- 10 Kasım 2007
- 2.209
- 651
- 723
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
fisfisfis arkadaslar ben yaktırmadım doktorum benimkini dondurdu hafif soğukluk oldu kasıklaımda üşüdüm 10dk kadar sürdü canım acımadı diyebilirim benimde ikihafta su gibi kötü kokulu akıntım oldu 4 yıl geçti tütütü masallah bişi yok şimdi yaktırmak mı iyi dondurmak mı ikisi arasındaki fark ne
ben 4 gün önce yaramı yaktırdım ama 15 gün ilişki yasak dedi dr 1 ay mı yasak?
YA BENDE BİR SORU SORACAGIM. DOKTORA GİTTİM 4 AYDIR HAMİLELİK OLMUYOR DİYE O DA BANA BÜYÜK BİR YARA VAR DEDİ FİTİL VE ANTİBİYOTİK VERDİ. GEÇMEZSE YAKARIZ DEDİ VE İLİŞKİ ÖNERDİ. AMA BEN AKINTI HARİCİ HİÇ ŞİKAYETİM YOK YANİ NE İLİŞKİ SIRASINDA ACI VE KAN YAKTIRMALIMIYIM SENCE HAMİLELİĞE ENGELMİ?Rahim ağzı yaraları yorumlarımız silinmiş galiba ve konu kilitlenmiş ben bişey anlamadım bu işten..Madem baştan kilitlenseydi tüm yazdıklarımız boşa mı gitti??Başka yere mi taşındı?
Neyse arkadaşlar yaktıranlar ve yaktıracaklar bu başlıktan faydalanalım olmazsa.
Kısa bir özet geçecek olursam:
28 Kasım 2007 salı günü yaktırdım.Bol sarı akıntı oluyor.Ben önce çok rahatsızdım bu bir ay devam eder mi?diyordum.Geçen hafta koyulaşmaya başladı akıntı hatta 2 gün hafif kanlı geldi.Veeeee dün ve bugün akıntım yok denecek kadar azaldı..İnşallah geçiyordur.
Gelelim yaktıracakların aklına takılabilecek esas soruya acı var mı??
Arkadaşlar ben nerdeyse korkudan hastaneden kaçmayı düşünüyordum.Hatta masaya yatınca titriyordum.Ama doktor başlayınca cıs cıss diye hafiften bir ses:)) Ve birazcık duman oluyor.Acı hissedince doktor söylememi duracağını söyledi.Sadece bi kez iğne batar gibi bi şey hissettim onun dışında iyi geçti.Çok korkutuyorlar bizi bu konularda galiba.
Hemen 10dk kadar sürdü.Ama benim yarama fazla değil yakmasakta olur ben yakılsın demem dedi.Ben çok istemiştim çok ağrı veriyor diye.İnşallah geçer de kurtulurum.
Dip Not;İlk başlarda o kadar akıntı olunca keşke dondursaydım diye düşünmüştüm ama sonradan bir arkadaş dondurunca da o akıntıların olduğunu söyledi.O nedenle rahatladım.Bakalım sonuçlar ne olacak yine yazarım
YA BENDE BİR SORU SORACAGIM. DOKTORA GİTTİM 4 AYDIR HAMİLELİK OLMUYOR DİYE O DA BANA BÜYÜK BİR YARA VAR DEDİ FİTİL VE ANTİBİYOTİK VERDİ. GEÇMEZSE YAKARIZ DEDİ VE İLİŞKİ ÖNERDİ. AMA BEN AKINTI HARİCİ HİÇ ŞİKAYETİM YOK YANİ NE İLİŞKİ SIRASINDA ACI VE KAN YAKTIRMALIMIYIM SENCE HAMİLELİĞE ENGELMİ?
çok sağol..ya ilişki var ddi doktor yapıyoruz ama kan gibi lekelenme geliyo hiç olmazdı tedaviyle ilgili galiba anlamadım ya yaktırya çok korkuyorum uyutmaları mümkünmü acaba?sen nasıl yaktırdın?cevap için çok ama çok sağol
Canım enfeksiyonsa ihmal etme.ben ettim yaraya çevirdi.İlaçların bittikten sonra mutlaka kontrole git.arkadaşlar bende bugün doktora gittim yara yok dedi enfeksiyon var dedi fitil verdi tedaviden sonra smear istedi inşallah kötü birşey çıkmaz birde doktor biyopsiden bahsetti bu nedir acaba bir bileniniz varsa bana bilgi verirseniz sevinirim.
merhaba arkadaşlar benim ablamında yara sorunu var haftaya aldıracak oda biraz endişeli bebeği de var benim sorum hemen ayağa kalkarmı? Bu konuda bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim
selam arkadaşlar bende de yara vardı geçen sene mayıs ayında izmirde bir doktora yaktırdım.15 gün boyunca da fitil kullandım.1 ayda ilişki yasak dedi doktor.1 ay sonrasında ise ilişkide acı devam etti.başka bi doktora gittim ve muayene oldum.yaram olduğunu ve aşırı büyümüş olduğunu söyledi..yaktırdığımı söylediğimde ise yaktırma tüm dünyada yasaklandı dedi ve bana ciro dedikleri dondurma işlemi yaptı.yaram tamamen geçti şimdi akıntı bile olmuyorum.tertemiz oldu.6 ay geçmesine rağmen hiç bir rahatsızlığım yok şu anda.korkulacak hiç bişey yok ayrıca hiçbişey hissetmiyorsun dondurma işleminde.
arkadaslar Ben Cuma Gunu Doktora Gittim We Ben De Rahim Kanserinden Supheleniyor Doktor Benden Parca Alinacak We Patolojiye Yollanmasi Gerekomus Ben Suan Bitik Bir Durumdayim Henuz Cok Da Gencim Walla Naapcam Bilmiyorum Hic Boyle Bir Sorun Yasayan Warmi Aranizda Rahim Agzinda Yara Falan Bahsetmissiniz De Ben De Buraya Uygun Heralde Die Dusundum Ama
akıntım
wardı cok kotu kokuyordu osebepten gıttım d[/Boktoa patolojıye parca gıtcek sımdı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?