- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.341
selam kızlar.bende de yara var 3 yıldan beri..
geçen hafta dr. gittim smear yaptık temiz çıktı ama yakalım dedi..özel hastane olduğu için güvenemedim yani adam ameliyatları başka yerde yapıyorum falan deyince para peşinde diye düşündüm..zaten "genel anestezi" yaparım dedi ve devlet de bunu karşılamıyor kendin ödersin deyince bu düşünce yayıldı bende
yakma işlemi genel anestezi ile yapılıyor mu?
ayrıca yakma ile dondurma arasındaki fark nedir lütfen bilgilendirebilir misiniz
selam kızlar.bende de yara var 3 yıldan beri..
geçen hafta dr. gittim smear yaptık temiz çıktı ama yakalım dedi..özel hastane olduğu için güvenemedim yani adam ameliyatları başka yerde yapıyorum falan deyince para peşinde diye düşündüm..zaten "genel anestezi" yaparım dedi ve devlet de bunu karşılamıyor kendin ödersin deyince bu düşünce yayıldı bende
yakma işlemi genel anestezi ile yapılıyor mu?
ayrıca yakma ile dondurma arasındaki fark nedir lütfen bilgilendirebilir misiniz
yakma rahim ağzının yapısını , o ortamın neticede bir bakteri ortamı var, etkileyebiliyormuş. buradaki arkadaşlar da yazmıştı, spermin gitmesini engelleyebiliyormuş vs vs. bunlar herkeste olacak diye bişey yok ama tedbiri elden bırakmamak gerek.
benim doktorum da smear aldı, sonucu pzt çıkacak. temiz çıkarsa yakma değil de gümüş nitratla durduruyorlarmış yarayı. acaba dondurma denilen mevzu bu mudur bilemiyorum. ama onu tavsiye etti henüz hiç doğum yapmadığım için.
bu arada, çocuk olmasını engellemiyormuş yara. ben ilk çocuğum, annemde benden sonra yara olmuş, benden sonra 2 kardeşim daha var. bayanların yüzde 90ında yara oluyormuş, bi çok bayan yara olduğunu bilmiyormuş bile.
pztden sonra tecrübelerimi paylaşıcam arkadaşlar. umarım smear testim temiz çıkar..
kızlar benim yaram baya büyüktü yıllardır çekiyordum ne fitiller kullandım en sonunda dondurdum ama oda geçirmedi.suan hamileyim hamile kalamazsın demelerine rağmen 5 aylık gebeyim.herkese nasip etsin tanrım .normal doğum yapmayı düşünüyorum kısmetse belki ozaman rahim kendini yeniler ve bende bu yaradan kurtulurum.
herkese geçmiş olsun
ne demek canım sen de sağol, pazartesiden sonra gelişmelerden haberdar edeceğim. hepimize geçmiş olsun.. opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar,
sonuç pzt çıkacaktı ama işlerden dolayı bugün arayabildim doktoru. smear testim tertemizmiş çok temiz dedi doktor acayip mutlu oldum. insan sağlıklı olduğunu duyunca ne kadar seviniyor değil mi alkisalkisalkis
dondurma işleminden önce bir ilaç daha verecekmiş, enfeksiyonun tamamen geçmesi için. sonra da işlemi yapacak sanırım.
gelişmeleri yine yazacağım..herkese sağlıklı günler.. a.s.
yok canım yakma bi derece tüplerde daralma yapabiliomuş ama dondurma işleminin bi sakıncası oldğunu duymadım.ben de yeni evliyim 2 kez yaktırdım kanamalarım hala devam ediyor...bir senedir sürekli bu hastalıkla boğuşuyorum.gebe kalmana bi engel olmadığını biliyorum doktorum bilgilendirmişti bu konuda beni...merhaba hanımlar ben bu siteye yeniüye oldum. 8-9 ay önce yara dondurma işlemi geçirdim.. şu anda bi problem yok ama bazı sitelerde dondurma işleminin kısırlığa neden olabileceği yazıyoo. henüz çocuğum yok 3aydır düşünüyoruz ama olmadı henüz acaba yara dondurmaktan olabilirmi bilgisi olanlar cevaplasın lütfen
yok canım yakma bi derece tüplerde daralma yapabiliomuş ama dondurma işleminin bi sakıncası oldğunu duymadım.ben de yeni evliyim 2 kez yaktırdım kanamalarım hala devam ediyor...bir senedir sürekli bu hastalıkla boğuşuyorum.gebe kalmana bi engel olmadığını biliyorum doktorum bilgilendirmişti bu konuda beni...
:teytey: çok teşekkür ederim rahatlattın beni sagol
yok canım yakma bi derece tüplerde daralma yapabiliomuş ama dondurma işleminin bi sakıncası oldğunu duymadım.ben de yeni evliyim 2 kez yaktırdım kanamalarım hala devam ediyor...bir senedir sürekli bu hastalıkla boğuşuyorum.gebe kalmana bi engel olmadığını biliyorum doktorum bilgilendirmişti bu konuda beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?