Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

selam kızlar Allah bebeklerinizi sağ salim büyütmeyi nasip etsin.ishal aşısını ben kızımdayken yaptırmadım ihmalkarlık yaptım üzerine kızım rota virüsü kaptı yani zehirli ishal. hastanede yatırmak istemedim salgın vardı iyileşme süreleri uzuyor diye hemşire oldugum için evde baktım kzıım 9 gün boyunca baygın gibiydi sürekli ishal ve kusma 10 dk içinde 10-15 kez ishal yaptıgı oluyordu kusması çok feciydi fışkırır tarzda çamaşır makinası sürekli çalışıyordu serumlarını ilaçlarını ben yaptım evde 10. gün toparlamaya başladı.evin her tarafını ince ince temizedim sanki her tarafı virüsler sarmış gibi hissediyodum.çok pişman olmuştum keşke aşıyı yaptırsaydım diye ama aşı bi tek çeşit için yapılıyo genelde rotanın 4 çeşidi var yani yaptırsanda çocuk geçirebiliyo Allah kimseye göstermesin ama bence keşke demeden yaptırın ondan ders şimdi hamgi aşı çıksa hemen yaptırıyorum

Gogusler sagmktan ve emzirmekten tahris oluyor
O vucudu kiriyor, usume hissi oljyor, birde uykjsuzluk da eklenince

Ya aslinda toplasan 4 kez falan verdim mama, emziriyorum elimden geldigince, emzirmeye dvam da edecegim soz

Memeden Olcag hiç aklıma gelmemişti,bı tıkanıklık yok herhalde enstitü sütun geldigni görüyorum sagarkende çıkıyor cok sukur

kızlar bizim bebiş şimdiden kucakçı oldu :)))
birde bebek arabası ile her yere gidilmiyor kolay, acaba kanguru alsam mı dedim, sizlerden kullanan var mı?

birde bebek arabası ile her yere gidilmiyor kolay, acaba kanguru alsam mı dedim, sizlerden kullanan var mı?
Bende Sling kanguru var ama daha kutusunu bile acmadım,dışarıda doktor dısında çıkmıyoruz henüz portbebe kullanıyorum,kanguruyuda baharda insallah

Bende Sling kanguru var ama daha kutusunu bile acmadım,dışarıda doktor dısında çıkmıyoruz henüz portbebe kullanıyorum,kanguruyuda baharda insallah

Biz gezmelere basladik
Alisveris merkezine gittik dun, yuruyen merdivenlerde araba sorun oluyor
Ama kiz bebeklerde idrar yolu enfeksiyonuna neden olabiliyormus, eger alti kakali ise bacaklari acip oturuyor ya

ne güzel sanırım memorialde kalça testi yoktu işitme testini doğunca 2. gün yaptılar ya da 3. gün.

canım lohusayken büyük oğlumda abuk sabuk rüyalar görürdüm bunda yok şükür yattığım odada beşiğin başında kuran var... sen de koy istersen...

canım valla süpersin seni okuyunca motive olıyorum süt konusunda...

hidennisko canım maşallah gezmeye başlamışsın bizim baba çok katı hayatta çıkarmaz kalabalık ortamda hastalık kapar diye hem bebek arabamız da yok abiden kalma var ama o kadar modası geçmiş ki şu an o model ve desenden kimsede görmedim... bizimki de takmaz moda kesin kullan bunu der bana. arkadaş kraft2020 almış. sen ne aldın memnun musun ben küçük hafif istiyorum ve çok pahalı olmayan...

biz büyük oğlanda kanguru kullandık. çok memnundum. bunda da 5 li sette var kullandım bir kere ama senin için küçük sanki daha. kullanırken de belinden tutyorum testislerine zarar verir diyorlar erkeklerde de. kızlar da enfeksiyon konusu düşününce mantıklı geldi...

eylülgülü canım ben port bebeyi 3 kere kullandım artık içine sığmıyor neredeyse... büyük de çok kullanmıştım şimdi pazartesi dr ye gideceğiz ne yapacağım battaniyeye sardım geçenkinde...

kızlar siz bebek arabası baston(puset) aldınız mı ne aldınız memnun musunuz?

Hidenisko,erkencisiniz bz 40 çıkamasak düşünmüyoruz gezmeyi,benim dediğim kamburu hamak seklinde bı zararı olacağım sanmam
Chnb,Kur'an i esım sabah besigne koymuş aksam kızmıştım,
Oğluna maşallah biz kisi çıkartırız portbebeyle,bizim oğlan ufacık arabayı daha düşünmüyorum,yaza bakicam yada yeğenimin var belki onunkini alırım

Canim, ben cok bile durdum
Ben evde durmam fazla, evde dursam yerimde oturmam
Oglum 10 guluktu istanldan izmire gittim 15 gunlukken de kusadasina tatile 2.5 aylikti eifel kulesiin entepesine cikti...daha neler neler
Simdi sira kizda :)))))
Ana kucagi ve port bebe monte edilen arabalar cok rahat oluyor, keske oglanda arabaya monte port bebe de alsaymisim, simdi cok pahalai bor cocuk icin almak istemedim

