- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi hidennisko
-
İyiyiz canım emir biraz daha iyi 10 gün once 3500 kiloydu biz biraz az alıyoruz bugün saglik ocagna goturcektin ama esım rota virüs asini alcak diye yarın gideyim dedim tekrar git gel gel olmasın diye ama yarında annemler geliyor çarşambaya kalabilir bende cok merak ediyorum şimdiki kilosunu 4 kilo olmuştur bence Hasan Basri nasil kaç kilo olduHidennişko
Canım bade için ne krem verdi adı ne.
Pazara Mevlüt varmış Allah kabul eylesin. kolay gelsin işlerin rast gitsin.
Chnb
Maşallah Arda'ya ek gıdaya çabuk alışacak inşallah.
Çalışınca sana da bakana da kolaylık olur.
Sofika
İnci kızımıza geçmiş olsun. Tatlı tatlı nasıl da kaşınırdır.
Eylülgülü
Canım emir nasıl kaç kg oldu.
Bizlerde hamd olsun iyiyiz. Huyumuz değişti. Bide yeni doğmuş gibi anne memesine alışıyoruz. Daha doğrusu ben emzirmeyi öğreniyorum.
Canlar. Sizin kuzular Bi göğüsünüzü kaç dak. Emiyor. Ne kadar emerse doydu dîyorsunu.
Biz şimdilişbgöğüsten sonra saydığım sütü de veriyorum. Sanki memede doymuyor gibi geliyor.
Ay ne guzel tabi diet yapıyordun değilmibu arada 2.5 kilo verdim. 73.5 a indim:))
size bir şey danışacağım kızlar...
ben tappır sipariş ettim. şimdi yoğurdu mayalayınca koruyor ya bir hafta bebeğe verebilir miyim. çünkü sütçü haftada bir geliyor.
bir de evde içmeye tappıra koysam bir hafta boyunca içmeye dayanır mı?
Canım makinaya ne gerek var sutu kaynat ılıt 2 litreye kucuk bı kase yoğurt dokdum sonra tencereyi sofrabezleruyle saripsarmaladim battaniyede olabilir sabaha kadar beklet o surecde yerinden kimildatma annem öyle dedi cok kolaymışay maşallah, baya erken alıştı ardacık yemeklere
bende yoğırt mayalamayı öğrensem iyi olacak sanırım
arzumun yoğurt makinesinimi alsam diyorum
chnb anlatsana bana nasıl mayalıyorsun sen?
canım su işine gelince nereye baksan birşeyler söyleniyor
oğlumda o kadar pinpiriktim ki
kızda o kadar değilim damacanadan da kullanıyorum çeşmeden de
ama iyi kaynamış olmasına dikkat ediyorum biraz ılıyınca cam şişeye koyuyorum 2 günde bir yeniliyorum
arda 2-3 çöay kaşığı su veriyprum
birde mamaya koyuyorum sonuçta
sütlü pirinçli dediğin hazır mama mı
Hidennişko
Chnb
Sofika
Eylülgülü
Bizlerde hamd olsun iyiyiz. Huyumuz değişti. Bide yeni doğmuş gibi anne memesine alışıyoruz. Daha doğrusu ben emzirmeyi öğreniyorum.
Canlar. Sizin kuzular Bi göğüsünüzü kaç dak. Emiyor. Ne kadar emerse doydu dîyorsunu.
Biz şimdilişbgöğüsten sonra saydığım sütü de veriyorum. Sanki memede doymuyor gibi geliyor.
bu arada 2.5 kilo verdim. 73.5 a indim:))
ben tappır sipariş ettim. şimdi yoğurdu mayalayınca koruyor ya bir hafta bebeğe verebilir miyim. çünkü sütçü haftada bir geliyor.
İyiyiz canım emir biraz daha iyi 10 gün once 3500 kiloydu biz biraz az alıyoruz bugün saglik ocagna goturcektin ama esım rota virüs asini alcak diye yarın gideyim dedim tekrar git gel gel olmasın diye ama yarında annemler geliyor çarşambaya kalabilir bende cok merak ediyorum şimdiki kilosunu 4 kilo olmuştur bence Hasan Basri nasil kaç kilo oldu
Emzirmeye gelince tek göğsü en az 20 dk genelde yarım saat emıyor pesinede diger memeyi veriyorum aynı sürede yinede olmuyor mama veriyorum malesef ama biz istisnayız canım
Kızlar ben bugün oğluma humananin rezene çayını verdim 80cc cokmu azmi bilemedim günde ne kadar vermeliyim
Ay ne guzel tabi diet yapıyordun değilmi
Bende ilk defa yoğurt mayaladim 2 hafta once Çelik tencerede hala dürüyor ve yiyorum 2litreden yapmıştım birdaha o kadar cok yapmiyacam
Kızlar ben bugün oğluma humananin rezene çayını verdim 80cc cokmu azmi bilemedim günde ne kadar vermeliyim
canım biz 3 kişi haftada 4 kilo bitiriyoruz yoğurt:)) ben üşengeçim salata pek yapmam hemen yoğurt çıkarırım :))
canım bence çok. ben kendim doğal veriyorum 40 cc kadar. bir öğüne yakın beslenmesini çayla yapmış olur. genelde suyu da öndan vermeyin diyolar anne sütünü çok emsin diye su ile midesini doldurmayıp süt emsin zaten sütte su var diye...
