Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım çok kaka yapan da çok kilo almıyor. ishal değildir inşallah. inşallah sorun yoktur...

Cnm ben Canan Hanım'a yeşil deyince direk süt tüketiyor musun demişti,etkileyebiliyor
Yediklerine dikkat et bakalım

Sen kime götüreceksin Perşembe gunü Hasan Basri yi?

Cnm ben Canan Hanım'a yeşil deyince direk süt tüketiyor musun demişti,etkileyebiliyor
Yediklerine dikkat et bakalım

Sen kime götüreceksin Perşembe gunü Hasan Basri yi?

Canan hanım a gideceğiz. Bazen düzeli bazen yine fıstık yeşili yapıyor kakayı. Dikkat edeyim dedim şimdide süt azalıyor. Yok kardeşim bana dikkat etmek yaramıyor. İnan doğum sonrası kesin kilo aldım. Gebelik 9 kilo ile sonlandı. Şimdi daha kiloluyum.

metal ben de daha kiloluyum canım . inan 2 gündür elimde bardak içinde kuru maya içiyorum. Niye hep dolmuyor ya...
ne zormuş bu işler...

Bu arada Ahmet ardanın elleri terliyor dün elini çeşmenin altında yıkayım dedim soğuk geldi çok ağladı diğeirini yıkayamadım bile. nokta kadar da bir şeyler tattırıyorum azıcık irmik helvası azıcık yumurta sarısı azıcık bebe büsküvili süt tattırdım...

Koku ve sümüksülük var mı ?
Bende kilo aldım, dogumdan sonra daha fit görünüyordum
İştahım çok açık malesef
Ben hamilelikte de 20 kg aldım :18:

Bana sanki haplar yaradı , dene istersen sende
Gerçi siz ek gıdaya geçeceksiniz yakın zamanda

Ben de badenin kolumda falan çok yatırırsam başının terlediğii farkettim, benim terim mi dedim erken terlemesi için dedim ama

Süt için erken değil mi canım
Normalde 1 yasa kadar tavsiye etmiyorlar
Daha çok meyve suları, havuc suyu falan ver bence çok fazla verme :)))
İrmik helvası bile vermiş çocuga :))) tombik yapacaksın iyice

Kızlar artık hiç acıya takatim kalmadı. Oğlum emerken ağlıyorum acıdan. Bide Benim alt taraf ta birşeyler olmuş. Ya rahim yada mesane sarkmış. Yarın oğlanın kontrol ve kalça ultrasonu var hastaneye gideceğiz. Bende oradaki Dr randevu aldım. Gönlüm Arda beye gitmek istiyor fakat cocuğu oradan oraya sürüklemek istemiyorum. Dr gideceğim için ağda yaptırayım dedim. Sonra alt tarafı görünce enfeksiyon kapar diye kendim deneyim dedim. Önce makinayı denedim olmadı. Ilık ağda sir ağda yok arkadaş yarım bıraktım. resmen sesimle ağladım. Hamd olsun bu günümüze Biryandan Allah'ım isyan etmiyorum hamd olsun diyorum Biryandan ağlıyorum.
Annende rahim sarkması var üç normal doğum ve yaş66. Ben iki sezeryan yaş36. Resmen çürüğe çıktık.
Rabbim sana hamd olsun. Bizlere güç ve sağlık ver.

Canım acıbadem kadıköyde harika bodur var, iyidir baya bulabilirsen ondan randevu al
Sen niye ağda ile falan yğraşıyorsun ? Jilet yap gitsin

canım çok az kaşığın ucuylatattırdım. :)) Alışsın büyük oğlandan çok çektim...
süt de idare ediyoruz bakalım. çemen tohumu çayı içiyorum yatmadan

daha vermiyorum canım azıcık tatsın:)) hoşuma gidiyor yalanması...

canım benim göğüs yaran mı oldu?
bence de jilet yap. yoktur inşallah sarkma yoktur...

benim de bazen rahim bölgem ağrıyor varis varmış dr ağrı yapar dedi...
benim de aklıma takıldı rahim filmi filan gerekse benim serklaj yüzünden çekilemem mi acaba?

