Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

öncelikle tebrik ederim canım,
bende senın gıbı aynı durumu yasıyorum cok uzun zamandır ama hala gebe kalamadım ıns.gebe kalıp senın gıbı anlatırım bende tşk...

öncelikle tebrik ederim canım,
bende senın gıbı aynı durumu yasıyorum cok uzun zamandır ama hala gebe kalamadım ıns.gebe kalıp senın gıbı anlatırım bende tşk...

amin canım amin inşallahh.Allah kimseye aratmasın.gerçi ben böyle anlattım ama daha doktora gitmedim.bi gideyim daha da detaylı anlatırım.iyi haberlerle dönerim inşallah.bu akşam iş çıkışı gidicem doktora,bilgi veririmm.kendinize iyi bakın

bendede yara var hemde buyukmus 3 ay once devlet hastanesıne gıttım smeer testı yapıldı temız cıktı şukur fıtıl verdı kullandım şikayetlerım azaldı ama gecmedı tekrar gıttım kadın bi kısmını yaktı ama sonra ogrendımkı yakılmaması gerekıyomus çunku hıc dogum yapmadım Allahtan cok az bı kısmını yakmıs bugun özel bı hastaneye gıttım dr. korkma dedi adet bıtımınden hemen sonra gel bı kac seansta dondururuz buyuk old. için dedi ayrıca gebeliğede engel değil dedi.. hiç doğum yapmamış arkadaşlar kesınlıkle yaktırmayın her dr guvenmeyın

Kızlar benim ilişki sırasında çok acı oluyo batma hissi oluyo o kadar akıntım vs yok ilşki sonrası kanama da olmuyo
bu yüzden doktora gittim doktor kendini kasıyorsun o yüzden dedi bir de mantar enfeksiyonu var dedi
alttan bakmıştı yara olsaydı görürdü dimi
ben mantar için fitil kullandım ama acı hala devam ediyor
ilişkiden soğutuyo insanı

bende bi daha gidicem doktora
devam ediyo çünkü aynı durum
mantardan değil demek ki belki yara vardır
belki de gerçekten kendimi kasıyorumdur
offffffffffffff
hamile kalmaya d açalışıyorum
böyle resmen işkence oluyo

arkadaslar bnmde rahim ağzımda ufak yara var nisanda gitmiştm ilk önce yara oldugunu söylemişti doktorum sonra fitil verdi 10gün sonra kontrole gittim korkulcak bişey yok dedi yanma içinde krem verdi 6 ay sonra gel kontrole dedi tabi ekimde gitmem gerekiyordu gidemedim çarşamba günü gittim çok felaket yanma oluyordu neyse korkulcak bişey yok tatlım dedi çok yanmam oluyor vede yara gebeliğe engelmiş korkuyorum dedim yok canım sen korkma düşünme bunu dedi yani yaram gebeliğe engel değilmiş çok mutlu oldum ve artık içim rahat fitil kullanıyorum arada kullanabilirsin zararı yok iltihabı temizler dedi ohh valla çok mutlu oldumm ultrasonlada baktı rahmin gayet temiz görünüyo ne ur ne de kist yok dedi bide benim annemin de yarası varmış ama beni doğurduktan sonra geçmiş yani normal doğum yapmış tabi ayy neysee ben çok rahatladım valla gebeliğe engel değil ve yaran küçük korkulcak bişey yok diyincee