İyiyiz canım emir biraz daha iyi 10 gün once 3500 kiloydu biz biraz az alıyoruz bugün saglik ocagna goturcektin ama esım rota virüs asini alcak diye yarın gideyim dedim tekrar git gel gel olmasın diye ama yarında annemler geliyor çarşambaya kalabilir bende cok merak ediyorum şimdiki kilosunu 4 kilo olmuştur bence Hasan Basri nasil kaç kilo oldu
Emzirmeye gelince tek göğsü en az 20 dk genelde yarım saat emıyor pesinede diger memeyi veriyorum aynı sürede yinede olmuyor mama veriyorum malesef ama biz istisnayız canım
gaz yapmıyor mu ahmet ardaya o kadar yogurt yemen :))
bana yasak ya sür ürünleri kıskandım seniçok severim süt yoğurt peynir
bugün iki dilim tulum peyniri yedim, bade hanım kkusura bakmasın
Cok guzel ama bana fiyatı fazla geldi,bıkere giycekse gerek yok benceSüper Sevimli Kiz Bebek Mevlüt Kiyafeti
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var
badeye bu mevlüt takımını begendim
fakat pahalı geldi indirim istedim120 yaparım dedi ssz
sizce değer mi, dışarıda 45-50 tl genelde takımlar, ama çok standart, hep aynı
Üzerinde 100ccyaziyorda acaba. Fazlamı diye dusundum 80 verdim icti hepsini sonra kustu birazını birde kaka yapar gibi övündü zorlandı ama yapamadıcanım biz 3 kişi haftada 4 kilo bitiriyoruz yoğurt:)) ben üşengeçim salata pek yapmam hemen yoğurt çıkarırım :))
canım bence çok. ben kendim doğal veriyorum 40 cc kadar. bir öğüne yakın beslenmesini çayla yapmış olur. genelde suyu da öndan vermeyin diyolar anne sütünü çok emsin diye su ile midesini doldurmayıp süt emsin zaten sütte su var diye...
canım yapmadı:)) korka korka verdim...
bugün de armut rendeledim çok azıcık cam rendede. Maşallah çok sevdi. büyük oğlanda elma ile başladım kabız olmuştu.
bu sabah diyetisyeni aradım randevu için. 6 aylık olmadan kabul etmiyormuş(
şimdi bir haftadır da yapıyorum sütü çok fazla etkilemedi. yesem de çok çok olmuyor şimdi de çok çok yok.
2.5 kilo verdim hoşuma da gitti:)) ne yapayım ben?
bugün de avm ye gidiyoruz arkadaşla. gezenti oldum ben de...
metal ses verrrr nasılsın hasan basri gaz sorunu yaşıyor mu?
kızlar doğursa da vakitli, şenlense burası:))
Süper Sevimli Kiz Bebek Mevlüt Kiyafeti
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var
badeye bu mevlüt takımını begendim
fakat pahalı geldi indirim istedim120 yaparım dedi ssz
sizce değer mi, dışarıda 45-50 tl genelde takımlar, ama çok standart, hep aynı
Cok guzel ama bana fiyatı fazla geldi,bıkere giycekse gerek yok bence
Maşallah canım kilolarda gitmeye başlamış. Gez güzelim benim içinde gez.
Hasan Basri hamd olsun iyi. Şu men işinden sonra kucak istiyor hep. Aç zannediyorum göğsümde 5 dak emiyor emmiyor uyulmuyor yerine götürüyorum pat gözler faltaşı basıyor yargarayı. Sanırım şu ev tipi salıncaklardan alacağım yanımda heryere götürmek için yoksa yatak odasına hapis oldum. brightstarts markanınkiler çok güzel. Doğum öncedi30. Haftada unnado dalı uygundular. Etken diye almadım şimdi çok pişmanım.
Çok şık ama dediğin gibi biraz tuzlu.
Ama canım herşeyini tam yapmaya çalıştın içine sine sine ver al badeciğe feda olsun.
canım egzama için bize dr licoid krem verdi, pişik için hametan.
iyi geliyor ama kesince egzama yine çıkıyor. birinin egzamaları için dr beyaz vazelin vermiş. eşim unutuyor onu deneyeceğiz...
kızlar ben 2 gündür ek gıdaya geçtim gibi... 5-6 çay kaşığı ıspanak çorbası verdim.
3 kere de sulu sütlü pirinçli kaşık maması biberonda. Biliyorum ki süt yetmiyor... işe de başlayacağım geçeceğim ben perşembe dr ye gideceğiz bakalım ne diyecek. mama da soracağım yokken annemler verir..
