11. gün gittiğimde 13,89 mm di. Bugün ne kadar oldu bakacak artık, bu ay ümitli değilim pek, ilaç kullanmadım bu ay canım, hayırlısı bakalım
aa ciddimisin sanırım hamişsin yaa, ne kadar güzel, bi kan testiyaptırsaydın cnaım, inşallah bebeğin seninledir
hayırlısı evet..umarım olur sizin de benim de herkesin de..
Canım dün 17,5 mm olmuş yumurtam bugün tekrar gidiyorum hastaneye, bakalım artık büyüdüyse tam çatlatma iğnesi vurulacağım, sende durum nedir, bugünmü gideceksin dr ainş büyümüştür yumoşun..iyi haberlerini bekliyorum bende..
Canım bugün adetim üstünden 5.gün gecti şüphelerim vardı ama malesef olmadı adet oldum.2gün sonra hormon testi yaptırıcam .veren de allah alanda allah hayırlısı yapıcak bşi yok .doktor bana yaranı yakalım demedi hamile kal doğumdan sora yakarız demişti sen yakırdın dimi ;? Hamileliğine engel yara ise inş bundan sonra kalırsın cnm eğer öyleyse bende yaktırırım gelişmleri yazarsan sevinirim ışık tutmuş olursun bölece .
smalla beni dr bi daha çağırmadı kibende çok merak ediyorum noldu durumum diye bugün yumurtlama günüm bide..tam 14. günüm..ama dr çağırmadı beni bu ay böyle geçsin bende başka dr a gidicem..bu adam beni sık çağırmıyo ya 1 defa gittim 15 mm çok iyi dedi o kadar..
umarım büyümüştür yumurtan dua ediyorum senin için de..
canım düşünmekten beynim durdu , kusura bakma sen ilaç kullanmışmıydın, eğer kullandıysan çağırması gerekliydi drunun. Ahh canım binbir türlü şey var kafamda , gelse bi an önce şu naszlı bebkler bizlerde rahat etsek. Sende bol bol çalış cnaım yumurtlama günündesin çünkü, inşallah cnaım büyüsünde iğnemi olayım artık , hayırlısı diyorum ama bu ay ümit yok içimde nedensesenin prolaktin seviyenmi yüksek bu arada doğru okuduysam başka topic de ? benim de yüksek de
evet prolaktinim bu ay bile 30 çıktı..sınırı aşmışım..
bu ay klomen kullandım ilk ayın klomende..günde 2 defa içtim..10.günde 15 mm yumurtam vardı..sadece 10.günde dr a gittim..sonra çağırmadı herşey normal diye..ben özetliyim sana :)))
bende hipofiz bezi tümörü var 5 mm..ondan hormonlar oynuyo sürekli..
canım benimde prolaktin yüksek çıkıyor, dostinex kullandım sonra düştü, 35 falandı ilk bakıldığında.Canım klomen kullanmışsın ve drun seni bi daha çağırmamış olacak şeymi, seni takip etmesi lazımdı, çatlatma iğnesi vermesi lazımdı, başka bi dr a gitsen canımbi kontrol ettirsen.
Canım bugün dra gittim geldim, benim nazlı yumurtam çatlayıvermiş bile geç kalmışım, bana öğlen gel demişti ben 5 de falan gidebildim, çalışıyor oluncaama yarın aşılama yapılacak , drum kendiliğinden çatlaması çok iyi dedi, sabahtan eşim sperm verecek, yıkanıp bana enjekte edilecek, inşallah ilk aşılama da gelir bebişimde beni daha fazla zor duruma sokmaz, dualarını bekliyorum cnaım
smallangel nasılsın arkadaşım iyi misin?var mı bi gelişme?bugün aşılama olcaktın oldun mu?
bu arada bende bugün başka bi dr a göründüm..özele gittim bi dr a..dr yumurtama baktı 18 mm olmuş dedi çatlatma iğnesi verdi..diğer dr vermemişti iğne..çok kızgınımmmmmmmm o dr a..onun yüzünden belki de kistim olucaktı..bu adam ben bişey demeden daha sana çatlatma iğnesi vermem lazım dedi..
vurdurdum iğnemi..bakalım hayırlısı..umarım senin de güzel geçer aşılaman..
canım duaların için çok sağol, aşılamamı oldun geldim ben, bakalım artık bekleyecegiz, inşallah hayırlısıyla gelsin bebişlerimiz, bugün hep hamileleri gördüm o kadar imrendim kiinşallah bizlere de nasip eder Rabbim. Ha şöyle iyi yapmışsın dra gitmekle, bak iğneni de olmuşsun artık çalışmalara başlarsın sende. İnşallah sonuçlarımız güzel olur
inş..inş 15 gün sonra bizde gebelik testi sonucunu + görürüz..
inşallah canım ikimizin haberi hemen hemen aynı günlerde gelir, birlikte bekleyelim bakalımtest için falan gel demedi drum sanırım adetimi bekleyeceğiz.
Allh dualarını kabul etsin cnaım , bende eve gidince dua edeceğim, inşallah tez zamanda hepimize bebiş nasip eder. Tamam cnaım bol bol dinleneyim , eşim bi iş yaptırmaz bana zatenşimdiden ayaklarına çorap giy yat demeye başladı bile, o arkadaşına da çok üzüldüm keşke izin alabilseydi dimi, nasip bakalım tez zamanda onunda bebişi olur inşallah.
aminnnnn...o arkadaşın bebeği hala yok malesef olmadı..geç evlendi...tek tüp bebek i şans gördü dr lar..yaptırdı borçla harçla ama tutmadı..yaşı 40..onun da etkisi vardır tabii..tüp bebek yapıldığında sadece 1 yumurtası oluşmuş..aynı gün yaptıran bi kadında 14 yumurta oluşmuş diyodu..yumurta oluşmamasının da etkisi oldu onda..olan yumurtası da tutmadı çok yoruldu o ay ama..bizim patron onu hep koşturdu(
o arkadaşına çok üzüldüm canım, inşallah tez zamanda Rabbim onada nasip eder. Kimseyi evlat hasreti ile sınamasın Rabbim. onlarda sorun neydi. O ay izin falan alsaymış keşke, nasip kısmet tabi. Hayırlısı olsun. Senin beklenmeyen adet tarihin ne canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?