- Konu Sahibi hidennisko
-
Hidenisko Allah kabul etsin mevlidini detayları bende merak ettim
Chnb bende pramanin 4-9 kg 96 lik 2 paket sparis ettim fazlamı oldu acaba biz hala 3-6kg kullanıyoruz son 80lik pakete başlıyorum bugün
Hafta sonu hellobaby magzasin gittik oraya gidince kendimi kaybediyorum bebek arabasını yazın düşünüyorduk dayanamadım krafttin bu modelini aldık twist. Avrupa'nın En Büyük Bebek Mağazası İstanbul-Bostancı E5'de! hellobaby.com.tr Kırmızı siyah rengini
Tasıma koltug kullanan arkadaslara sorum olcak nasil kullanıyorsunuz benim oğlum daha 2 aylık ona oturması gerekiyor alttan destek mı yapmak gerekiyor kemerini takmai icin battaniyeye sarıp koyamam nasil kullancam bilmiyorum
Bu arada emiri bugün doktora götürdüm hiriltisi icin kontrolü vardi gayet sağlıklı dedi cok sukur
Kızlar vakit bulursam Mevlüt fotolarını Facebook a koyacağım
Kısaca her yeri süsledim uçan balonlar pembe tül kurdelalar kelebekler :))
İki hoca geldi, çok güzel makamlı Mevlüt ve Kur'an okudular
Arada lokum ve gülsuyu dağıttık
Mevlüt devam ederken bade önce anane sonra babaanne kucağında sallandı ve kucaktan kucağa dolandı uyuyordu kuzum hiç uyanmadı
Beni çok duygulandırdı bu olay meleğim o kadar masumdu ki hıçkıra hıçkıra ağladım((
Sonra Mevlüt bitince lohusa şerbetleri ikram edildi
En sonda pide be ayran
40 kişiye yakındık
Çok güzeldi
Hidenisko Allah kabul etsin mevlidini detayları bende merak ettim
Chnb bende pramanin 4-9 kg 96 lik 2 paket sparis ettim fazlamı oldu acaba biz hala 3-6kg kullanıyoruz son 80lik pakete başlıyorum bugün
Hafta sonu hellobaby magzasin gittik oraya gidince kendimi kaybediyorum bebek arabasını yazın düşünüyorduk dayanamadım krafttin bu modelini aldık twist. Avrupa'nın En Büyük Bebek Mağazası İstanbul-Bostancı E5'de! hellobaby.com.tr Kırmızı siyah rengini
Tasıma koltug kullanan arkadaslara sorum olcak nasil kullanıyorsunuz benim oğlum daha 2 aylık ona oturması gerekiyor alttan destek mı yapmak gerekiyor kemerini takmai icin battaniyeye sarıp koyamam nasil kullancam bilmiyorum
Bu arada emiri bugün doktora götürdüm hiriltisi icin kontrolü vardi gayet sağlıklı dedi cok sukur
Allah kabul etsin canım. Gözünde canlandı ben bile duygulandım.Kızlar vakit bulursam Mevlüt fotolarını Facebook a koyacağım
Mevlüt devam ederken bade önce anane sonra babaanne kucağında sallandı ve kucaktan kucağa dolandı uyuyordu kuzum hiç uyanmadı
Beni çok duygulandırdı bu olay meleğim o kadar masumdu ki hıçkıra hıçkıra ağladım((
En sonda pide be ayran
40 kişiye yakındık
Çok güzeldi
Tam sayfa linkini vermemiş sondaki kırmızı model karft twist RLX model kırmızılı siyahlı aldım daha dışarı çıkmadım surusu kolay geldi insallah pişman olmam ama daha tasıma koltuğun nasil kullancagmi bilmiyirumYok canım fazla olmaz. ben aylardır 3 kullanıyorum...
kaça aldın canım kırmızı olanın modelini mi? ben baby 2 go aldım ufak olsun istedim ... Ama öne alınca kulbunu tümsekleri çıkaramadım bugün( kullanımı kolay...
