smalla nasılsın iyi misin?sitedesin galiba..nasıl gidiyo aşılama sonrası..bişey sorucaktım sende aşılama sonrası hiç tuhaf bişey oldu mu karın ağrısı,kasıklarda batma,ağrı vb?..
bu arada ben adet tarihime 19 Aralık diyorum da bende adet düzeni diye bişey olmadığı için en son adetime 30 koyup öyle diyorum..ama bazen 40 günde oluyorum bazen 26 bazen 2 ay..ne çıkarsa bahtıma öncesi de oluyo sonrası da
canım benimde düzensizdi yaradan dolayımı bilmiyorum, son adetlerim düzenli olmaya başladı, bakalım bu ay nasıl olacak, aşılamadan sonra hiçbişey hissetmedim canım ya, normal mi bilmiyorum çok hafif kasık batmaları oluyor o da arada oluyor . Başka da hiç belirtim yok canım, artık belirtilere aldırış etmiyorum, çok dinledim çok yanıldım hele geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım
kizlar benimde yeni evliyken kasiklarimda agri degisik renkde kokulu akintilar geliyordu hemen esime demek istemimistim oyle uzun zaman idare ettim cok canim yanmaya baslayinca soyledim bu arada hamile kalamamistim korunmadigim halde neyse o arastirdi buldu dr gittik kontrolden gectim rahminde yara var dedi yakilacak ama cocugun varmi diye sordu yok dedim 1 yillik evliyiz o zaman tedavi edelim dogumdan sonra yakalim dedi neyse esim ilaclari aldi 2 gun kullandim ruyamda bebek mujdesi verdiler inanmazsiniz ruyadan o kadar etkilendimki kullanmadim ilaclari gunumde 2 yada 3 gun gecmisti mide bulantisindan oluyordum resmen test yaptim pozitif cikti tedavi yarim kaldi yani dr gittigimde hamileymisim anlamadi dr neyse bebek dogdu dogumdan sonra ayni dr yoktu malasef baska sehre gitmis ama icimde kaldi 6 farkli dr ciktim yara falan yok dediler o zaman dr gordugu yaramiydi bebekmiydi yillardir aklimda cevap bulamadim yoksa yara vardida bebekle birlikte temizlendimi
Canım dün 17,5 mm olmuş yumurtam bugün tekrar gidiyorum hastaneye, bakalım artık büyüdüyse tam çatlatma iğnesi vurulacağım, sende durum nedir, bugünmü gideceksin dr a
canım olsun bakalım yeni ay yeni ümit bizler için, inşallah gelecek bebeğin. Canım yukarda yazmıştım benim drumun söylediklerini, yaranın büyüklüğüne göre sanırım, bana bu kadar yarayla hamile kalamazsın demişti, yarası olup da hamile kalanda var ama, yani yaranın boyutuna göre sanırım, sen sormadınmı druna boyutunu ? Ben yaktırdım çok şükür iyileşmiş, hiç kalmamış yaram, sen ne kadar süredir bebiş istiyorsun tatlım, ne kadar evlisin
km07 canım nasılsın, başka topicden okudum , iğnenin etkisi ile beta değerin fazla çıkmış, şuan nasıl durumun ? İnşallh güzel haberler alırsın
bu topiğe yazını şimdi gördüm canım kusura bakma cvp lamakta geç kaldım..iyiyim valla iyi olmaya çalışıyorum diyelim..sen nasılsın iyi misin?
bende iyiyim canım bugün adetim geçeli 3 gün oldu bende sabah test yaptım ikinci çizgi silik çıktııheyecan içinde bekliyorum bende , seninde beklenen adet gününn gelmiş hadi bakalım kırmızı yerine bebişin gelir. Haberlerini bekliyorum.
canım arkadaşım inş hamilesindir..şu mübarek cuma saati yemin ederim ki hamileysen kendim kalmış kadar mutlu olucam..zor hamile kalan insanın neler çektiğini bildiğim için farketmiyo benim için ben yada başkasının kalması..kendim kadar seviniyorum..
benim duruma gelince..yumurta çatladıktan sonra adete çevrilmesi yumurta çatladıktan sonraki 14 yada 15 . günmüş ya..bugün benim 14. günüm hesaplıyorum da..bugün yada yarın a det olmam lazım ama bi belirti yok..hep 2 gün önce karnımda sızlanma başlardı ayaklarım sızlardı vb..hamilede değilim adet olcak gibide değilim..tuhaf yani..:44: umarım senden güzel haberler alırız..inş inş inşşşş..
canımmm benim ya Rabbim tüm isteyene nasip etsin, dün o kadar dua ettim ki Rabbim kimseyi evlat hasreti ile yakma diye. Tam 1 yıl oldu bu ay, 12 ay boyunca neler çektik, inşallah seninde gelecek yavrun . belli olmaz tatlım bikaç gün sonra sürpriz olabilir, bekle bakalım inşallah bebişin gelmiştir. Benim 1 aralıkta çatlamıştı yumurtam bugün 17. gün bakalım. Ama çok korkuyorum kan testi negatif çıkacak diye hala inanamıyorum eşimle birlikte şoktayız hala. İnşallah sonuç güzel olur. Akşam yazarım sonucu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?