- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.441
öncelikle tebrik ederim canım,merhabalar;
aylardır bu forumu takip ediyorum ama hiç yorum yapmamıştım.bende de rahim ağzı yarası vardı,hatta doktorum gecen ay regli bitiminden hemen sonra gel yakalım demişti.allahım ne korkmuştummm...gebeliğe engel mi değil mi araştırmaktan helak olmuştum takii iki gün öncesine kadar kızlarr hamileyiiimmmm..yani yara gebeliğe engel değilmişşş.sakın üzülmeyinn ve korkmayınn umutsuzluğa kapılmayınn söylemek istediklerim sadece bunlardıı.kendinize iyi bakın
öncelikle tebrik ederim canım,
bende senın gıbı aynı durumu yasıyorum cok uzun zamandır ama hala gebe kalamadım ıns.gebe kalıp senın gıbı anlatırım bende tşk...
ben daha önce 2 defa yara dondurdum ve iyiki yapmışım dedim çünkü batmalar ara ara olan acılar bitti..daha sonra tekrarlaya biliyomuş kesin çözüm değiil yani aklınızda bulunsun.. izmirde iyi bi doktor bilen varsa lütfen paylaşalım benimki eskişehirdeydi
yara olunca çocuk olması sıkıntı oluyo herkeste aynı olmuyo benim kuzenimin 3 yıl olmamıştı yara varmış tedevi olunca oldu bebeği bende de vardı ben dondurdum yakmayı yeni evli bayanlara önermiyolar
kızlar benim ilişki sırasında çok acı oluyo batma hissi oluyo o kadar akıntım vs yok ilşki sonrası kanama da olmuyo
bu yüzden doktora gittim doktor kendini kasıyorsun o yüzden dedi bir de mantar enfeksiyonu var dedi
alttan bakmıştı yara olsaydı görürdü dimi
ben mantar için fitil kullandım ama acı hala devam ediyor
ilişkiden soğutuyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?