Son düzenleme:
yara olunca çocuk olması sıkıntı oluyo herkeste aynı olmuyo benim kuzenimin 3 yıl olmamıştı yara varmış tedevi olunca oldu bebeği bende de vardı ben dondurdum yakmayı yeni evli bayanlara önermiyolar

ben daha önce 2 defa yara dondurdum ve iyiki yapmışım dedim çünkü batmalar ara ara olan acılar bitti..daha sonra tekrarlaya biliyomuş kesin çözüm değiil yani aklınızda bulunsun.. izmirde iyi bi doktor bilen varsa lütfen paylaşalım benimki eskişehirdeydi

canım ben izmirde gittim doktora. benim yaram 2 kez yakıldı çok büyüktü ve iltihaplıydı. Sonunda geçti çok şükür. Kaç doktor değiştirdim devlete gittim özele gittim hepsi aynı ilacı verdi durdu ne yakılcak dedi ne dondurulcak ve zaten hepsi suratsız meymenetsiz ee insan rahatsız oluyor en özel şeyini öyle doktorlara göstermekten :) bir de hiçbir açıklama yapmıyorlar fln ben de özel bir doktora gittim. Alsancakta güliz demircioğlu diye çok tatlı bir kadın. Çok güler yüzlü, hastalığı ve tedavisini en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve sana umut veriyor. Diğer doktorlar umudum varsa da elimden aldılar sağolsunlar! Neymiş çok gençmişim bu hastalık için, neymiş çok yazıkmış vah vahmış! depresyonlara giriyordum valla. ama neyse sağolsun güliz hanım sayesinde kurtuldum hastalıktan :)

benimde rahim ağzı yaram var yeni evli olduğumdan yakmak değil de dondurmak uygun olurmuş.bir kez dondurdum fakat tam iyileşmedi çocuğum olurmu sizce çok korkuyorumm

yara olunca çocuk olması sıkıntı oluyo herkeste aynı olmuyo benim kuzenimin 3 yıl olmamıştı yara varmış tedevi olunca oldu bebeği bende de vardı ben dondurdum yakmayı yeni evli bayanlara önermiyolar

bende yeni evliyim ve yaram var bi kez dondurdum tam iyileşmemiş bir kez daha dondurulacakmış.korktum şimdi benim bebem olmicakmııı

izmirde reşat bozokları öneren hanımlar reşat beye yara yaktıran varmı aranızda paylaşırsanız sewinirim önemli dr araştırmasındayım..güwenilir bir dr arıorum acil.

arkadaşlar bu yara yaktırma ve dondurma işlemlerini hiç bir doktor önermiyor ben 2 haftadır bununla uğraşıyorum dr um dediki bu yaralar herkeste olur menopoz dönemine doğru içeri tarafa kayar ozamanlar yakılır yada dondurulur ama benn onu bile tasvip etmiorum dedi. int okuyup kendinizi dolduruyosunuz psikolojik açıdan daha çok etkileniyosunuz dedi. bence doğru ben fitil kullandım 1 hafta regl dönemimden sonra yine gidicem kontrole herkesinki bir olmayabilir okuyup öğrenelim ama lütfen kendimize uyarlamayalım.

merhaba arkadaşlar bende de yara var. 2ay önce 22haftalık bebeğimi kaybettim hamileliğimde de hiç bitmeyen bir enfeksiyonum vardı enfeksiyonda erken doğuma neden oluyor. şimdide enfeksiyon yara yapmış drum kent hastanesinde orçun sezer şimdi ilaç kullanıyorum ki büyük bi ihtimalle de yakılacak yada dondurulacak yeniden hamile kaldığımda sorun olmaması için. ilacım bugün bitiyor yarın randevu alıcam bakalım biraz heyecanlıyım ve birazda korkuyorum umarım kurtulurum artık bu akıntıdan

merhaba hanımlar
benimde 1 yıla yakın yara var rahimağzında ve ben yaktırmaya korkuyorum
sanırım doktor spiral takarken çizdi ve bu çizikde büyüdü.
birde spiral ve rahimağzında yara olan hanımlarda karın şişliği yaşayan var mı . ben çok yaşıyorum bu problemi merak ediyorum benim gibi yaşayan varmı . birde bel ağrım çok oluyor .
hoşçakalınn

cnm bir ara bende de vardı yara ya da enfeksiyon değil de adet dönemine yakın oluyodu.bide düzensizdi adetim.doktora gittim adetim düzelince o ağrı yok oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…