Cnm bizimki dışarıda bile zor dalıyor arabasında
Evde de denedik hiç sevmedi malesef
arkadaşım çocuk Dr ona da dedim radyasyon işini :))) tv, cep telefonu, modem herşey radyasyon yayıyor onları n yapacaksın dedi :))
Hoş birinden kurtulsa kardır
Direk dinine tutuyorum çünkü
Ama senin de dediğin gibi önce 12 sonra 1 şimdi 2 yi buldu
Yüzü egzamaymış bizimkinin de
Doktora resmini çekip gönderdim
Bir krem adı verdi malesef Kortizon içeriyor
Önce sürmeyeyim dedim ama baktım çocuk yüzünü ovuşturmaktan mahvoldu, kimbilir nasıl kaşınıyor çok çok az miktarda ince bir tabaka halinde sadece kızarık yerlere sürdüm
Sonuc: sabah pırıl pırıl tek nokta bile olmayan bir cilt :)))
Bir daha sürmedim ama sanki bugün biraz başladı gene
Alerjik bebeklerde oluyormuş
Sanırım bizim şu alerji işi ciddi(
Kaç aylık Arda şimdi
Nasıl iştahı?
Kızlar bu arada benim cadı 3 gündür mamayı reddediyor
Memelere kuvvet yani :))))))
Canım ağzını açıyor şükür
Dün sütçü bulduk ondan mayaladım bugün 3 çay kaşığı kadar verdim yedi:))
seviyor mu bilmem ama yiyor.
benim sütüm az bir sürü sıvı tükettiğim halde. diyette aman aman ciddi yapmıyorum dikkat ediyorum. Ama azaldı(
14 kasımda doğdu 14 martta 4 ayı dolmuş oluyor bana sorsan 4 aylık komşuya sorsan 5 aylık:))
aslında erken ama boş çekiyor sütlü pirinçli verdim bugün 2 kere ama az koydum sulu verdim içti...
bir de su veriyor musunuz ben pek vermedim ama ek gıdaya geçince vermek lazım. peki nasıl yapıyorsunuz ben damacana suyu kaynatıp soğutup veriyorum. kaynatınca faydalı mineraller de yok olmuyor mu?
tv de arıtma cihazı için faydalı zararlı tüm mineralleri yok ediyor o yüzden çocuklarda zeka gerilliğine yol açar dedi. düşünüyorduk arıtmayı vaz geçtik...
cnm kolay gelsin sen cok seyler basardın emzirme işini de başaracaksınHidennişko
Chnb
Sofika
Eylülgülü
ben hep haftada bir mayalarım-10 kilo hemde :) 1 kiloluk cam kavanozlara mayalıyorum ustunu iyi ortuyorum ve mutlaka 4 saat sonra acıp dolaba koyuyorum cok tutarsam ekşi oluyor sutcunun geldıgı gun yogurdum bitmiş oluyor biz cok seviyoruzbu arada 2.5 kilo verdim. 73.5 a indim:))
Ay ne guzel tabi diet yapıyordun değilmi
Bende ilk defa yoğurt mayaladim 2 hafta once Çelik tencerede hala dürüyor ve yiyorum 2litreden yapmıştım birdaha o kadar cok yapmiyacam
sende annem gıbısın o da oyle koca tencereyı haftasına gelmeden bıtırır ben ve esım pek sevmeyız ben yıne arada yerım esım sarımsaksız hıc yemezcuma aşı icin gittigimzde doktora soracagım krem şarrt oldu yavrum butun gece kaşınıyor sanırım geceleri daha cok kaşıntı oluyr
vazelini de deneyeyim hemen eşime aldırıp
ben de ek gıdaya başladım ama ilk tam ogun verdigimde gogsumde beze olduemzirme aralıgı uzayınca sanırım biriken sut tıkanıklık yapıyor bir caresine bakmam lazım sagmak istemiyorum
kaşık maması veriyorum 1-2 kaşık meyve puresi(inci sevmedi ekşi sırf alerji olup olmadıgını test etmek icin 2 gunde bir yeni meyve tattırıyorum)
bugun ilk glutenli gıdasını verdik 2 kaşık tarhana
inci de alerjik,hassas cildi banyodaki su bile cildinde kızarıklık yapıyor,eşime benziyor bu yonu
su hep veriyorum,ne yazık ki damacanadan tek kullanımlıklardan
cnm kolay gelsin sen cok seyler basardın emzirme işini de başaracaksın
incinin belli bir emme suresi olmadı aslında memeyi kendisi cıkarınca bırakırdım aglayınca yine meme
ben hep haftada bir mayalarım-10 kilo hemde :) 1 kiloluk cam kavanozlara mayalıyorum ustunu iyi ortuyorum ve mutlaka 4 saat sonra acıp dolaba koyuyorum cok tutarsam ekşi oluyor sutcunun geldıgı gun yogurdum bitmiş oluyor biz cok seviyoruz
ben de kilo veriyorum yogunluktan-63 olmuşum yaza kadar 55 olsam boyle anlamadan
oyyy 2 kilo cok muuu ben 2 gunde sadece kendim o kadar tuketirim
filiz icin eskiden yarım litrelik ayrı kavanozlara mayalardım şimdi ugraşmıyorum 10 adet 1 litrelik yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?