Canım acıbadem kadıköyde harika bodur var, iyidir baya bulabilirsen ondan randevu al
Sen niye ağda ile falan yğraşıyorsun ? Jilet yap gitsin

Harika hanımı tanıyorum. İbrahim Ethem de Arda bey le ikisi ilğilenmişti benle. Bu sefer hastanede yatıncada ziyaretine geldi sağolsun. Fakat hastaneye yatmam gerekince nedense Arda bey harika Hanım'a değilde Gül telci Dr yöneltdi. Oda çok iyi bir insan. Hiç kopleksi yok. Eşim resmen melek diyor. Muayene sırasında terliklerimi giydirir. Ziyaretine geldiğinde yemek yiyordum rim yoktu tabağımı önünden aldı. Hemşireler yapsın diye beklemiyor. Gerçekten çok iyi bir insan ve Dr. Allah razı olsun ondan. Onun sayesinde bşrazdaha tuttuk Hasan Basri yi. Her karşılamayı Arda bey e bildirmedik. Nidilatı başlamak için Arda bey i de ikna etti. Arda bey e kalsa ilk 2-3 gün içinde alacaktı. Sezeryanımda da bulun. Bide parmak muayenesi çok hafif hiç acııtmıyor. Ondan aldım attık randevuyu.

canım senin içine hangisi siniyorsa o iyidir
doğru sen bana söylemiştin gül hanımı unutmuşum
inşallah muayenen iyi gecmiştir
dur arıyorum hem sesini duyarım

metalcim sormayı unuttum telefonda
kakasındaki yeşilliği sordun mu??

kızlar birde ben böyle yemeye devam edersem sanırım obez olacağım:18:
iştahım öyle açıkki, tatlı yiyorum sonra tuzlu istiyorum, tuzlu yiyorum tatlı
ben şişko olarak çok mutsuzum
artık hareket de yok, kızla malum evde hapis

Sordum canım. Peşine süt içmiştim dedim. Zaten yanında değiştirdiğim bezi de yeşil sarıydı normal dedi.
Ben hastaneden çıkarken eğitim veren ebe hemşire süt ve yoğurt tüketmeyin yoğurt çorbası tüketin demişti. Tabi ben bunu unuttum. Ayrıca hastanede yatarken meyve ve yoğur her ara öğünde vardı. Doğum sonrası hiç meyve ve yoğurt, süt verilmedi. Meyveler ki komposto şeklinde verildi. Ben iki ç gün portakalda yemiştim acaba oda gaz yapıyor olabilirmi. Bak şimdi aklına geldi.

Kızlar delireceğim kızım uykuya o kadar zor dalıor ki
Daha doğrusu ben uyutamıyorum
Kayıvalidem bes gündür yanımdaydı çocuk bütün gün uyudu neredeyse
Bugun gittiler 11 den beri çocuk uyutmaya çalışıyorum nasıl ağlıyor
Emziriyorum kusuyor emziği istemiyor çok huzursuz yaa

Şimdi kaka yaptı baya yeşil ve sümüksü gene
Acaba o mu sıkınyı veriyor
Şimdi kapattım kapmı, açtım tv nin sesini, kızın ağlamasını duymayayım diye
kızı yukarda bıraktım eşimle

Canım benım anneye naz mı yapıyor....
Benim büyükboğlanda bende zor uykuya dalardı. Biraz daha büyüktü hatırlıyorum gece uykusu için saat20:00 odaya girer 23:00 çıkardım. Şunu farketmiştim. Benim yine uyumayacak şimdi bu diye düşündüğümde ve gerğin olduğunda daha zor uyuyorlar. Bide abimin oğlunu ve eltimde anneanneleri 40 ları dolana kadar onlarlaydı ve çocukları kucaklarında uyutuyorlardı. Onlar gidince iki çocukta tam 1 hafta ağladılar uyrukluya dalmadılar bizim büyüklerde onların kokusunu arıyorlar demişti.

Canım Allah rahatlık versin badeye. Sanada kuvvet versin arkadaşım.

Koku işine inanırım ama bade babaannesini 1 ay görmedi ki, görür görmez de mışıl mışıl uyudu kucağında

Biz de gece 9-10 gibi giriyoruz 1 de falan uyuyor, sonrası sıkıntı değil güzel uyuyor mesela suan hala uyuyor

Bağırsaklarından rahatsız diye düşündük, bugün tüm süt ürünlerini yemeyi kestim bakalım ne olcak

Allah kolaylık versin canım. Arda da gece huzursuzdu. sanki büyüme atağı yaşıyor. emmek istiyor.

bir de bugün gelenler de diyor çok büyük bu bebek diye. yalan da diyemem ki ayından fazla söylyemem. Allah nazardan korusun. korkuyorum sürekli herkes büyük diyor...

Bana da tam tersi bilgisayara resim koyma çok kocaman görünüyor nazar degecek diyorlar
Resimde ki bu mu minicik diyorlar
Maşallah ardaya
Sen de bol bol nazar duası oku
Popişini kaşı oğlanın

Bana da tam tersi bilgisayara resim koyma çok kocaman görünüyor nazar degecek diyorlar
Resimde ki bu mu minicik diyorlar
Maşallah ardaya
Sen de bol bol nazar duası oku
Popişini kaşı oğlanın

kaşıyım di mi?

bugün Ahmet Ardaya baby2go marka araba baston aldık. çok güzel. 420 tl pahalı geldi. eve de halı aldık. avm de yemek yedik ilk kez çıktı çocuk...

nasıl bade bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…