Rahim ağzı yaraları, tedavi ve tercübesi olanların paylaşım alanı..

öncelikle geçmiş olsun canım ben önce devlet kadın ve çocuk sağlığa gitmiştim
orda simir yaptılar o simir testini alır özele götürdüm benim gittiğim yer ssk ile anlaşmalıydı ilk 2 hafta ilaç verdi sonrada yarayı yaktı ben muayene ücreti 3 kez ödedim elimde simir testim olduğu için
özelde simir yaptırmadım yoksa bide ona para vericektim

benim toplamda 200 tl çıktı oda özelle anlaşmalıydı..
bide simir testini kadın sağlıktan alabiliyosun 153 arayıp randevu alabilirsin..

çok teşekür ederim canım benim bi akraba geçen hafta özelde test ve muayene paraları haricinde 500tl ye galiba lazerle temizletmiş çünkü anestezi yapılmış galiba yani acı hissetmemesi için rahmini uyuşturmuşlar heralde çokta ilgilenmemiştim açıkçası ama benimde başıma geldi tabikide okadar çok para veremem bende senin gibi yapıcam ssk mademki yarısını karşılıyomuş bende bundan yararlanıcam tekrar teşekürler

rica ederim canım allah şifalık versin.
anestezi yapmıyolar ama acı hissetmiyosun azcık çok az rahatsız olacak kadar acısı yok yani.
evet zaten lazerle yakıyolar.ben aç gitmiştim tansiyonum düştü aklında bulunsun tok git.

selam arkadaşlar. Ben yaramı 2. kez yaktırdım. Son yaktırmamdan 20 gün kadar geçti ve 1 haftadır kahve renginde kanamam oluyor:S bu tarz kanamalar normal mi acaba?

merhaba arkadaşlar.bana da doktorum yara olduğunu yaktırmam gerektiğini söylediğinde biraz korkmuştum.çünkü daha önce doğum yapmamıştım çocuğum olmazsa,çok acırsa diye korkuyordum.benim doktorum dondurmayı önermediğini,dondurulursa tekrarlayacağını söylemişti.bide emin ol yaktırdıktan sonra daha kolay hamile kalıcaksın,yara hamile kalmana engel demişti.ben ona çok güvendiğim için yaktırdım.çok az bi acı oldu ve doktorumun dediği gibi 2ay sonra hamile kaldım.zaten ilk ay ilişki yasaktı yani 1ay içinde oldu.şu an 35.haftamdayım çok şükür hamileliğim sorunsuz geçiyor.

Çok sevindim canın herşey yolunda gitmiş ne güzel benimde yara var hemde büyümüş yaram ama bebeğim yok henüz cok korkuyorum bende ya yarayı yaktırırsam cocuğum olmazsa diye ,ama sende tam tersi işe bile yaramış bana umut oldu anlattığın tşk....

Mrb arkadaşlar. Akıntı problemim olduğu için doktora gittim iltihap varmış antibiyotik ve fitil kullandım.geçen gün kontrole gittiğimde iltihabın temizlendiğini ancak küçük bi yara başlangıcının olduğunu söyledi onun için fitil ve krem verdi kremi fitile sürüp kullanacakmışım. Bu şekilde yara geçer mi acaba yoksa tek çözüm yakılması mı? korkuyorum şimdi. bebek sahibi de olmak istiyoruz ya bu engel olursa..?bilmiyorumkismile

mrb arkadaşlar ben 5 aylık evliyim kaşıntı için geçen ay doktora gittim.yara bulunduğunu söyledi.dondurduk.20 gün denize havuza girmek ve eşle münasebet yasak dedi.
20 günden sonra ilişki sırasında çok canım yandı ve kanama oldu.acaba iyileşmemişmi halen,doktora gideceğim ama korkuyorum

canım bence vakit kaybetmeden güvendiğin bir doktorun dediğini kabul etmek en iyisi.çok şükür ben pişman olmadım inşallah senin için de her şey çok iyi olur.

slm canım bende ünlü bı merkezde tüp bebek denedımm bendede rahim agzı yarası varr amam doktorumm bı problemm olmayacagını söledııı onun bebekle bı alakası yokk rahim içi olsa anlarımm... korkmaa yani... rahat olzemuszemus

merhaba arkadaşlar benim de yara sorunum vardı henüz dondurma işlemi yapılmamıştı ki hamile olduğumu öğrendim bugün:) yani yara hamile kalmaya engel değil yeter ki enfeksiyon hallolsun ilaç ve fitille. yarın doktora gidicem inşallah sağlıklıdır bebişim ...

ayy cok sevındım cnmm darısı başıma inş...isteyen herkesede...Allah sag salım bebegını kucağına almayı nasip etsin...

arkadaslar benım belırtılerım ilişki sırasında agrı,idrar yaparken yanma hissi, ve normalde otururken bile hafif sızı şeklınde.... rahım agzı yaram vardı zatenn ama hamilee olmadıgımiçin bı uygulama yaptırmadım... sizce bu durum neye işaret aynı seyleri yasayan varmı?

bnmde rahim ağzı yaram var fakat korkudan yaptıramadım hala bir dr genel anestezi altında yapılacak 550-600 civarı ddi daha sonra bir başka dr.orda sinirler olmadığından acı duymazsınız soğuga ve sıcağa duyarlı değildir orası bunu size söylemedilermi 1 dk dan fazla sürmeyecek lokal bile gereksiz sizin paranızı almak için böle sölemişler dedi smear testinde de sadece enfeksiyon gözüktüğünden erteledim anlayacağınız korkudan yaptıramadım gitti.

slm arkadaşlar benimde rahim agzında çok küçük bir yara görüldü bazen ilşki sonrasında kanama yapıyordu doktorm çok küçük gördüğü için yakma konusun da sen bilirsin dedi adetime 1 hafta var bugün eşimle odamızı kaldırırken agır kaldırdım kalem ucu kadar kan gelmiş bu yaradan olabilirmi agır kaldırdıgı zaman kanama yapan yarası olan varmı

kızlar smeer testinde biraz yara cıktı dedi doktor ilac kullanıyom şimdi 1 bucuk ay gecsin yapıcam tekrar smeer dei gecmezse tedavi yapcaz ya yakma ya dondurma napıcam yeni evliyim korkuyorum cok büyük bi problemmidir

merhabalar;
aylardır bu forumu takip ediyorum ama hiç yorum yapmamıştım.bende de rahim ağzı yarası vardı,hatta doktorum gecen ay regli bitiminden hemen sonra gel yakalım demişti.allahım ne korkmuştummm...gebeliğe engel mi değil mi araştırmaktan helak olmuştum takii iki gün öncesine kadar kızlarr hamileyiiimmmm..yani yara gebeliğe engel değilmişşş.sakın üzülmeyinn ve korkmayınn umutsuzluğa kapılmayınn söylemek istediklerim sadece bunlardıı.kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…