Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Kızlar birde badenin yanakları kıpkırmızı oldu ama kağıt gibi sert kuru
Hani soğukta çatlar ya
Aslında sürekli özel bir nemlendirici ile nemlendiriuorum ama
Şimdi bepanthen sürdüm bakalım
Sizde de oldu mu
Benim kız çok hassas ya
Beyaz diye mi acaba

Hasan Basri'nin de öyle iki gündür. Dün dışarı çıktıkta ondan oldu.
Tabiki açık tenli olması etkili.
Abimiz 2 yaşına kadar öyleydi. İnşallah bu böyle olmaz Atopikdermotik olduğu için. Bazen dahada kızarıyordu. Benin yediklerim bile etkiliyordu. Sert yüzeylere sürününce. Sakal değinece. Ama en çok soğuk kızatıyordu.
Bade ile aralarında 5 gün varya önce bade de söylediğin şey en faxla4-5 gün içinde Hasan Basri de oluyor.
Rabbim yavrularımızı korusun.

Bizde 40 çıktıktan beri daha huysuzuz. H şimdi ben süt sağıyorum baba nöbette. Saat 3 e kadar bende dedi. 8 den beri
mıkır mıkır

Bepanten abimizi dahada kızartmıştı. Ona iyi gelmemişti.
Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun canım.

Bepanten abimizi dahada kızartmıştı. Ona iyi gelmemişti.
Hangi nemlendiriciyi kullanıyorsun canım.

Canan hanım muayene esnasında badenin cildi çok kuru demişti vücudu da mustelanın stelatopia diye bir yağını verdi
Nedense ben pek memnun kalmadım
Şimdi resmini çekip gönderdim yüzünün Canan Hanım'a ne diyecek bakalım
Ama ben egzamadan şüpheleniyorum. (

Bizimkinin de ellerin eldiven takıyorum son zamanlarda , sürekli yüzünü ovuşturuyor, acaba tahriş mi oldu

Beyaz tenlilerin kaderi sanırım bu :)))

Bizimki sanki 40 tan sonra daha akıllandı :))))

Kısmetse 16 martta bebek mevlüdünü yapmayı düşünüyorum, oldukça kalabalık olacak gibi görünüyor :)))
Var mı tavsiyeleriniz, güzel bir mevlüt olsun istiyroum kızıkoma :)))
Hatta aranızdan gelebilecek varsa beklerim :))

ben ben... Ardayla geliriz...

canım bizim kuruluk yok ama doğuştan göz altında mercimek kadar yuvarlak pembelik var umarım geçer...
bir de başındaki egzama gibi bir şey var ya gitmiyor( ilaç sürünce azalıyor kesince yine çıkıyor. hem o bölgede 7-8 tane açık sarı beyaz gibi saç var

foto demişsin ben bilmiyorum koymayı...

mevlüt için pek yaratıcı değilim...

ben pasta börek lahmacunu yaptırdım ayran ve çay verdim çikolata:))

metal canım gazı var huzursuz...
40 da huy değişirmiş derler..

bizim de geceleri 15 dakika ağlıyor rezene kimyon veriyorum uyuyor. dün gece kimyonu beklemeden uyudu...

hıdenısko cnm hayırlı olsun bebek mevlüdün

zaman karşıdan bakınca çabuk geçiyor

ayrıca çok çok yaralı bır topik olmuş gerçekten yararlı bılgıler var

inegöl bıraz kuduruktur abartıyı çok severler şaşayı süsü püsü (ben sevem )

ilk önce merdınenler süslenır organızatör gelir sonra kapı ve anne yatagı bebek yatağı süslenır zenkıne isteklerıne göre

mısafırler gelmeye başlayınca salavatlar da başlar sonra mevlüt bebek elden ele dolaşır mınık gelinliğini giymiştır annesıde kuaförüne gıtmış en şık halınle yatağındadır

ve ikramlar bebek kurabıyelerı hazırlatılır küçük oyuncaklar hedıye verılır süslü süslü

ikram olarakta pilav ayran ve tatlı yada pide ayran tatlı olur

aklıma gelen bunlar oldu

Bizimkide 40 tan sonra afacanlaştı. Kendine bakıtıyor. Önceleri mızmız dI şimdi. Hemen basıyor yaygarayı. Sesi bile çatallaştı bağırsaktan.

Ay canım çok güzel. Darısı başımıza. Bizim en erken Nisan başı olur herhalde. Geç oldu diye yapılmayadabilir.

metal canım gazı var huzursuz...
40 da huy değişirmiş derler..

bizim de geceleri 15 dakika ağlıyor rezene kimyon veriyorum uyuyor. dün gece kimyonu beklemeden uyudu...

Gaz evet canım. Önceleri çok güzel Di resmen nazar değdi. Hem beslenirken sonlara doğru gaz ve kaka yapardı. 38. Gün annem ve kuzenimin yanında besledim biraz gürültülü yapınca bu ne büyük Adam gibi dediler. Maşallah deyin dedim ama nafile. Yavrum o zamandan beri huysuz.
Rezene çayımı veriyorsun canım. Hangi marka. Kimyonu nasıl veriyorsun.
Dün dr aradım sap simplex başla dedi. Günde4 defa 8 damla. Akşamdan beri veriyorum. Rabbim şifa versin.

ahh tam hayalimdeki mevlit,ben böyle bisey yapsam esimin ailesi tefe koyup çalarlarHastane icin bebek çikolatası aldım onu bile yadirgamislardi

Hayırlı olsun, cok kalabalık olcaksa dışardan hazır almak daha pratik,pide yada lahmacun yada etli pilav olabilir bizde böyle verilir
Ben etli pilavla ayran dusunuyorum kendi evimde okutmayı cok istememe rağmen malesef okutamiyacam bu tarafta bebkligin mevlidi diye bisey yokmuş kismetse Mayıs gibi annemlerde okutmayı dusunuyorum geç olmaz insallah

Sanırım bende süsü püsü seviyorum çünkü aynen buna benzer birşey tasarladım

Kapıyı süslemek için balonlar ve poster siparişi vereceğim
Resimli magnet bastıracağım kızımın resmi olan
Kızıma ve kendime mevlüt cicisi alacağım, benimki abartılı olmayacaktabi
Bebek kurabiyesi hazırlanıyor bile :)))
İkram olarak da tavuk pilav düşündük ama eylulgulunun dedigi gibi pide de olabilir ibirde lohusa şerbeti ve bardakları yaptıracağım kısmetse

Benimde amacım evde okuma yapılsın maksat
Hem de haftaya kurban keseceğiz bade hanım adına
Ardından iyi olur nasipse

Benimde amacım oydu cumaları alayım bari dedim,güya yarın okutcaktim baskası almış sonrada bı baskası aliyormus derken kaldı,kurban etide olur pilavla

Çok güzel canım ya.
Ben buna bile heves etmiyorum. Hiç gücüm yok. Kimse de yardımcı olmaz. Eşim zaten ne gerek var der herşeyde.

eminim çok güzel olur hayırlı olsun

RABBIM KURBANINIZI MÜBAREK ETSIN İNŞ

ayyy ben de gelmek isterdim :)) çok şık ve güzel bir mevlüt olacağına eminim Allah içine sindirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…