- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
kızlar bende yanma acıma hiçbirşey olmadı sadece 2 kere ilişki sonrası kanama oldu... Doktora gittim çoook ufak birşey dedi şimdi kültür sonucumu aldım pazartesi günü kontrole gidicem ilaç verecek heralde. Ama bende kültürde bakteri çıktı bakalım heralde ona göre bir tedavi uygulancak... Doktora gittikten sonra cinsel ilişki esnasında yanma acıma kanama hiçbirşey olmadı... Korktu heralde yakılmaktan
darkinlife rahatsızlığın ne durumda tedavinde ilerleme sağlandımı en son yazdığımızda yara işimi halledeyim aşılama veya tüp bebek deneyeceğim demiştin merak ettim yazarsan sevinirim
ben ilk aşılamamı yaptıracağım adetim oldu bugün ganol f ye salı günü başlamam lazımdı cumartesi pazarı denk geldiği için doktorum adetin 4.günü başla dedi biraz moralim bozuldu sence farkedermi ne zaman başladığım sen adetinin kaçıncı günü başlamıştına.s.:1no2:
arkadaşlar rahim ağzı yetmezligi olup da rahim agzına dikis atılan var mı?
ben onumuzdeki hafta boyle bir operasyon olacagim 14 haftalik hamileyim rahim agzında genisleme ve kısalma varmıs:çok üzgünüm:
boyle bir seyi yasayan varsa bana anlatabilir mi
doktorum baya bahsetti ama yasayandan duymak iii olacak
konya banada çok yakın ama ben Ankarada oluyorum yarında gidiyorum,benim burda sürekli yazdığım arkadaş vardı oda konyada tedavi olduğunu yazmıştı aksarayda oda şimdi hamile,darısı başına,hepimizin başına inşallah.
merhaba hanımlar; bir başlık açtım ama içim rahat etmedi. tecrübelilere sorayım dedim=) benim geçen ay ve bu ay adetten sonra yoğun akıntım oldu. böyle yumurta akından biraz daha kıvamlı... bugün de yani son adetimden tam 7 gün sonra yine bir akıntı oldu bu kez çok sıvıydı ve azıcık kan da vardı. ilişki sırasında acı hissetmiyorum. sizce yara mıdır bu yoksa bir mantar falan mı? zaten yarın doktora gideceim ama insan önceden başına gelebilecekleir görmek istiyor anlayacağınız=) :/
Merhaba Yarasi Olanin çocuklari Düşüyormuş Doğrumu Kisirliğa Neden Oluyormuş
arkadaşlar doktora gittim yara başlangıcı var dedi. 3 tane fitil verdi haftaya kontrole çağırdı ama öyle hızlı baktı ve söyledi ki içim rahat etmedi. herhangi bir test de yapmadı. acaba başka bir doktora daha gitmeli miyim? ay bir de cılem in dediği gibi kısırlık yapıyor muu=(
2 sene kadar önce spiral taktırmak için gittiğimde farkedildi. küçük bir yara varmış. önce ilaç verdiler,kullandım, sonra kontrole gittiğimde donduralım dediler yara küçükmüş çünkü. o gün benden önce bir hastanın daha yarasını dondurdukları için tüpleri bitmiş nasıl bir şeyse. bir daha ki ay adetin bitince gel dediler. gittiğimde yaranın kendiliğinden iyileştiğini söylediler. her sene smear testi yapmamı tavsiye ettiler ve her kadınında yaptırması gerekiyormuş yılda bir kez. ben iyileşmeyi prezervatife bağlıyorum. o ara çünkü kullandık bir kaç ay. çünkü malum biraz açık olacağım ama eşlerimiz cinsel organlarının temizliğine bizim kadar dikkat etmiyorlar. ille başka kadın olabilir diye kondom kullanmayın. lateks e alerjiniz yoksa vajinal sağlık açısından da en iyisi kondomdur. rahatsızlığı olanlara çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum...
canım önceki yazımda sana rahim kasılmalarını engelleyici ilaç verdiklerini yazmıştım demek sana da verdiler merak etme herşey güzel olacak ,artık emniyettesin sadece dediğim gibi doğuma kadar kendini yorma her konuda dikkatli ol öpücükler:1hug:arkadaslar ameliyatım gayet basarılı gecti,
fakat rahim kasılmalarını engelleyici bir ilac verdiler o carpıntı yaptı cok bebek dogana kadar kullanacagim ilaci
ayrica her ay penisilin vurulacağim
insallah bebegimi saglikla kucagima ailriim
bugun hep guclu olmaya calistim ama bebegimi kaybetme korkusu oyle kotu ki hungur hungur agladim dayanamayip
ve cok ilginc ki ameliyata girmeden bebegim bana varligini hissettirdi,icimde kıpırdadıgını hissettim ..muthisti..insallah iyi oluruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?