- Konu Sahibi hidennisko
-
beni de bu gece annem uyuttu sagolsun,İncinin yanında o yattı,o kadar yorgunum ki gecelerdir mama vereyim bu gece hic uykunu bolme dedi tamam dedim,dedim de simdi de dolu memelerle uyanmalarını bekliyorum,hala kimsede tık yok
Ayy sanki ben dinlendım :)))
Benim annem alir ama ertesi gün sersem gibi olur, uyumadım ya gece falan deyip durur, oyüzden ne o teklif ediyor ne ben :))
Bu arada yarın dönüyor izmire, 1 aylik bebemle yanlızımmmm :18:
Ya kızlar ben4-5 gündür vajinanda bi batma vardı iki gündürde dolgunluk olunca dün baktım acaba mantar filan mı oldu diye. İçerisi farklı geldi. Sanki bi şey sarkmış. Alan küçülmüş. Annemde rahim sarkmadı var ameliyat olacak. Korktum. Rahim sarkmadı yasa mesane sarkması olabilirmiş. Arda bey e de gidemedik. Ayın 21 oğlanın kalça ultrasonu var. Olmadı acıbademdeki kadın Dr bi gideyim. Geçen hafta kontrol de sadece karından ultrasonlar baktı ve dikişi kontrol etmişti. Vajinal bakmamıştı. Özellikle akşamları ve ayakta kalınca rahatsız ediyor dolgunluk hissi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Chnb
Cihan Buğra yavrum nasılda üzülüyorlar aslında değilmi. Biz diyoruz takmıyorlar aslında çok üzülüyorlar. Biz hadtanedeyken bazen anneler tüm derslerini yaptırmıyorlardı. Biz sesini duyalım diye arayınca hemen ben dersimi bitiremedim ya öğretmenim kızarsa derdi. Benim eşimde hep yatmadan ve yemek öncesi ille bi çocuğa bağırır ağlatır. Derim yapma. Açken ve uyku öncesi yapma diye.
Ben hiç kıyamıyorum bunlara ya içim gidiyor sanki benim gücüme gitmiş ben hayal kırıklığına uğramış gibi hissediyorum. Rabbim yavrularımızı korusun.
Ya kızlar ben4-5 gündür vajinanda bi batma vardı iki gündürde dolgunluk olunca dün baktım acaba mantar filan mı oldu diye. İçerisi farklı geldi. Sanki bi şey sarkmış. Alan küçülmüş. Annemde rahim sarkmadı var ameliyat olacak. Korktum. Rahim sarkmadı yasa mesane sarkması olabilirmiş. Arda bey e de gidemedik. Ayın 21 oğlanın kalça ultrasonu var. Olmadı acıbademdeki kadın Dr bi gideyim. Geçen hafta kontrol de sadece karından ultrasonlar baktı ve dikişi kontrol etmişti. Vajinal bakmamıştı. Özellikle akşamları ve ayakta kalınca rahatsız ediyor dolgunluk hissi. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Arkadasım bende bugun cok kotuyum,sezeryean sonrası ayaga kaldırdıklarında insanın dikişi nasıl ağrır öyle agrım va, kalktıgımda zor yuruyorum
Bas agrısı eklem agrısı da var feci şekilde
Bende ve bas donmelerim basladı, oglumda vertigo olmustum sanırım tekrar etti :18:
İlacları cok agır ve emzireşyrosun o ilaçları kullanırken
Allahım sen koru hepimize şifa ver
Sende arada beye gidemesen bile baska ir dr gorun bence
Galiba işk gunlerden cok yorduk kendimşzi,ben hiç yaığ dinlenmedim
Kızlar birde siz kendinizi nasıl koruorsunuz lohusalıkta
Annem bana kızıyor, senden alıyor u çock diye
Ama napiim cok terliyorım, sonra ter ustumde kuruyor
Bırde gecen gun banyodan cıktım sonra oglanla parka gittik sacım basım sırılsıklam
Heralde usuttum agrılar ondan
Cânim hemen usutmez diyeceğim ama bizimki alti alinirken bile hapşırmaya başlıyor
Sigara içen biri değilim arada eşlik ederdim arkadaslara,buna rağmen arada benim bile cnm istiyor.ama tutuyorum kendimi sende içme arkadasim
Arda büyüdü artık onu alıp çıkabilirsin aslina
Ben 3 ay bitsin alip izmire gideceğim kısmette
Ah kıyamam, ben bu durumlarda hiç disiplinli değilim,kıyamam oğlana, iyi değil biliyorum ama oğlana zaafım büyük
Arkadasım bende bugun cok kotuyum,sezeryean sonrası ayaga kaldırdıklarında insanın dikişi nasıl ağrır öyle agrım va, kalktıgımda zor yuruyorum
Bas agrısı eklem agrısı da var feci şekilde