Allah kabul etsin canım. Benim de sıradan oldu.... ikramlarla uğraşmaktan ne okundu duymadım. okuyan hoca da nazar değer diye pek tutmadı bir kere odaya götürdük o kadar...
resimleri bekliyorum.
ben de bugün sağlık ocağına gittim. hemşire her şey normal dedi. gayet sağlıklı dedi. kilolu ve yapılı dedi. o yüzden basmak istemiyor dedi. denedi basamıyor değil basmak istemiyor dedi.
hemşireye de çok güldü sohbet ettiler resmen. göz rengine değişmez dedi...
Aşıda çok ağladı. zatüre ve karma aşı. ayrıca rota virüsü de yapıldı...
Canım simdi oturarak koyabiliyorsunuz değilmi doğru anladım dediğin battaniyeyi iki kere unnadoda indirimde gördüm,en son gecen hafta gördüm cok begenmistim ama kullanabilormiyim bilemedim yazın kullanılırmı peki almak icin gecmi kaldım simdi ben oğlumu kıyafetim bı sekilde oturturum kemerini takip usttine battaniye ortebilirm o zaman,Canım anskucağının altına artık birşey koymaya gerek yok büyüdü bizimkiler bazen ilk doğduğunda küçük bebeklerde konuyor.
İlk oğlumda koyuyorduk. Fazla dışarıya çıkmadığından Dr kontrolünde yine bağlanadan altını destekleyerek götürdük tam Dr çıkarken eeşin puseti tutmasıyla çocuk içinden kaydı. Düştü. O zamandan beri kim bağlamadığını görsek uyarıyoruz.
Ben içine küçük bi penye battaniye çapraz koyup bağlıyordum. Bu sefer unnado da polar askı yerleri fermuarlı bi kundaklama aldım çok rahat ettim. Bebek içinde rahat ve sıca ık tutuyor. Ara ara yine o sitede indirime giriyor. İleride pusetinede koyabilirim
Canım simdi oturarak koyabiliyorsunuz değilmi doğru anladım dediğin battaniyeyi iki kere unnadoda indirimde gördüm,en son gecen hafta gördüm cok begenmistim ama kullanabilormiyim bilemedim yazın kullanılırmı peki almak icin gecmi kaldım simdi ben oğlumu kıyafetim bı sekilde oturturum kemerini takip usttine battaniye ortebilirm o zaman,
Bende bazen yeni doğan bebekleri görüyorum nasil koyuyorlar diye düşünüyordum demekki baglamiyolar cok tehlikeli ben cesaret edemem
Yok canım fazla olmaz. ben aylardır 3 kullanıyorum...
kaça aldın canım kırmızı olanın modelini mi? ben baby 2 go aldım ufak olsun istedim ... Ama öne alınca kulbunu tümsekleri çıkaramadım bugün( kullanımı kolay...
Allah kabul etsin canım. Benim de sıradan oldu.... ikramlarla uğraşmaktan ne okundu duymadım. okuyan hoca da nazar değer diye pek tutmadı bir kere odaya götürdük o kadar...
resimleri bekliyorum.
ben de bugün sağlık ocağına gittim. hemşire her şey normal dedi. gayet sağlıklı dedi. kilolu ve yapılı dedi. o yüzden basmak istemiyor dedi. denedi basamıyor değil basmak istemiyor dedi.
hemşireye de çok güldü sohbet ettiler resmen. göz rengine değişmez dedi...
Aşıda çok ağladı. zatüre ve karma aşı. ayrıca rota virüsü de yapıldı...
Allah kabul eylesin canım. Darısı bizlerin başına hiç gözüm yemiyor benim. Biraz daha güçlenmem lazım.
Nasıldı biraz ayrıntı paylaşırsan fikir edinmiş oluruz. Hiç bi fikrim yok. Böyle giderse öyle sıradan bi okuma olacak bizimki.
