- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #1.421
merhaba arkadaşlar.bana da doktorum yara olduğunu yaktırmam gerektiğini söylediğinde biraz korkmuştum.çünkü daha önce doğum yapmamıştım çocuğum olmazsa,çok acırsa diye korkuyordum.benim doktorum dondurmayı önermediğini,dondurulursa tekrarlayacağını söylemişti.bide emin ol yaktırdıktan sonra daha kolay hamile kalıcaksın,yara hamile kalmana engel demişti.ben ona çok güvendiğim için yaktırdım.çok az bi acı oldu ve doktorumun dediği gibi 2ay sonra hamile kaldım.zaten ilk ay ilişki yasaktı yani 1ay içinde oldu.şu an 35.haftamdayım çok şükür hamileliğim sorunsuz geçiyor.
Çok sevindim canın herşey yolunda gitmiş ne güzel benimde yara var hemde büyümüş yaram ama bebeğim yok henüz cok korkuyorum bende ya yarayı yaktırırsam cocuğum olmazsa diye ,ama sende tam tersi işe bile yaramış bana umut oldu anlattığın tşk....
Mrb arkadaşlar. Akıntı problemim olduğu için doktora gittim iltihap varmış antibiyotik ve fitil kullandım.geçen gün kontrole gittiğimde iltihabın temizlendiğini ancak küçük bi yara başlangıcının olduğunu söyledi onun için fitil ve krem verdi kremi fitile sürüp kullanacakmışım. Bu şekilde yara geçer mi acaba yoksa tek çözüm yakılması mı? korkuyorum şimdi. bebek sahibi de olmak istiyoruz ya bu engel olursa..?bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar benim de yara sorunum vardı henüz dondurma işlemi yapılmamıştı ki hamile olduğumu öğrendim bugün:) yani yara hamile kalmaya engel değil yeter ki enfeksiyon hallolsun ilaç ve fitille. yarın doktora gidicem inşallah sağlıklıdır bebişim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?