- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
Kızlar Hasan Basri her beslenme arasında kaka yapıyor. Fakat iki gündür beslenme sırasında iki kere yaptığı oluyor ayrıca rengi sarı idi şimdi yeşil sarı ve daha sıvı. Acaba ishal mi oldu. Yavrum üsten yiyor alttan yapıyor. Sonra rahatlıyor uyuyor. Perşembe dr konturolün var. İçime kurt düştü. Ben biraz düzensiz beslendim. Bu gün daha dikkat ettim. Bide iki-3 gündür süt tükettim o yapmış olabilirmi.
Cnm ben Canan Hanım'a yeşil deyince direk süt tüketiyor musun demişti,etkileyebiliyorKızlar Hasan Basri her beslenme arasında kaka yapıyor. Fakat iki gündür beslenme sırasında iki kere yaptığı oluyor ayrıca rengi sarı idi şimdi yeşil sarı ve daha sıvı. Acaba ishal mi oldu. Yavrum üsten yiyor alttan yapıyor. Sonra rahatlıyor uyuyor. Perşembe dr konturolün var. İçime kurt düştü. Ben biraz düzensiz beslendim. Bu gün daha dikkat ettim. Bide iki-3 gündür süt tükettim o yapmış olabilirmi.
Cnm ben Canan Hanım'a yeşil deyince direk süt tüketiyor musun demişti,etkileyebiliyor
Yediklerine dikkat et bakalım
Sen kime götüreceksin Perşembe gunü Hasan Basri yi?
Canan hanım a gideceğiz. Bazen düzeli bazen yine fıstık yeşili yapıyor kakayı. Dikkat edeyim dedim şimdide süt azalıyor. Yok kardeşim bana dikkat etmek yaramıyor. İnan doğum sonrası kesin kilo aldım. Gebelik 9 kilo ile sonlandı. Şimdi daha kiloluyum.
metal ben de daha kiloluyum canım . inan 2 gündür elimde bardak içinde kuru maya içiyorum. Niye hep dolmuyor ya...
ne zormuş bu işler...
Bu arada Ahmet ardanın elleri terliyor dün elini çeşmenin altında yıkayım dedim soğuk geldi çok ağladı diğeirini yıkayamadım bile. nokta kadar da bir şeyler tattırıyorum azıcık irmik helvası azıcık yumurta sarısı azıcık bebe büsküvili süt tattırdım...
Koku ve sümüksülük var mı ?
Bende kilo aldım, dogumdan sonra daha fit görünüyordum
İştahım çok açık malesef
Ben hamilelikte de 20 kg aldım :18:
Bana sanki haplar yaradı , dene istersen sende
Gerçi siz ek gıdaya geçeceksiniz yakın zamanda
Ben de badenin kolumda falan çok yatırırsam başının terlediğii farkettim, benim terim mi dedim erken terlemesi için dedim ama
Süt için erken değil mi canım
Normalde 1 yasa kadar tavsiye etmiyorlar
Daha çok meyve suları, havuc suyu falan ver bence çok fazla verme :)))
İrmik helvası bile vermiş çocuga :))) tombik yapacaksın iyice
Kızlar artık hiç acıya takatim kalmadı. Oğlum emerken ağlıyorum acıdan. Bide Benim alt taraf ta birşeyler olmuş. Ya rahim yada mesane sarkmış. Yarın oğlanın kontrol ve kalça ultrasonu var hastaneye gideceğiz. Bende oradaki Dr randevu aldım. Gönlüm Arda beye gitmek istiyor fakat cocuğu oradan oraya sürüklemek istemiyorum. Dr gideceğim için ağda yaptırayım dedim. Sonra alt tarafı görünce enfeksiyon kapar diye kendim deneyim dedim. Önce makinayı denedim olmadı. Ilık ağda sir ağda yok arkadaş yarım bıraktım. resmen sesimle ağladım. Hamd olsun bu günümüze Biryandan Allah'ım isyan etmiyorum hamd olsun diyorum Biryandan ağlıyorum.
