- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
bendede rahimde şekil bozukluğu var hsg çeklilp rahmin boyutuna bakılacak sakın hamile kalma dedi doktorum yoksa erken doğum ve düşükle sonuçlanabilir dedi.başka bir doktor ise sürekli kontrol altında olarak istirahat ederek gebeliği sürdürebilirsin ama hsg çekmekte fayda var dedi.Şu anda korunuyorum ama ne yapıcam ben yaa ameliyat olmakta istemiyorum
bendede rahimde şekil bozukluğu var hsg çeklilp rahmin boyutuna bakılacak sakın hamile kalma dedi doktorum yoksa erken doğum ve düşükle sonuçlanabilir dedi.başka bir doktor ise sürekli kontrol altında olarak istirahat ederek gebeliği sürdürebilirsin ama hsg çekmekte fayda var dedi.Şu anda korunuyorum ama ne yapıcam ben yaa ameliyat olmakta istemiyorum
bana dikiş atılmadan doğum oldu zaten... dikiş için hastaneye yattığımda servikste açılma tespit edildi ve ben aynı gün doğum yaptım...
serkaljdan önce spekulum ile vanigal muayene oldun mu ve kültür aldılar mı, rahim ağzından?
leep işlemi nasıl oldun lütfen açıklarmısın ayrıca smear sonucu ne çıktıda leepe gerek duydular kolposkopi oldunuzmu
geçmiş olsun şekerlerim aynı sorun bendede var ama ihmal ediyorumaslında çok önemli tabii birazda korku var inkar edemem
arkadaşlar merhaba
daha once rahim agzıma dikiş atılmadan önce yazmıştım ve buradan bana destek olmustunuz..
bebegim giderek büyüyor, hareketlerini bile hissediyorum oglumun artik
AMA KORKUYORUM..
doktorum hala 5.5 aydan sonra düsük riskin ve erken dogum riskin var dedi
her ay penisilin igne vuruluyorum ve rahim kasilmalarini önlemek icin bir sürü ilac kullaniyorum..
onu saglikla dunyaya getirebilmek en buyuk arzum
bu olayı yasayıp bebegini saglıkla kucagina alanlardan yardım istiyorum( lutfen....:teselli:
bende 5 ay önce yaktırdım.Korkulacak hiçbir şey yok hafif canın yanıyo okadar
Yakmadan önce mutlaka smear testi yapılması gerekiyor.Yakıldıktan sonrada dikkat edilmesi lazım
enfeksiyon kapmasın diye zaten bir müddet antibiyotik kullanılıyor.Şimdiden geçmiş olsun.a.s.a.s.
Ya benim bildiğim kadarıyla yakım işleminin adı koter acaba diğerleri dondurmak felanmı.Yakımdan sonrada bir ay ne ilişki ne de havuza girebiliyorsunuz enfeksiyon riski oldugu için.
Darkinlife yaranızı yaktıralı ne kadar oldu bilmiyorum ama tekrar dr. görünseniz iyi olur .yanma ve kaşıntı enfeksiyondan olabilir.
iremre80 canım eğer yaran küçükse biraz bekle ve ilaç verirse doktor onunla tedavi olmayı dene .Çünkü arkadaşında küçüktü yaktırmadı bayaa bir müddet sonra doktora gittiğinde yara kendiliğinden geçmişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?