- Konu Sahibi hidennisko
-
Çok şükürKızlar hepinize çok tşk ederim çok şükür biraz daha iyiyiz akşamda ateşlenmedi ama halsiz hala çok şükür korktuğumuz olmadı....
ben tabii Filiz henuz kucuk oldugu ve konuşmaları farklı algıladıgı icin dikkatli olmak zorundayım :) daha hamileyken bazen sancı gelirdi,ah derdim istemeden Filiz hemen anne noldu anne neren acıdı diye sorunca kardeşinden bilmesin diye popom dedim birkac defa,o an oyle geldi agzıma :) sonra misafirler de varken yine ahladıgım bir zaman demez mi anne popon mu acıdı diyealakası yok ama başka bir sey daha aklıma geldi cok gulduk gecen gun Filize.normalde ateşini kulaktan olculen ateşolcer ile olcuyoruz ama İnci icin bulundurdugumuz klasik dereceyi bulmuş gecen gun ateşimi olcecem diye kulagına sokmaya calışıyormuş,annem de demiş kızım o koltuk altından olcer ,Filiz de gitmiş kanepenin altına tutmuş bekliyor koltugun altından ateş olcecek yani ben cope atacagım falan desem cocukta tramva yaratırım sanırım bir daha beni bebelen yalnız bırakmaz
Bade kolik mi acaba,aglıyor mu saatlerce yoksa sadece mızmız mı
inşallah başka bir sıkıntısı yoktur yavrunun
Ay inanmıyorum koltuk altına mı sokmuş :))))))))))))
Temel fıkrası gibi :)))))
Benim oğlan çok değişik, hiç çocuk gibi düşünmedi, hep koca adam gibi düşünüyor, yorumluyor
Bu yüzden kandırmak zor, çöpe atıcam desemde atılmayacağını biliyor yani
Cnm kız mıkır mıkır
Eğer mutlu etmezsen kısa sürede cadılık yapıp çok ağlıyor hatta çığlık atıyor :))))))
Bağırsakları gurul gurul
Bildiğiniz Verebileceğim bir çay var mı? Humananın falan?
Ne kadar güzel bir topik olmuş, ne kadar moral verici.
Mucize bebişlerin sabırlı anneleri;
Hepiniz buradayken herbirinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Allah sağlıkla bebişlerinizi büyütmeyi nasip etsin. AMİN..
kıvırcık canım hayırl olsun hamileliğin. forumda gebelik öncesi normal serklaj yapılan ilk kişisin bilgileri yazarsan arkadaşlara fikir olur...
doğal hamile kaldın di mi?
evet chnb cim. doğal hamile kaldım. inanılmaz bulantılarım var. biraz azalsın forma sıksık yazıcam.
Eline sağlık canım,en kısa zamanda buraya terfi edicem inşallah :)
hayırlı olsun canlar ellerine sağlık arkadaşım inş.bikaç ay sonra burdan devam etmeyi nasip eder Allahım
Slm arkadaşlar ben diğer topiği takip ediyordum fadik arkadaşımı takip ederdim başka topikten arkadaşız
Şimdi yine okuyorum sizleri
Bu topiğide bakıyorum allahım yavrularınıza saglıklı uzun ömür versin güle güle büyütün
Benim üçüz kızlarım var ve hep uyku sorunumuz var halende var 2,5 yaşındalar ne testler yaptırmadık ama yok hiç birşey çıkmadı sükür ve artık alıştım ama çok zor biliyorum
Geçen gün netten bir dua gördüm
Besmele ile başlayıp
"Ve cealna nevmeküm sübata"
11 defa okuyorum sonrada bildiğim bütün duaları okuyorum biraz olsun gece uyanmaları azaldı allaha şükür
Sizde okuyun arkadaşlar
Ben çok çektığim için yazmak istedim
Cnm kızlarını Allah bağışlasın, huzurlu uykular versin kuzularına
Duayı okudum, ezberlemesi kolay her zaman okunanilir :))
Slm arkadaşlar ben diğer topiği takip ediyordum fadik arkadaşımı takip ederdim başka topikten arkadaşız
Şimdi yine okuyorum sizleri
Bu topiğide bakıyorum allahım yavrularınıza saglıklı uzun ömür versin güle güle büyütün
Benim üçüz kızlarım var ve hep uyku sorunumuz var halende var 2,5 yaşındalar ne testler yaptırmadık ama yok hiç birşey çıkmadı sükür ve artık alıştım ama çok zor biliyorum
Geçen gün netten bir dua gördüm