Bende ve bas donmelerim basladı, oglumda vertigo olmustum sanırım tekrar etti :18:
İlacları cok agır ve emzireşyrosun o ilaçları kullanırken
Allahım sen koru hepimize şifa ver
Sende arada beye gidemesen bile baska ir dr gorun bence
Galiba işk gunlerden cok yorduk kendimşzi,ben hiç yaığ dinlenmedim
Kızlar birde siz kendinizi nasıl koruorsunuz lohusalıkta
Annem bana kızıyor, senden alıyor u çock diye
Ama napiim cok terliyorım, sonra ter ustumde kuruyor
Bırde gecen gun banyodan cıktım sonra oglanla parka gittik sacım basım sırılsıklam
Heralde usuttum agrılar ondan
Ben terleyince ustumu hiç degiştirmiyorum, kızı emzirirken resmen saclarımın dipleri sırılsıklam oluyor
Bacaklarım bile terliyor
Ama bu boyle olmayacak, kız cok huzursuz, kakası öyle bir kokuyor ki kesin benden geciyor
Birde cay kahve tüketiyroum gun icinde o uykusunu etkiler mi szce kızlar
Kizlar yogun bir gün geçirdik , kizim 4300 gr 56 cm olmuş
Dr gayet iyi anne sütüne devam dedi. Mamayı değiştirdi kakasının durumunu anlatınca aptamilin alerjik reaksiyona en az sebep olan mamasını yazdı,mama vermekten çekinme sen hissedersin gereklimi değil mi dedi, hepatit asımızı olduk
Kbb bölümüne dilini gösterdik adam aldı eline makası hemen burda yapalım dedi
Aa nasıl olur nasıl eder derken bir baktım geldi baya baya yapacak dedim durun, ben hazır değilim(((
O zaman ayrı, sizin hazır olmanız da önemli dedi Pazartesi gunü yapılacak operasyon , hakkımızda hayırlısı
Kızlar bu arada Canan hanım bana bazı yiyeceklerde yasak verdi, bebeğin kakasının yeşil olması annenin yediği bazı besinlere duyarlılık göstermesinden olabilirmiş
Mesela kakao, pasta, Sutlu tatlılar,fındık,fıstık,yoğurt,süt yasak bana((
Hidenisko,metal gecmis olsun imarım ciddi bisey değildir,
Bende terliyorum emzirirkende evde is yaparkende,is yaparken daha cok terliyorum eskiden böyle değildim.bu sadece 40 gunmu sürüyor ?
Hidenisko her sabah koca bı fincan nescafe iciyorum bend hiç düşünmedim,etkilermiki
Bisey sorcam kızlar benim oğlanı emzirirken yada biboranla beslerken karnından gurul gurul sesler geliyor,migdesindenmi bagirsaklarindan mı anlamıyorum,sizdede oluyormu?doymuyormu acaba mamayı azalttım kilosuda aynı gibi geliyor ama doymasa kaka cis yapmaz diye dusunuyorum ayrica bizimkinin kakasi kokulu oluyor,görümcem yediklerimden olacagni söylemişti
Kizlar yogun bir gün geçirdik , kizim 4300 gr 56 cm olmuş
Dr gayet iyi anne sütüne devam dedi. Mamayı değiştirdi kakasının durumunu anlatınca aptamilin alerjik reaksiyona en az sebep olan mamasını yazdı,mama vermekten çekinme sen hissedersin gereklimi değil mi dedi, hepatit asımızı olduk
Aa nasıl olur nasıl eder derken bir baktım geldi baya baya yapacak dedim durun, ben hazır değilim(((
O zaman ayrı, sizin hazır olmanız da önemli dedi Pazartesi gunü yapılacak operasyon , hakkımızda hayırlısı
Kızlar bu arada Canan hanım bana bazı yiyeceklerde yasak verdi, bebeğin kakasının yeşil olması annenin yediği bazı besinlere duyarlılık göstermesinden olabilirmiş
kızlar hepatit b oldu bugun bade, huzursuz gibi sanki
doktor bir çay kaşığı calpol verebilirsiniz demişti
siz naptınız versem mi acaba?
Maşallah bede Hanım'aKizlar yogun bir gün geçirdik , kizim 4300 gr 56 cm olmuş
canım bence barsaklardandır elimi koyunca benimkinden de geliyor...
maşallah canım . yiyeceği bilmiyordum peki sen dikkat ettin mi o saydıklarını yeyince mi yeşil oluyor?
pazartesi de kolay olur inşalla anestezili mi?
yok canım vermedim ben...
Maşallah bede Hanım'aAptamilin hangi mamasını yazdı?
Ben bu aralar çikolata,tatlı cok tüketiyorum bünyeye göremi değisiyor acaba
İnsallah yarınki operasyon başarıyla gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?