Göz çapaklanmasını bizdede hafif vardı. Canan hanım geçer dedi. Hafif masaj uygulayın demişti. Ama sizinki. Çok Muş oda huzursuz yapar kuzuyu.
Canım gaz için kullandığın kremin adını yazarmısın. Bi arkadaşım doğum yaptı. Eve çıktıkları ikinci gece 3 hastane gezmişler çocuk hiç susmamış. Bi Dr e kum döküyor demiş tahlil yaptırmış. En sonunda burada seninle bahsetmiştik Acıbadem de Halil bey götürmüşler. Ellerinde dier hastanelerde yapılan test ve recetelerle. Gaz sancısı olduğunu ve 3 ay süreceğini söylemiş. Ve muayene ücreti bile almamış. Ben bi daha ısındım bu Dr a. Buradaki doktorumuz o olsun istiy orum. Fakat işte cocuk kliniğinin şefi Ali hoca bizim eski Dr ve çok samimiyiz orada görürse ayıp olur.
Dr meriçin atopik cilt olduğunu söyledi,aldığım şampuan da dahil hiçbirşeyi kullamamadım,mustelanın atopik serisi var onu aldırttı şampuanını bile kokusu yok,o yüzden dr ye sormadan birşey sürmeye çekiniyorum sudocreami duymuştum alıcaktım mothercare de gördüm ama işin açığı çekindim çocuğun poposunu daha beter yapmayalım diye,zaten anane ve babane nin izni olmadan çocuğa birşey yapamıyorum tam yeni yetme anne muamelesi görüyorum ama sanki yaşım 15!
Dr zaytinyağı ateşe az gösterin soğusun,çocuğun poposunu onla silin dedi,banyo dışında su deydirimiyoruz ama hastanede o ıslak mendillerden çok kullandık mecbur
Bir de dr normal diyorama oğlum bazen sürekli emmek istiyor,saat 1 de başlıyor bu isteği akşam 5 e kadarher istediğindeo bırakana kadar emzirdiğim halde yine emmek istiyor vermezsem kıyamet kopuyor,kilo almasını da iyi buldu dr maşallah,sütüm az desem değil,çok gazı var 3 dk emiyor başlıyor kıvranmaya,sub simplex diye bir damla verdi dr, her beslenme arasında veriyorum ama çok yaramkyor,alttan üstten gaz çıkarıyor ama çıkardığı gazlar kafi gelmiyor,surat kkpkırmızı ıkınıyor ayaklarını kendine çekiyor resmen üstüme tırmanıyor
Canım ben de aptamil alırım sağlık konusunda acımam paraya. eczacı deyince sorayım size dedim.
Filiz normal süt içmiyor mu? benim korkum da ya normal süt içmezse bu sütlere alışıp. büyük oğlumda yaşından sonra hem anne sütü hem pastöize inek sütü verdim hala çok severe içer sütü. hiç normal inek sütü içmiyor mu?
laktuse nasıl bir şurup mamadan sonra mı veriyorsun reçetesiz satılıyor mu? yoksa mamaya mı katılıyor ne kadar veriliyor? çok sordum...
Arda her şeye ağzını açıyor tek d vitaminini sevmiyor buruşturuyor...
bugün 2 dakikaya yakın başını tuttu. sanırım bizde de hata oldu. Büyük oğlum kolikti o yüzden hep yüz üstü yatırdık. o yüzden çok dikilirdi...
Arda çok gazlı değil bu yüzden sırt üstü yattı. bu son kontrolden beri yatırıyoruz yüzüstü...
ben de hiç bastırmıyordum canım komşum bastırıyor. bana da gerek yok gibi geliyordu korkuyordum da. Ama bacaklarını çırpıyor...
kızlar büyük oğlumun bu haftaki kitabı kralın rüyasında çok duygulandık. mozi ailesinin reni isimli yavruları oluyor.(geyik ailesi) Abla geyik podi var. reni kış gelince çok hastalanıyor. podi rüyasında reninin öldüğünü görüyor çok üzülüyor. sonra iyileşiyor ama sonra aslanlara reni tutsak oluyor. Aslan kral sonra pişman oluyor tutsak tuttukları için. reniyi yakalarkenki sahnede çok acıklıydı.
oğlum çok üzüldü( ben de çok üzüldüm ya...
