Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

cok tesekkr ederımm cnm :) dun kontrole gıttım we korkulcak bsey yok yuzeysel dedı ılac fılanda wermedı gerek yok artık dedı 6 ay snra kontrole gel dedı yanı onemlı bsey degılmıs ılac ta wermedı ayrıyetten ıyı oldugumu solemeden once sordum yakmayı dogum yapmayanlar ıcın onermıolar kısırlık fılan yapıo mu dedım hayır dedı yanı ben su anda ıyıyım ayy cok mutlu oldummm:) 6 ay snra da esıımın ıznıne denk gelyo onunla gderım kntrole askermleee :)

selam arkadaşlar yaranın tdavisi ya yakılacak ya dondurceksın tedavı sırasında cınsel ilişkı yask uc ay ılaclada tedavısı yok ben yaktırdım dondurmedım madı yonden imkanım yoktu ozelı cok para dondurmenın 5 ayin 2 sınde kontrolum var bakalım ne dıycek doktor alah hepımıze yardım etsın/U]

eewt cogu kısı ılacla fılan gecmyo dyo ama ılac verdı 1 hafta kullandm kntrole gttm bsey yok dedı ıyısn dedı 6ay snra gel bakalm dedı demkkı bnmkı byuk bsey deılms smdı ble ılac wermedı

cnm ne kadar istediler ?

cnm çok sevindim yaranın geçtiğine .darısı başıma inşallah.cmt benim kontrolüm de.bende geçen yıl asker yolu gözledim.hemde şırnakda dağdaydı.çok zordu anlıyorum seni yani.1 gün 1 yıl gibi geçiyordu bana .allah kavuştursun cnm.turkbayragiturkbayragi

tekrar tesekkur ederımmm :) benımkıde kıbrısta su anda ızne gelıcek hazıranda:) yaram gecmemıs sanırım ama korkulcak bsey yok dedı fıtıl we antbyotık bde krem wermstı kontrole gttım bsey yapmmza grk yk ddı dmkkı kck br yarayms 6 ay snra gel dedıgıne gore grcktn onmlı dgldrr:) ınsllh btn arkdaslar tez zmnda ıylesır ck ktu bsy ılk muaynmde korkma dmesne ragmen cok korkmustm aklma ck ktu seler gelyodu cocuk shbı olamm fılan dıe aama kntrolde ıcımı rahatlattı:) cnku en korktugm sey bydu ıns herkes ıylesırr Allah herkese yardm etsnn

ha gecikme kullandığın ilaçlardan olabilir antibiyotik veya ağrı kesiciler yapıyo gecikme.hamile olma ihtimalin yoktur sanırım.ilşkiye girmemişin ya 15 gün...bilmiyorumkismile

canım biz tekrar ilişkiye girdiğimizde tekrar kanama oldu.kontrolüm 1 haziranda ve daha çok var sizce doktora gitmelimiyim bu arada adetim daha gelmedi kan gelince kanamam geliyo zannettim ama değilmiş.bilmiyorumkis.ne yapıcağım ben........bilmiyorumkismile

arkadaşlar ben sonunda yaramı yaktırdım. 10 gün oldu=) çok mutluyum o konuda sonunda bitti ama son 2 gündür akıntımla beraber çok yoğun, bordomsu bir kanama geliyor. Doktorum sarı, pembe, şeffaf renkli yoğun akıntı olması normal ama kanama olmaması lazım demişti bana. Biraz korktum o yüzden. Kanama olması normal mi ki?

meraba arkadaşlar ben mart ayında yaktırmıştım ilk kez yaramı nisanda gittim eşim gelcekti ASkerden doktorum %40 iyileşmiş bikered daha yakıcaz dedii mayısın 11de randevum var ikinciye yara yaktırmak nekadr doğru?aranızda varmı 2-3 kere yaktıran kafamçokkarıştı

selam Melisam:) yakma işleminden sonra tedavi bitmiş sayılmazmış, mutlaka doktorunuzun verdiği süreden sonra kontrol edilir. ınatçı bölgeler varsa işlem tekrarlanıyormuş. Ben kız kardeşimi kendi doktoruma götürdüm. ıkinci uygulamayla işlem çözülmüş oldu. Doktorum Doç.Dr.Murat Arslan, yeri FSM' de...Biz çok memnun kaldık, hem ikinci işlem daha kısa sürüyor, kafan karışmasın, bence gecikme, bu çok normalmiş...geçmiş olsun...

selam canım ben op.dr.nuray sözeri altınerin hastasıyım altıparmakta yeri ben adet sorunuyla gitmiştim yara çıktı 2.tedavim mayıs ayında 2tane fitil biokadin ve neo-penotran adınad bide yazz 24+4 doğum kontrol hapı kullanıyorum inş. benimde bu son olur yardımınız için teşekkürler... boshayallersmile

canım bence kontrol tarihini beklemeden git doktora.belki ufak tefek kalmıştır ondan oluyordur..yaktıran arkadaşlar olabildiğini söylüyor.Allah yardımcın olsun...

ya arkadaşlar ben yaramı yaktırdım ve 2 gündür aşırı derecede kanamam var. Haftasonu diye doktoruma ulaşamıyorum. Çok fazla kan geliyor o yüzden çok korkuyorum. Doğal mı bu? Yardımcı olursanız çok sevinirim kan kaybından ölücekmişim gibi geliyor

--------------------------------------------------------------------------------

merhaba siteye bugün üye oldum.ama zaman zaman burada yazılan yazıları misafir olarak takip ediyordum.2 yıllık evliyim.Eskişehirliyim ama istanbula gelin geldim:)artık eşimle bebiş yapmaya karar verdik.bunun için de ayın 22 sinnde ben eskteyken doktora gittim.Doktor rahmimde yara olduğunu söledi ve smear testi aldı.gebelik için sanırım engel deilmiş ama doğumda sorun yaratabiliomuş.dondurursun dedi.şimdi smear testiin sonucunu alıp tekrar burada başka doktora gideceğim.Bu rahim ağzı yarası ile ilgili çeşit çeşit yazılar okudum kafam karıştı.( dondurma çokmu pahalı( ilaçla geçmio mu ya.

rahim yarası bende yaşadım..daha doğrusu "rahim ağzı erezyonu"....doktor benim yaramı muayene sırasında farketti..smear yaptı ve rahim ultrasonu ile kan tahlilleri istedi..bu arada sonuçlar çıkana kadar fitil verdi..belki fitille geçer dedi..ama benimki fitille geçmedi..donduracağız dedi ve çoook basit bir işlemle dondurdu yarayı..neredeyse hiçbirşey hissetmedim dondurulurken..iki yöntem var: ya dondurma ya da yakma..benim doktorum yakma işlemini hiç önermedi, rahimde yapışıklık ypar dedi,en modern teknoloji dondurmak dedi..dondurduktan sonra 1 ay cinsellik yasak ve fitile devam.. kontrole gittiğimde %90ı iyileşmişti ama 1 ay daha yasak koydu, başka bir fitil verdi..ikinci kontrolde artık geçti, herşey serbest dedi ve kurtuldum..eğer çocuk düşünüyorsanız mutlaka ve mutlaka dondurmanız gerekir çünkü, düşüklere ve erken doğuma neden oluyor hatta hamile kalmayı güçleştiriyor dedi doktorum..benimki için doktorum çok ufak bir yara demişti buarada, oyüzden ilk fitil verdi ama fitil işe yaramadı..ben 400 liraya özel muaynanesinde yaptırdım..umarım yardımcı olabilmişimdir size..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…