Maşallah canım ya. Senin enerjine hayranım. Bana oda değiştirmek bile zor geliyor. Ona uygun yer yap yok örtü getir bezi yeleği vb. Ben herşey elim altında olsun istiyorum. Düzen bozulunca panikliyorum. Bide oğlumda çok vesvese yapınca evden çıkmak eziyetti. Eve kendimi zor atardı çıktığımdada.
Bende ilk oğlanın arabasını kullanıcam. İlk muayenede kullandım hatta benimkide maxi cosi. İlk etapta sadece iskeletini anakucağuna monte olduğundan kullanıyoruz. Çok rahat oluyor. Bebeği evde bi koydum hastanede Dr yanında çıkardım. Evden arabaya ordan bebek arabasına anakucağuna hiç çıkarmadan çok rahat geliyor.

Aynen canim simdi bende oyle kullaniyorum

Bende butun odalara bez , islak mendil , pisik kremi koydm :)))
Yoksa in cik helak olacagim

Kizlar ben bugun bira mayasi aletine basladim
İnsallah bol bol sut yapar
Hic bir yan etkisi yokmus, idrar ile fazlasi atiliormus zaten

kimsecikler yok bugun
akşama ve yarın öğlene misafirlerim var
yarın akşamda biz gezmeye gideceğiz, giremeyeceğim uzun süre herhalde
hazır kız uyumusken geliyorum gidiyorum kimsecikler yok

kimsecikler yok bugun
akşama ve yarın öğlene misafirlerim var
yarın akşamda biz gezmeye gideceğiz, giremeyeceğim uzun süre herhalde
hazır kız uyumusken geliyorum gidiyorum kimsecikler yok
Gezmelere devam ne guzel hayranım sana ben evden çıkmaya korkuyorum ya süt sağmış olmam lazım yada mama hazırlamış olamam lazım emmeyle sakinlestiremiyorum bugün 12 de kalakti süt sağdım verdim yetmedi bu saate kadar ara ara emzirdim,süt sagma fırsatımda olmadı,sonunda dayanamalı mama verdim uykuya daldım anlamıyorum,bu mamanın icinde uyku ilacı felanmi var daha içerken bayılıyor

bizim de yarın ve diğer gün misafir var. yoğunum. hidennisko senin de vardı bugün di mi?

Sakinan goze cop batamis diye dusunuyorm
Birde evde cok bunaliyorum, suratsiz bisi oluyorum :))
Bu arada aynen bizimki de bazen mama verince hipnotize olmus gibi yatior, kipirdamadan gozler ir noktoda sabit :)))
Anneme bak cocuk doyncamelek gib oluor diye
Sofikada demisti, mama dahaabuk doyurup daha gec sindiriliyor, onunetkisi olabilir

bizim de yarın ve diğer gün misafir var. yoğunum. hidennisko senin de vardı bugün di mi?

Evet cnm dun de vardi bugunde var 2 gibi gelecekler

Bu arada kizi yuz ustu yatirdm, sirtini ovdum sabah, bbu saat oldu uyanmadi
Deneyin isterseniz

Canım sakinmaktam ziyade dışarda doyuramam korkusu birazda dün aksam k.valideydim uzun süre uyudu uyunaninca emzirdim normalde durmaz ama dün durdu bizimki kalabalığı seviyor galiba:)
Benimde yarına misafirim var

Canım sakinmaktam ziyade dışarda doyuramam korkusu birazda dün aksam k.valideydim uzun süre uyudu uyunaninca emzirdim normalde durmaz ama dün durdu bizimki kalabalığı seviyor galiba:)
Benimde yarına misafirim var

oh seni cok iyi anlıyorum,filizde bir yere giderken biberondu mamaydı emzikti vs bir suru esya ile gidiyorduk sırf acıkırsa besleyebilmek icin,İncide de başlarda oyleydi,İnciyi sarılık icin hastaneye goturdugumuzde hemşireler aglayınca hemen memey tut annesi derdi de ben hayretle suratlarına bakardım,bizim icin meme demek ugraşmak,tepinmek ıkınmak sıkınmak demekti sakinleşmek degil :) hayran kalırdım aglayan bebegini memesine koyunca sakinleştiren kadınlara ve bebeklerine,anlayamazdım nasıl başardıklarını... cok şukur simdi incim memeyi seviyor,mırıl mırıl maşallah aynen boyle devam et siz de başaracaksınız canım,saglık olsun yeter

bizde emince sakinleşen gruptanız, sakinleştirici vermiş gibi oluyor kız :))

bu arada benim kızımda da kusmalar başladı
başlarda sadece kemik denilen yogurt gibi çıkarıyordu şimdi bildigin sakır şakır kusuyor
açıkçası korkuyorum, oğlumda çok sıkıntı çekmiştim reflüsünden
umarım kızımda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…