- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.301
slm kızlar ben 17.06.10 da dondurttum yaramı allaha sukur rahım fılmı kadar bı dehsetlıgı yokmus cok korktum hatta korkudan mıdem bulandı usume tıtreme ws oldu ıslem sonrası.bu akıntılar ne zaman gececek bılgısı olan warmı manyak derecede gelıyor akıntı sankı adet oluyorum o gun korkudan dra sormayı unutmusum da
canım tabiki akıntı çok oluo.et suyu gibi akışkan ve kokulu olur biraz ama 20 gün içinde azalır bir yaa kadar da tamamen geçer.sürekli pet kullanıcaksın artık yapacak bişi yok.geçmiş oolsun canım.slm kızlar ben 17.06.10 da dondurttum yaramı allaha sukur rahım fılmı kadar bı dehsetlıgı yokmus cok korktum hatta korkudan mıdem bulandı usume tıtreme ws oldu ıslem sonrası.bu akıntılar ne zaman gececek bılgısı olan warmı manyak derecede gelıyor akıntı sankı adet oluyorum o gun korkudan dra sormayı unutmusum da
evet yaaa kadın olmaz çok zor ama çok ta zevkli beee:))))kadın olmak ne zor yaaaaaa
tedavi ettirmelisin canım...ondan sonra gebelik düşünmerhaba kızlar herkese günaydın bende de yara var. ben 6 ay önce bi gebelik geçirdim ama malesef bebeğimi kaybettim şimdi ikinciyi düşünüyoruz ama bi kaç ayadır hep hüsran çok kararsızım doktor yaran büyümüş dedi adet öncesi de 5-6 gün lekelenmem oluyo sizce ne yapmalıyım dondurmalımıyım yaksa beklemeli miyim.
benimde senin gibi lekenmelerim oluyor adetten önce doktorum yarayı kaale bile almadı hamileliği etkilemez dedi ama bazı sitelerde okuduğuma göre etkiliyormus bende ne yapacağımı şaşırdım cocuk istiyorum 1 yıldır olmuyor acaba yara yüzünden mi diye marek ediyorum hep napsak acaba bizi aydınlatsa birileri
canım sen 21 gün progesteran ve adetinin 3. günü hormon tahlillerini yaptırdın mı onlar normalse yara çok büyük bir etken değilmiş. biz biran önce olsun istiyoruz ya her şeyi kafamıza takıyoruz işte. inşallah tez zamanda kavuşuruz bebişlerimize
canım evet kafaya taktığımız içinmi olmuyor bilmem insallah en kısa zamanda bizde kavusuruz bebislerimize tatlım
dediğin testleri yaptırmadım onları yaptırayım en yakın zamanda bakayım.
evet kesinlikle yaptır o tahlilleri 21. gün yapılan yumurtlama oluyo mu onu gösteriyo adetinin 3, günü yapılan da tüm kadınlık hormonlarına bakılıyo belki çok küçük bişey vardır boşuna bekle bence hem onlar normal çıkınca için biraz daha rahatlıyo ben o tahlilri yaptırdığım ay gebe kalmıştım ama çok kısa sürdü malesef
Bende yarın yara mı yaktırcam ama sonrasında denize girmek falan yasak oluyor mu merak ettim bilginiz varmı?
bakalım yarın dr. a gidiyorum..... kafama takılan birşey var kendi dr. umun haricinde bir dr. a gideceğim...
şimdi 1 yıl önce doğum yaptım.... hamile kalmak için epey uğraştım kaç tane dr değiştirdim her ayım dr.larda geçti + rahim filmi falan çekindim ama hiçbir dr. rahimde yara olduğunu söylemedi... taki hamile kalınca bu sefer başka bi dr. a gittim oda rahmimde yara olduğnu söyledi önemsemeim zaten yapılacak bi işlemde yok neyse doğum yaptım doğum sonrası kontrolde yine dr. um yaralara işlem yapmız gerektiğini söyledi + smear aldı temiz çıktı ama ben erteledim... zaten geçende yazdım şikayetlerim arttı ilişkide yanma ve acı oluoyr vs. diye...... ama kızlar ya hala içim rahat değil..... onca dr. bu konuda hiçbir şey demedi yara var diye sadece bu dr. söyledi yarın bakalım başka bi dr. a randevu aldım birde o muayene ettin gerçekten yara var ise hemen gidip kendi dr. uma dondurma işlemini yaptırtacağım ama ne bilim 2. bi dr. un görürse içim daha rahat edecek sanırım.... bakalım gelişmeler ne olacak... haberdar ederim sizide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?