- Konu Sahibi hidennisko
-
Maşallah badeyeBu akşam bebişi görmeye çocuk Dr komşum ve kadın doğumcu eşi geldi
Bade yi kucağına alıp biraz sevdi sonra bana bebiş kolik dedi(
O ana kadar ben şikayetlerimizden hiç bahsetmemiştim konuştuk baya
Elleri hep yumruk
Ayaklar sürekli karna çekiliyor
Karın sert ve bağırsak hareketleri yoğun dedi
Ayrıca reflüsününde olduğunu farketti
Çünkü altını alırken hapşırıyor dedim hırpalandığı için mide de ki asit harekete geçiriyor dedi
Reflüsünün 3 aydan sonra geçeceğini düşünüyor
Bağırsakları için bir krem tavsiye etti masaj anlattı ve sab simplex i düzenli kullanın dedi
Esim hemen gidip nöbetçi eczaneden kremi çok şükür buldu
Kremle öğrettiği teknikle masaj yaptık
Hemen ardından bolca miktarda kaka yaptı ve ağlamadan, saç kurutma çalıştırmadan uyudu şükür
Bol bol duamı da okudum , Allah kabul etsin inşallah
Birde süt konusunda çok güzel moral verdi
Kızın ayına göre baya iyi dedi
Günde bir kez mama veriyorum deyince hiç bir bebek günde 1 mama ile gelişim göstermez demek ki sütun yeterli ve yarıyor dedi
Bence mama verme dedi :)))
Eşine de anestezi de yaşadığım sıkıntıyı anlattım
Nasıl olur da o kadar sefer dener sakat kalabilirdin dedi, o delikleri gösterip dava bile açabilirsin dedi
Yaklaşık 1 sene sıkıntısını çekeceksin muhtemelen belin hep ağrıyacak dedi(((
İşte kızlar bu gecenin haberleri bende böyle....
Canım sadece anne sutu olsa normal ama mamada alıyor günde iki kere 100 er cc bazen 3 ledigimde oluyor,üstelik saatlerce emziriyorum sutum geliyor belkide bünye olarak kilo almaya elverişli degil1haftada200 gr kötü değil ki ayrıca ayda 800 gr yapar
Günde kaç kez kaç cc veriyordun mama
Canım sadece anne sutu olsa normal ama mamada alıyor günde iki kere 100 er cc bazen 3 ledigimde oluyor,üstelik saatlerce emziriyorum sutum geliyor belkide bünye olarak kilo almaya elverişli degil
Haklısın canım belki bünyesi öyle yada sutum yaramıyor sağlıklı olsunda azda olsa kilo alıyor bunada sukurcanım her bebek aynı olmuyor büyük oğlumda da anne sütü verdim az alırdı arda daha çok almıştı bu aya dek...
Haklısın canım belki bünyesi öyle yada sutum yaramıyor sağlıklı olsunda azda olsa kilo alıyor bunada sukur
Canım sadece anne sutu olsa normal ama mamada alıyor günde iki kere 100 er cc bazen 3 ledigimde oluyor,üstelik saatlerce emziriyorum sutum geliyor belkide bünye olarak kilo almaya elverişli degil
sofika canım benim amerikan mutfak oturma odamla bir. o yüzden beraberiz:)) Aslında dönmüyor yalnızca elini kolunu oynatıyor demekki oynatırken kaydı ...
metal canım hasan basri nasıl kardeşine karşı?
hidennisko canım üşümese de gaz bir kısır döngü, gazdan olabilir... Aslında hastanede bize masaj filan da gösterebilirdiler
Arda da gece uyandı gece 3 te. epey huysuzlandı baba ilgilendi sonra. Az öncede ağladı kabız gibi zorlandı kızardı ağladı şimdi uyudu(
yemek yapmam lazım...
hidennisko ne kremi canım merak ettim...
bir de buziki orhanın kolik bebek cd si var. kendi kızı kolikmiş onun için yapmış bu cd tıp literatürüne girmiş... nette dinlemiştim...
wind salbe kremin ismi canım
kolik cd leri işe yaramıyor diyorlar
netten bulup dinleteyim işe yararsa koşa koşa gider alırım
ya şimdi gene canım sıkıldı, badenin şakaklarında geçenlerde minik minik sivilceler olmuştu, simdi yanaklarına hatta hafiften saçlarının içine doğru yayılmış
öpüyorum çocugu dayanamayıp acaba ondan mı?
çok beyaz, dokunsan kızarıyor zaten
ılık kaynamış su ve steril gazlı bezle sildim biraz
iyi gelir inşallah
Emirde de var o sivilcelerden aslında sivilce degil hemen sönüyor,anlında ve kafasında saclarının icine yayılıyor sonra yok oluyor,aile hekimi bu aylarda olur demiştiwind salbe kremin ismi canım
kolik cd leri işe yaramıyor diyorlar
netten bulup dinleteyim işe yararsa koşa koşa gider alırım
ya şimdi gene canım sıkıldı, badenin şakaklarında geçenlerde minik minik sivilceler olmuştu, simdi yanaklarına hatta hafiften saçlarının içine doğru yayılmış
öpüyorum çocugu dayanamayıp acaba ondan mı?
çok beyaz, dokunsan kızarıyor zaten
ılık kaynamış su ve steril gazlı bezle sildim biraz
iyi gelir inşallah
Canım biz senle aynı gün doğurduk yarın cikmiyormu kırkımız ben yanlismi hesapladim?yarın gorumceme gitcektim 40 uçurmayaCanım Hasan Basri dede var o sivilceleden. Bazen sönüyor bazen çoğalıyor. Öpmeye ilğisi yok.
Bizde bu gün kırklandık. Hamd olsun bu günümüze. Saat18:00 dan beri huzursuz. Sanki çok açmış gibi hızlı hızlı nefes alıp meme çoklatıyor.
Bende babamızda yorulduk nesi olduğunu anlamayınıca kahroluyor insan.
Canım biz senle aynı gün doğurduk yarın cikmiyormu kırkımız ben yanlismi hesapladim?yarın gorumceme gitcektim 40 uçurmaya
Canım Hasan Basri dede var o sivilceleden. Bazen sönüyor bazen çoğalıyor. Öpmeye ilğisi yok.
Bizde bu gün kırklandık. Hamd olsun bu günümüze. Saat18:00 dan beri huzursuz. Sanki çok açmış gibi hızlı hızlı nefes alıp meme çoklatıyor.
:))) kafam şiştii
bade de hoşlanmadı :)))
Canım biz senle aynı gün doğurduk yarın cikmiyormu kırkımız ben yanlismi hesapladim?yarın gorumceme gitcektim 40 uçurmaya
Canım Hasan Basri dede var o sivilceleden. Bazen sönüyor bazen çoğalıyor. Öpmeye ilğisi yok.
Canım sen bana bakma ben doğumdan beri hesap yapamaz oldum. Resmen sayılarla aram sıfır. Bende yarın diye hesap yapmıştım hep sordum doğduğu gün sayılacakmı diye evet dediler bizimkide banyo günüydü yıkadık yoksa bildiğinden değil olmadı yarın Birdaha yıkarız. Biz zaten ev gezmesi yasak.
Ya kızlar gerçektende baba birşeyler oldu. Hiç kafamı toplayamıyorım. İnce hesap işlerine resmen kafam gitti. Rabbim sen büyüksün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?