- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.401
herkese selamlar.bendede yara var 3 gün öce doktor gittim biokadin fitil ve madecassol krem verdi.bunun yanında bir antibiyotik birde ayrıca hap verdi.az önce adet oldum acaba fitil ve krem adet döneminde kullanılıormu bilgilendirirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar
Öncelikle hepimize geçmiş olsun. 1,5 aylık evliyim. dr. a gittim 2 gün önce yara olduğunu kist oldğnu vsvs. söledi.
LEEP işlemi yapacağını söledi. burda kimse LEEP'ten bahsetmemiş hep yakma, dondurma vs.
acaba ben hastalığımın tanısını mı yanlış biliyorum??
LEEp yaptıran var mı aranzda? Doğum yapmamışlarda tavsiye ediliyor mu?
cevabın için teşekkürler canım. smear yaptı idrar kan yaptı ama henüz sonuçları görmedi.adet döneminden sonra gel leep yapıcam sonuçlarını da getir ilaç tedavisi yapıcaz dedi.
kafam karıştı yaa..
hpv mi?siğil mi? mantarmıı? hiçbişey bilmiyorum...haftaya tekrar gidicem herşeyi en ince ayrıntısı ile öğrenicemm
(
ben de dün yeni bir doktora gittim, ilk doktorum aşırı derecede yoğun olduğu için 1 ay sonrasına randevu verebildiler. ben de kk da tavsiye edilen doktorlardan şükran hanıma gittim. gerçekten hastaneyi de şükran hanımı da çok sevdim, bundan sonra oraya devam etmeye karar verdim. o da bana donduralım kurtul dedi, dondurma doğum yapmamış birine zararlı olur mu dedim, olmaz girişteki bi işlem rahmi niye etkilesin dedi. valla bilemedim ben de, tüm doktorlar farklı bişey söylüyor ama ben de işlem yaptırmaya karar verdim, yara durduğu yerde tekrar tekrar sıkıntı çıkarmasın diye. adetim olup geçtikten sonra gidicem, smear testini 1,5 ay kadar önce yaptırdım temiz çıktı. yara tedavisine kadar da yine bi fitil ve antibiyotik verdi.
fitil ala ala fitil oldum zaten kaydirigubbakcemile3
Kızlar, şikayetleriniz başladıktan ne kadar sonra gittiniz doktora? Benim reglim biteli 3-4 gün oluyor, üç-dört gündür az da olsa koyu renkli akıntım oluyor ve içten gelen hafif bir yanmam da var. Kendi kendine geçebiir denmiş, acaba hemen gitmesem mi diyorum bunun için. Bu ay da tüp bebek yaptıracaktık mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?