- 12 Nisan 2010
- 660
- 4
- 318
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.141
cnm rabbım yardımcı olsunnn sana Çektıklerının karŞılıĞını umarım Çook ıyı alırısınnbenden 450 istedı benım madi durumum yoktu oğlum makıneye bağli yaşiyo 14 yşinda ve tedavısı cok masraflı oyle bı zaman denk geldıkı benım hastalğim kımsede para yok neyse ben yaktırdım cocukda duşunmuyorum
alah ısteyene versın
dun akaşamda kızım sıcak suyla yandi yuzu kolu goğuslerı benım derdım cok alah benıde boyle sevıyo napalım 14 senedığ oğlumla uğraşıyorum ve bunada şukur hayata ama makınyle yaşiyobu dunya sıunav dunyasi umarım karşi tarafım ıyı olur...
mrb aranıza yeni katıldım.Rahim ağzı yarası benimde çok uzun zamandır sorunum.Geçtiğimiz 6 ay içinde yaptırdığım simear testinin haddi hesabı yok.Kaç kutu antibiyotik kullandım mantar ilacı kullandım bilmiyorum.Doktorum bir hafta sonra gidip hem simear hem hpv-dna testi vermemi istedi ama gittiğim hastanede laboratuvar çalışanlarından pek memnun değilim.Çok karasızım artık psikolojim bozulmaya başladı beni anlayanların yol göstermesini istiyorum.
Canım ben izmir merkezde bayramdan önce donduma işlemi yaptırdum 120 tl dondurma için üzcret ödedim.Gittiğim hastahane çok iyi ve temiz bir yer,çok güveniyorum oraya.Bu arada özeldi gittiğim yer.Ama ssklı olanlarada bakıyor.Dondurma küçük yada büyük yara ayrımı diy ebişey yok.Büyük olan yaralarda 2. bir dondurma işlemi öneriyorlar.Benim ne büyük şansım doktoruma her türlü soruyu sorabiliyorum ve her cvbi rahatlıkla albiliyorum....Herkes egeçmiş olsun.Yara ihmale gelmez bayanlar,bence gidip baktırın.
cnm adetine yakın akıntın olması normal. ama onun dışınd açook akıntın varsa, ilişki sırasında acı çekiyosan ve kanama varsa yaradan şüphelenebilirsin..Arkadaşlar bu rahim yaralarının belirtileri neler?Benim de adetime 10 gün kadar kala akıntı oluyor,koyu renkli,çok korkuyorum,yara falan olmasından.
5 yıllık evliyim.4 yaşında bir kızım var.1 yıl evvel akıntı ve ağrı nedeniyle jinekologa gittim ve rahimağzı yarasını yaktırdım.1 ay boyunca haftada 2 kez kontrole gittim ve yara problemim bitti.Sorun şu ki; adet düzensizliği oluştu ve 1 yıldır hamile kalamıyorum.14.mayısta hamile kalamıyorum diye doktora gideceğim ama çok stres altındayım.yara yaktırmamla hamile kalamamamın bir alakası var mıdır? Sonucta bir kızım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?