- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.321
slm kızlar bendede yara varmış doktorum dondurma işlemi yaptı pazartesi çok korkmuştum ama inanın duymuyosunuz bile korkanlar varsa yardımcı olmak isterim dondurmada acı duymadım sadece adet sancısı gibi bişi oluo o anlık zaten geçio sonra. şu an akıntım var 3 gün oldu devam edio biyandanda suda eritmeli bi antibiyotik içiyorum iğrenç tadı.kızlar fitilim var bu fitili doktor 10 gün sonra kullanıcaksın dedi sizde öylemi kullandınız 1 tanemi kullanıcam yoksa 7 tane var hepsinimi acaba.
aa size antibiotik de vermişler bana vermedi doktorum sadece fitil ve krem verdi acaba yaktırdım diyemi
23 yaşındayım hiç doğum yapmadım.rahimde büyük bi yara va çok fazla intihap varmış.doktor ya yakıcaz yada dondurucaz dedı.ama ben korkuyorum hem işlemden hemde bebek düşündüğümüzde ona bi sakıncası olmasından.benım durumumu yaşayan arkadaşlarım benı aydınlatırsa sevinirim
23 yaşındayım hiç doğum yapmadım.rahimde büyük bi yara va çok fazla intihap varmış.doktor ya yakıcaz yada dondurucaz dedı.ama ben korkuyorum hem işlemden hemde bebek düşündüğümüzde ona bi sakıncası olmasından.benım durumumu yaşayan arkadaşlarım benı aydınlatırsa sevinirim
ben yaklaşık 8 ay önce başkent üniv. hastanesinde yaktırdım yaramı. çok kötüydü son raddedeydi emzirdiğim içinde pek ilaç veremediler. neyse şu son 10 güne kadar sorun yoktu rahatlamıştım. doktorum toplu iğne başı kadar var dedi son kontrolümde ve her hangi bir akıntın olursa kanlı dedi bu ilaçlara hemen başladı. yani önceden reçete yazdı:)). neyse başlar başlamaz hemen ilacı kullanmaya başladım sonra adet oldum. 1 gün oluyor adet biteli sanki hala kanama var gibi. pazartesi tekrar randevu aldım doktordan gidicem. 1 yıl neler çektim ben o yara yüzünden eşimle aram bozuldu resmen. bu arada medipol yara dondurmak için 250-300 tl isterken ben 9 tl ye başkentten yaktırdım ve dumur oldum fiyatı duyunca. siz ne kadara yaktırdınız?
benimde senin gibi lekenmelerim oluyor adetten önce doktorum yarayı kaale bile almadı hamileliği etkilemez dedi ama bazı sitelerde okuduğuma göre etkiliyormus bende ne yapacağımı şaşırdım cocuk istiyorum 1 yıldır olmuyor acaba yara yüzünden mi diye marek ediyorum hep napsak acaba bizi aydınlatsa birileri
işte insan sağlığını ticaret amacı yapanların halt etmesi ilk yaktırdığımda kuruş para vermedim 2.de 25 tl muayne ücreti vermiştim.200-300 verenlere acıyorum sömürüolar insanların korkularını.ben yaklaşık 8 ay önce başkent üniv. hastanesinde yaktırdım yaramı. çok kötüydü son raddedeydi emzirdiğim içinde pek ilaç veremediler. neyse şu son 10 güne kadar sorun yoktu rahatlamıştım. doktorum toplu iğne başı kadar var dedi son kontrolümde ve her hangi bir akıntın olursa kanlı dedi bu ilaçlara hemen başladı. yani önceden reçete yazdı:)). neyse başlar başlamaz hemen ilacı kullanmaya başladım sonra adet oldum. 1 gün oluyor adet biteli sanki hala kanama var gibi. pazartesi tekrar randevu aldım doktordan gidicem. 1 yıl neler çektim ben o yara yüzünden eşimle aram bozuldu resmen. bu arada medipol yara dondurmak için 250-300 tl isterken ben 9 tl ye başkentten yaktırdım ve dumur oldum fiyatı duyunca. siz ne kadara yaktırdınız?
a.s.
Geçmiş olsun canım yarayı dondur bende 1 yıl korunmasız hamile kalamamıştım dondurduktan ,iyileştikten sonra hamile kaldım .Yara hamileliği engelller.Hamile kaldığını düşün yara varken hasta bi ortamda gelişen bebek ne kadar sağlıklı olur?düşme tehlikesi de olabilir .Önce tedavi ol sonra hamilelik derim ben
valla kızlar benim çocuğum olursa bilinki herkezin çocuğu olur.yaktırmadan bi ay geçirmedim doğru dürüst.hep kanama hep kanama:))benim tüpler tıkanmazsa siz hiç korkmayın:)))
insallah bluebottle hersey gönlünce olur .sende bilgilerinle bizi aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım.geçmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?