Annende rahim sarkması var üç normal doğum ve yaş66. Ben iki sezeryan yaş36. Resmen çürüğe çıktık.
Rabbim sana hamd olsun. Bizlere güç ve sağlık ver.
Canım acıbadem kadıköyde harika bodur var, iyidir baya bulabilirsen ondan randevu al
Sen niye ağda ile falan yğraşıyorsun ? Jilet yap gitsin
Harika hanımı tanıyorum. İbrahim Ethem de Arda bey le ikisi ilğilenmişti benle. Bu sefer hastanede yatıncada ziyaretine geldi sağolsun. Fakat hastaneye yatmam gerekince nedense Arda bey harika Hanım'a değilde Gül telci Dr yöneltdi. Oda çok iyi bir insan. Hiç kopleksi yok. Eşim resmen melek diyor. Muayene sırasında terliklerimi giydirir. Ziyaretine geldiğinde yemek yiyordum rim yoktu tabağımı önünden aldı. Hemşireler yapsın diye beklemiyor. Gerçekten çok iyi bir insan ve Dr. Allah razı olsun ondan. Onun sayesinde bşrazdaha tuttuk Hasan Basri yi. Her karşılamayı Arda bey e bildirmedik. Nidilatı başlamak için Arda bey i de ikna etti. Arda bey e kalsa ilk 2-3 gün içinde alacaktı. Sezeryanımda da bulun. Bide parmak muayenesi çok hafif hiç acııtmıyor. Ondan aldım attık randevuyu.
Hiddenisko bence biraz daha bekle calpol vermek için.. sadece hafif huzursuzluk var diye verme..
metalcim sormayı unuttum telefonda
kakasındaki yeşilliği sordun mu??
kızlar birde ben böyle yemeye devam edersem sanırım obez olacağım:18:
iştahım öyle açıkki, tatlı yiyorum sonra tuzlu istiyorum, tuzlu yiyorum tatlı
ben şişko olarak çok mutsuzum
artık hareket de yok, kızla malum evde hapis
Kızlar delireceğim kızım uykuya o kadar zor dalıor ki
Daha doğrusu ben uyutamıyorum
Kayıvalidem bes gündür yanımdaydı çocuk bütün gün uyudu neredeyse
Bugun gittiler 11 den beri çocuk uyutmaya çalışıyorum nasıl ağlıyor
Emziriyorum kusuyor emziği istemiyor çok huzursuz yaa
Şimdi kaka yaptı baya yeşil ve sümüksü gene
Acaba o mu sıkınyı veriyor
Şimdi kapattım kapmı, açtım tv nin sesini, kızın ağlamasını duymayayım diye
kızı yukarda bıraktım eşimle
Kızlar delireceğim kızım uykuya o kadar zor dalıor ki
Daha doğrusu ben uyutamıyorum
Kayıvalidem bes gündür yanımdaydı çocuk bütün gün uyudu neredeyse
Bugun gittiler 11 den beri çocuk uyutmaya çalışıyorum nasıl ağlıyor
Emziriyorum kusuyor emziği istemiyor çok huzursuz yaa
Şimdi kaka yaptı baya yeşil ve sümüksü gene
Acaba o mu sıkınyı veriyor
Şimdi kapattım kapmı, açtım tv nin sesini, kızın ağlamasını duymayayım diye
kızı yukarda bıraktım eşimle
Allah kolaylık versin canım. Arda da gece huzursuzdu. sanki büyüme atağı yaşıyor. emmek istiyor.
bir de bugün gelenler de diyor çok büyük bu bebek diye. yalan da diyemem ki ayından fazla söylyemem. Allah nazardan korusun. korkuyorum sürekli herkes büyük diyor...
Bana da tam tersi bilgisayara resim koyma çok kocaman görünüyor nazar degecek diyorlar
Resimde ki bu mu minicik diyorlar
Maşallah ardaya
Sen de bol bol nazar duası oku
Popişini kaşı oğlanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?