Besmele ile başlayıp
"Ve cealna nevmeküm sübata"
11 defa okuyorum sonrada bildiğim bütün duaları okuyorum biraz olsun gece uyanmaları azaldı allaha şükür
Sizde okuyun arkadaşlar
Ben çok çektığim için yazmak istedim
Bu akşam bebişi görmeye çocuk Dr komşum ve kadın doğumcu eşi geldi
Bade yi kucağına alıp biraz sevdi sonra bana bebiş kolik dedi(
O ana kadar ben şikayetlerimizden hiç bahsetmemiştim konuştuk baya
Elleri hep yumruk
Ayaklar sürekli karna çekiliyor
Karın sert ve bağırsak hareketleri yoğun dedi
Ayrıca reflüsününde olduğunu farketti
Çünkü altını alırken hapşırıyor dedim hırpalandığı için mide de ki asit harekete geçiriyor dedi
Reflüsünün 3 aydan sonra geçeceğini düşünüyor
Bağırsakları için bir krem tavsiye etti masaj anlattı ve sab simplex i düzenli kullanın dedi
Esim hemen gidip nöbetçi eczaneden kremi çok şükür buldu
Kremle öğrettiği teknikle masaj yaptık
Hemen ardından bolca miktarda kaka yaptı ve ağlamadan, saç kurutma çalıştırmadan uyudu şükür
Bol bol duamı da okudum , Allah kabul etsin inşallah
Birde süt konusunda çok güzel moral verdi
Kızın ayına göre baya iyi dedi
Günde bir kez mama veriyorum deyince hiç bir bebek günde 1 mama ile gelişim göstermez demek ki sütun yeterli ve yarıyor dedi
Bence mama verme dedi :)))
Eşine de anestezi de yaşadığım sıkıntıyı anlattım
Nasıl olur da o kadar sefer dener sakat kalabilirdin dedi, o delikleri gösterip dava bile açabilirsin dedi
Yaklaşık 1 sene sıkıntısını çekeceksin muhtemelen belin hep ağrıyacak dedi(((
İşte kızlar bu gecenin haberleri bende böyle....
Elleri hep yumruk
Çünkü altını alırken hapşırıyor dedim hırpalandığı için mide de ki asit harekete geçiriyor dedi
Bağırsakları için bir krem tavsiye etti masaj anlattı ve sab simplex i düzenli kullanın dedi
Hemen ardından bolca miktarda kaka yaptı ve ağlamadan, saç kurutma çalıştırmadan uyudu şükür
Günde bir kez mama veriyorum deyince hiç bir bebek günde 1 mama ile gelişim göstermez demek ki sütun yeterli ve yarıyor dedi
Nasıl olur da o kadar sefer dener sakat kalabilirdin dedi, o delikleri gösterip dava bile açabilirsin dedi
3 küçük cadı:)) Maşallah onlara canım...
Ben de okuyayım bu kısa duayı...
Canım güzel 3 haber: Reflüsünün geçecek olması, 2. de sütün yaraması, 3. de kremin işe yaraması...
Sab simpleksi bir arkadaşın dr si bebeklerde önemli bir zarar verdiğini ama unuttum ne olduğunu demiş önermemiş. bitkisel şeyleri dene bence...
ben büyük oğlumda kullandım kolikti zaten işe yaramadı...
Bugün çekyata koydum ardayı yemek yapıyordum büyük oğlan a düşmüş dedi. hiç de ağlamadı...
Canım güzel 3 haber: Reflüsünün geçecek olması, 2. de sütün yaraması, 3. de kremin işe yaraması...
Sab simpleksi bir arkadaşın dr si bebeklerde önemli bir zarar verdiğini ama unuttum ne olduğunu demiş önermemiş. bitkisel şeyleri dene bence...
Bugün çekyata koydum ardayı yemek yapıyordum büyük oğlan a düşmüş dedi. hiç de ağlamadı...
Aaa yalnız bırakma artık
Metal ben kızın dilini temizleyemiyorum çıkarmıyor ben sokunca öğürüyor kapatıyor
Canım zaten bende kendim dokuyorum parmağımı o dilini çıkarmıyor. Yalnız aç karnına yapmak gerekiyor. Ve tek seferde. İşaret Parmağına dolaştığım ıslatılmış sargı bezini. Tırnağım diline gelecek şekilde yavaş yavaş ağzına söküp hızla tek seferde parmağımı çeviriyorum. Parmagı ağzından çıkarıyorum. Benimkide öğürüyor ama aç olduğu için kusmuyor.
Elleri hep yumruk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?