Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

maalesef bende de yara varmış, dondurmak mı, yakmak mı? bir türlü karar veremedim, tüm formu sayfalarca okudum hanımlar kafam çok karıştı. <bir türlü doktora da karar veremedim, 1 yılda 5 dr. değiştirdim, son 3 dr. yara var dedi, 2 si donduralım, sonuncusu yakalım dedi, ben hiç doğum ve kürtaj olmadım bu güne kadar çok korkuyorum, ne yapayım::gitme:

kızlaR BEN DE 6ay önce doğum yaptım normal doğum sonrasında doktor muayene esnasında yaram olduğunu ama ufak bi yara olduğunu söyledi istersen tedavi edelim dedi nasıl bi tedavi diye sordum yakacağız dedi ufak bi işlem 5 dk anca sürer dedi ben düşündüm bebeğim ufacık daha peki yaktırmassam ne olur dedim cinsel ilişki esnasında ağrın sonrasında kanaman olabilir dedi istersen adet ol hemen sonrasında gel bakalım dedi tamam dedim ama daha gidemedim tabii doğumdan sonra ilk ilişki biraz zor oluyor insan kendini çok kasıyo ama ben ağrı hissetmedim kanamam da olmadı ilk adetimde 10 gün sürdü ve çok ağrılı oldu yaradan mı acaba? şimdi bir de vajinanın tam girişinde bişey var şişlik gibi beyaz sanki ordan bişi çıkmış gibi yaklaşık bi aydır var ve ben çok korkuyorum bu da yarayla ilgili olabilir mi? ay kafam karıştı kızlar ya ben hep yara için gidince gösteririm diyodum doktorum çok yoğun on gün önceden randevu almak gerekiyor adet oluyorum arıyorum boşluk yok deliricem

bence doğum yapmadan mudahale ettirme.bana doktor çocuğum olmadığını sordu var diyice yaktı.ama şimdiikici çocuk için uğraşıyorum.cuma günü dr.gideceğim.eğer aylktırırsanda hiç acı olmuyor.sacede tütsü kokusu ve vızzz sesi

Bugün 18.gün yaramı yaktıralı akıntı kalmadı gibi.Yaranın hepsinden kurtulurum inş.

Geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz tekrarladığını söyleyenlerde var ohaoldumsmile devlettemi özeldemi oldun ücret nedir acaba? aynı dertten bende muzdaribim ,anlattığın gibi benim sorunlarımda kanlı akıntı olması acaba dedim hastalık mı?diye korkmuştum.devlette muayene oldum cvp vermekten acizler özel muahayenesinde 2,700TL yapabileceğini söyledi.Böyle şarlatanlarda var yani.Özelde yarı sgk ile 200TL diye duydum.Yara durumuna göre değişiyorlar dediler

yuhhhh 2.700 tl olurmu canım yaaa ameliyet olunca bıle o kadar para almıyolar şarlatan bunlar bee.ben özelde muane oldum canım ve doktor yaramı dondurdu 130 tl verdım canım ben.evet yara bazen tekrarlama yapıo canım ben ıkı kez dondurdum tekrarlama yaptı benı yaram mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
uzun süre bu sorun yüzünden rahatsızlığım vardı.vardı kısa bir operasyonla kurtuldum tabi uzun süreli bi akıntım oldu ama sonrasında düzenli ilaç kullanımıyla geçti.yarası olanların mutlaka müdahale ettirmelerini öneririm sonra daha kötü sonuçlar olabileceğini öğrendim.herkese geçmiş olsun

Son düzenleme:
kızlar bendede rahim ağzında yara var ama ben hiç doğum yapmadım eğer yara dondurulursa bi sıkıntı olurmu çocuk olmada falan ?

güzelim ben 10 aylık evliyim 2.ye yara yaktırdım 2 gün önce.gebe kalmakta sorun yaratmadığını söylüyor doktorlar yaktırmazsan eğer kötü sonuçlar doğurur sürekli problem yaşarsın zaten 1 ayda ilaçlarını kullanarak düzeliyorsun.bende bi problem göremedi doktorum ama doğğum kontrol haplarının yapabileceğini söyledi ve bırakmam gerektiğini.beyaz tenlilerde daha sık görünen bi durum olduğunu söyledi.kısa bi tedaviyle düzelirsin inşallah canım.geçmiş olsun

bu konularda istemeden de olsa tecrübe sahibi olduğum için şunu söylleyebilirim.yaranın yakılması çocuk olmasını kolaylaştırmaz arkadaşım.yara yakıldığında kanalların daraldığı söylentisi vardı.yara sadece enfeksiyonu önlemek için yakılır.enfeksiyonluyken zaten ilişkiye girilmemesi gerekiyor.kanama ve birliktelikle sancı yapar yarayı tedavi ettirip ondan sonra gebe kalınmalı zaten.gebe kalındığında zaten antibiyotik kullanamazsınız.tedaviden sonra gebe kalınmalı.

geceli arkadaşım aynı sorun bende de var doğum kontrol hapı kullanıyorsan onu bırakmalısın bence.bende ikinciye tekrar yaktırdım ilaçları bırakıcam şimdi.eğer kullanıyorsan bırakmalısın bide öyle dene inşallah faydasını görürsün.

ohhhhhhhhh beee artıkkk kurtuldumm su yaradann yaaa cokk mutluyum yaaa bence herkes tedavı ettırmelı arkadaslar eger tedavısını yaptırmazsanız daha kotu sonuclar yaratabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…