Kızlar vakit bulursam Mevlüt fotolarını Facebook a koyacağım
En sonda pide be ayran
40 kişiye yakındık
Çok güzeldi
Anladım canım cok saolEvet canım oyurtturbilirsin. Zaten oturmuyor. Hem seninkinin önünde koruması da var görünüyor. Polar bi tulun al oda işini görür bence. İlk oğlumda ben öyle yapmıştım. İçine ince giydirip polar tulumu giydiriyorduk. Üstününede bi battaniye oda soğuk havalarda. Ayrıca en üstünüzde örtüyorduk. Çadır gibi. Yüzü ve soluduğu hava direk soğuk olmasın diye. Bebeğin yüzünü örterler ya eskiler o hesap. Ben Hasan Basri nin kontrolleri için hastanede örtüyorum. Biraz olsun mikroplardan korumak için. Aksıranı var tıksıranı.
yeni doğanlarda bağlanıyor biz gerek görmemiştik. Bu sefer hastaneden çıkarken bağlayarak çıkarttık. Sadece kürek kemiklerinin olduğu bölüme küçük bi el havlusuyla destek taptık. Onuda ilk muayenede işitme testini yapan Dr söyledi çene gıdıdan ayrılıyor o zaman nefes borusuna baskı azalır rahat nefes alır dedi. Bide taşırken ön kısmını sana doğru tut. Biz başımıza geleni anlatınca görümcem oğlunda hep öyle taşımış arabaya kadar. Ben hep sokak kapıda bebek arabasına monte ediyordum asansörler inip öyle çıkıyordum sokağa şimdide o zamanda taşıyamıyordum. Çok ağır geliyor bana. Hastanede bebek arabasına monte taşıtında hem o hem biz rahat ediyoruz. Evde bi koyuyoruz Dr yanında çıkarıyoruz
Amiiinnn
Bizde tam tersi oldu anane getirdi anne götürdü :)))))))) bilinçli değildi tabi
Salya sümük görünce beni al bebeni dediler :)))))
evet, insan duygulanıyor
bende içimden Allah'ım evlatlarım inşallah hep el üstünde tutulur, hep çok sevilir sayılır diye geçirdim
sonra tutamadım kendimi
bu arada yarın badenin aşı günü
kuzum baya ağlayacak :18:
4 aşı aynı gün yapılacak
verem
pnömokok
rotayı canan hanım 3. ay dedi ama sizler hep 2 de vurdurunca burdaki doktora sordum 2-4 daha uygundur veremle ikisi canlı aşı ya aynı gün vurulmalı ya aralarında 4 hafta olmalı dedi
bizde vurdurmaya karar verdik
umarım canan hanıma ayıp olmaz
ilk defa sözünden çıktım
sizler nasıl yaptırdınız
nu 4 aşı aynı gün mü oldu? ateş düşürücü verdiniz mi önlem olarak
Chnb sen ek gıda artı devam sütü mü veriyorsun? Emzirme durumun nasıl şu an?
Canan hanıma çok güvenirim her konuda ama garanti olsun diye bende yaptırıyorum bugun rotarix
Az önce 3 aşımızı olduk tabiki felaket ağladık
Sağlık ocaklarını niye sevmiyorum birliyormusunuz aşıdan sonra çocuga ne bir bany yapoltırdılar ne birşey kan oldu her yerimiz
Özel hastaneler bu tarz şeylere çok dikkat ediyor
Neyse şimdi uyudu
Bende rotarixe 142 tl verdim az önce
Devlet karşılamıyor herhalde değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?