Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

banada fııtl vermıstı gecmezse bakarız demıstı we kontrolde korklck bsey yk dedı allahtan bende cok krkuyordum ama neyse kı ıyıymşm

benden 450 istedı benım madi durumum yoktu oğlum makıneye bağli yaşiyo 14 yşinda ve tedavısı cok masraflı oyle bı zaman denk geldıkı benım hastalğim kımsede para yok neyse ben yaktırdım cocukda duşunmuyorum
alah ısteyene versın
dun akaşamda kızım sıcak suyla yandi yuzu kolu goğuslerı benım derdım cok alah benıde boyle sevıyo napalım 14 senedığ oğlumla uğraşıyorum ve bunada şukur hayata ama makınyle yaşiyobu dunya sıunav dunyasi umarım karşi tarafım ıyı olur...

cnm rabbım yardımcı olsunnn sana Çektıklerının karŞılıĞını umarım Çook ıyı alırısınn

saol
canim bana dua edın valla bunaldım dayanamıyorum işlere bıle yetişemıyorum ıneğim var yaşlım var hastam var gelenım cok tek guvencem alahım bana yardim edıyo bu kadar iş bence aşmaz

allah her daim yanınızda olsun. yazınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm.

bende geçen hafta smear testi yaptırmıştım. doğumdan sonra yaptır demişti dr um.bugün sonucunu aldım yara olduğu ortaya çıktı.ama doğuma bağlı kızarıklıkta olabilir 2 ay daha bekle tekrar test yapalım dedi. inşallah birşey çıkmaz korkmaya başladım. birde benim dr önemli bişey değil yakarız dedi. kimse yakılmasını önermiyor. tekrar çocuk yapmayı düşüyorum tabiki ilerde. benimki niye öyle dedi anlayamadım şimdi.

merhaba ben de de 2006 sonunda ilişkiye girerken ağrı ve sonrasında az da olsa kanama olduğu için doktora gitmiştim. rahim ağzında yara varmış doktorum önce fitil verdi sonra baktı geçmemiş 30 ocak 2007 de yaktı ben çatala yatmaktan çok korkuyorum diye Allah razı olsun narkozla uyutup öyle yaktı hem de devlet hastanesinde yaptı bunu. (doktorların çoğu bunu muayenehanesinde ve 300-400 e yapıyor) sonrasında yaklaşık 1 ay süren bir akıntı ve yasaktan sonra iyileştim.ve ağustos ayında da hamile kaldım.
kadın olmak zor iş ...hepinize şimdiden geçmiş olsun diyorum ......

geceli öncelikle Allah yardımcın olsun....
bu arada önceki mesajımda da yazmıştım bu iş devlet hastanelerinde de yapılıyor ben sadece ilk defa kasımda muayenehaneye gittim ondan sonra bütün işlerimi devlet hastanesinde (bolu kadın doğum) yaptırdım. ama maalesef bazı paragöz doktorlarımız bu işin muayenehanesinde yüksek bir ücret karşılığında yapıyorlar 5dk lık bir işlem sonuçta ama vicdan meselesi ((

mrb aranıza yeni katıldım.Rahim ağzı yarası benimde çok uzun zamandır sorunum.Geçtiğimiz 6 ay içinde yaptırdığım simear testinin haddi hesabı yok.Kaç kutu antibiyotik kullandım mantar ilacı kullandım bilmiyorum.Doktorum bir hafta sonra gidip hem simear hem hpv-dna testi vermemi istedi ama gittiğim hastanede laboratuvar çalışanlarından pek memnun değilim.Çok karasızım artık psikolojim bozulmaya başladı beni anlayanların yol göstermesini istiyorum.

canım bende kac aydır bunlarla ugrasıyom ıkı kere yaramı dondurdu doktorr ama halen tedavıden cvp alamadım kullandıgım ılaclarda cabası artık takmıom kafaya oluruna bıraktım psıkolojım bozuldu esımle bıle tartısır oldum artık bu tedavı yuzunden

arkadaşlar ben de 2 gün önce dondurttum yarayı.smear de temiz çıktı çok şükür. 2 ay sora kontrole gitcem.umarım temizlenmiştir.tekrara gerek kalmaz.çok basit ve ağrısız bir işlem.hiç korkmaya gerek yok arkadaşlr.adet sancısının aynısı 3 dk süreni yani.işlemden sonra da ped kullanmak gerekiyo onu da unutmayın muck hepinizealkisalkisalkis

merhaba. forumu okudum yazdıklarınızı gördm bnde izmirde oturuyorum. yöntemleri araştırdım. 2 hafta önce buca tıpa gittim muayene oldum ilaç verdi doktor ama 1 ay snra gel dedi.muhtemelen geçmedi. sizde dondurmaz yapmışsınız sanırım. hangi hastanede yaptırdınız acaba? birde fiyatlar hakkında bir bilginiz varmı? teşekkürler iyi günler....

Arkadaşlar bu rahim yaralarının belirtileri neler?Benim de adetime 10 gün kadar kala akıntı oluyor,koyu renkli,çok korkuyorum,yara falan olmasından.
cnm adetine yakın akıntın olması normal. ama onun dışınd açook akıntın varsa, ilişki sırasında acı çekiyosan ve kanama varsa yaradan şüphelenebilirsin..

merhaba kızlar ben de 3 ay önce tam aşılama yapılırken yaram olduğunu doktorum farketti ve çok üzüldüm duyunca zaten negatif oldu. aslında o benim 3. aşılamamdı ama o zamana kadar yoktu. doktorum hiç çocuğu olmayanlara müdahale edilmesini doğru bulmadığını söyledi doktorum çok iyi tecrübeli ona güvendim ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şimi hamileyim ama merak ettiğim hamilelikte sıkıntı yaşayanlar var mı düşük sebebi falan yazmış kimisi

5 yıllık evliyim.4 yaşında bir kızım var.1 yıl evvel akıntı ve ağrı nedeniyle jinekologa gittim ve rahimağzı yarasını yaktırdım.1 ay boyunca haftada 2 kez kontrole gittim ve yara problemim bitti.Sorun şu ki; adet düzensizliği oluştu ve 1 yıldır hamile kalamıyorum.14.mayısta hamile kalamıyorum diye doktora gideceğim ama çok stres altındayım.yara yaktırmamla hamile kalamamamın bir alakası var mıdır? Sonucta bir kızım var.

hayır bence yoktur canım sen iyi bir doktora git nasıl olsa çocuğun da var ciddi bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…