- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.121
cnm sen daha doğum yapmadığın için yaranı dondurtman daha sağlıklı olur.bana da dr ilaç verdi ama ilaçla geçti diyen hiç duymadım.eninde sonunda dondurtucaz artık .napalım tıppa teslim edicez kendimizi.bu arada .semar da yaptırmak lazım.en az250 bayılıcaz artık.napalım her şey bebiş için.Akaydirigubbakcemile5llah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.Allah seni de eşinle tez zamanda kavuştursun cnm,,,
cnm ne kadar istediler ?selam arkadaşlar yaranın tdavisi ya yakılacak ya dondurceksın tedavı sırasında cınsel ilişkı yask uc ay ılaclada tedavısı yok ben yaktırdım dondurmedım madı yonden imkanım yoktu ozelı cok para dondurmenın 5 ayin 2 sınde kontrolum var bakalım ne dıycek doktor alah hepımıze yardım etsın/U]
arkadaşlar yarayı yaktırdıktan sonra adetinizde gecikme oldumu?
canım 15 gün dediyse bişey olmaz..herkesin yarası farklı sanırım.:hulya:
canım ben erken oldum
cok tesekkr ederımm cnm :) dun kontrole gıttım we korkulcak bsey yok yuzeysel dedı ılac fılanda wermedı gerek yok artık dedı 6 ay snra kontrole gel dedı yanı onemlı bsey degılmıs ılac ta wermedı ayrıyetten ıyı oldugumu solemeden once sordum yakmayı dogum yapmayanlar ıcın onermıolar kısırlık fılan yapıo mu dedım hayır dedı yanı ben su anda ıyıyım ayy cok mutlu oldummm:) 6 ay snra da esıımın ıznıne denk gelyo onunla gderım kntrole askermleee :)
cnm çok sevindim yaranın geçtiğine .darısı başıma inşallah.cmt benim kontrolüm de.bende geçen yıl asker yolu gözledim.hemde şırnakda dağdaydı.çok zordu anlıyorum seni yani.1 gün 1 yıl gibi geçiyordu bana .allah kavuştursun cnm.turkbayragiturkbayragi
ha gecikme kullandığın ilaçlardan olabilir antibiyotik veya ağrı kesiciler yapıyo gecikme.hamile olma ihtimalin yoktur sanırım.ilşkiye girmemişin ya 15 gün...bilmiyorumkismile
selam Melisam:) yakma işleminden sonra tedavi bitmiş sayılmazmış, mutlaka doktorunuzun verdiği süreden sonra kontrol edilir. İnatçı bölgeler varsa işlem tekrarlanıyormuş. Ben kız kardeşimi kendi doktoruma götürdüm. İkinci uygulamayla işlem çözülmüş oldu. Doktorum Doç.Dr.Murat Arslan, yeri FSM' de...Biz çok memnun kaldık, hem ikinci işlem daha kısa sürüyor, kafan karışmasın, bence gecikme, bu çok normalmiş...geçmiş olsun...
canım biz tekrar ilişkiye girdiğimizde tekrar kanama oldu.kontrolüm 1 haziranda ve daha çok var sizce doktora gitmelimiyim bu arada adetim daha gelmedi kan gelince kanamam geliyo zannettim ama değilmiş.bilmiyorumkis.ne yapıcağım ben........bilmiyorumkismile
--------------------------------------------------------------------------------
merhaba siteye bugün üye oldum.ama zaman zaman burada yazılan yazıları misafir olarak takip ediyordum.2 yıllık evliyim.Eskişehirliyim ama istanbula gelin geldim:)artık eşimle bebiş yapmaya karar verdik.bunun için de ayın 22 sinnde ben eskteyken doktora gittim.Doktor rahmimde yara olduğunu söledi ve smear testi aldı.gebelik için sanırım engel deilmiş ama doğumda sorun yaratabiliomuş.dondurursun dedi.şimdi smear testiin sonucunu alıp tekrar burada başka doktora gideceğim.Bu rahim ağzı yarası ile ilgili çeşit çeşit yazılar okudum kafam karıştı.( dondurma çokmu pahalı ( ilaçla geçmio mu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?