benim halim.kafamçokkarıştı
canım benim ben cesaretimi toplayım derken yazdıklarını okuyunca vaz geçtim kalsın yaaaaaaaaa 2 tane normal doğum yaptım bu kadar korkmamıştım ne olcak benim halim.kafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun canım..:1hug:a.s.zaten aşılamada,rahim filminde ve yara yakmada tüm hissettiğimiz o spekulumun ağrısı oluyor başka işlemler pek acıtmıyorda o acıtıyor.Bende de öyle oldu.Yara yakmada bir sorun yaşamadık oysa çok korkutucu geliyordu.
Bende donduran bir arkadaşıma ilk 2 hafta çok akıntı oldu dedim geçen gün.Dondurunca akıntı olmadı bende dedi.
Oysa bu sitede başka bir arkadaş dondurmadada akıntı oluyor dedi.O dondurmuştu.Yani aklım karıştı bu konuda.
Sen yaranı yeni mi yaktırdın?Akıntın oluyor mu sarı sarı?Tıpkı yanık akıntısı gibi.
Benim 20 gün oldu yaktıralı ama şimdi rahatım akıntım yok.
1 ay ilişki yasakmış.Sana ne dendi ne kadar yasak dendi?
tşk ederim arkadaşım yaaa öyle bir cesaret veriyosunki anlatamam. bu arada doğum hikayenide çok merak ettim uzun olsun okumaktan zevk alıcağım kesin bende en kısa zamanda gidecem şu yaraları halledeyim bari öptüm :içelim:
benim de rahim ağzında yara var ama bi türlü gidemiyorum yaktırdık geçmedi oğlum oldu ara verdim şimdi ne olacak bilmiyorum,hangisi iyi yaktırmak mı dondurmak mı?
bende geçen gün gittim dr.yara iyileşmeye başlamış fakat çok az kısmında yara henüz iyileşmemiş.. 3ay sonra tekrar kontrole gidecegim...bu sonuca göre tekrar kalan kısma bakacak...bu arada..yara hamile kalmaya engel değilmiş..herkese mutlu seneler...
İnşallah iyileşir.Bende göstercem bu hafta,Randevu almayı unutuyorum hep.
yara hamile kalmaya engel değilmiymiş??Sanırım dr. lar bu konuda değişik şeyler söyleyebiliyor.Kimide engel olabilir diyormuş.
Sanada mutlu seneler canım.
Arkadaşlar bu rahim ağzı yaraları dediğiniz şey, vajinal siğil denen şeyler mi oluyor..??
Değilse farklar ne oluyor ya da ne gibi şikayetlerle ortaya çıkıyor bunlarla ilgili de bilgi verir misiniz?
Yaktırdıktan sonra ne kadar ilişki yasaktı size??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?