- Konu Sahibi hidennisko
-
Devlet karşılamıyor malesef ama iyiki yaptırdık dün acilerin cocuklar hep ishal serum veriyorlardı bizde 100tl verdik yanında rezene cayı ve ates ölçerle ama esım eczaneye geliş fiyatından aldıCanan hanıma çok güvenirim her konuda ama garanti olsun diye bende yaptırıyorum bugun rotarix
Az önce 3 aşımızı olduk tabiki felaket ağladık
Sağlık ocaklarını niye sevmiyorum birliyormusunuz aşıdan sonra çocuga ne bir bany yapoltırdılar ne birşey kan oldu her yerimiz
Özel hastaneler bu tarz şeylere çok dikkat ediyor
Neyse şimdi uyudu
Bende rotarixe 142 tl verdim az önce
Devlet karşılamıyor herhalde değil mi?
canım ben bir kere 90 cc milupa devam sütü, şu kavanoz pürelerin yarısından az kendim cam rendede rendelediğim armut ve yine o kadar yoğurt veriyorum. 90 cc kaşık maması da veriyordum kestim. çok farketmedi aslında emiyor yine belki bir defa az emiyordur emmeyi seviyor şükür...
canım bizim nokta kadar kanıyor niye kanıyor kan revan içinde demişsin...
yok canım karşılamıyor 2 ay sonra bir 140 daha vereceksin:)) bana da çok geldi...
ben de müdürü aradım geleceğim dedim gelmemi istiyor çünkü. dedim okula yeni başladım sene olmadan rapor aldımolsun sağlığınız önemli önce dedi. hem kadın doğumcum rapor verecekmiş yine face de mesajlaştık. dedim müdür çağırıyor (
bir de kızlar kadın doğumcum çocuk dr si ile konuşmuş. demiş bir aya yakın erken doğdu olabilir, telaş etmesin. bana diyor tomografi bir de telaş etmesin diyor...
kızlar sağlık ocağı ferro sanol kan için başla bebeğe dedi. büyük oğlanda çok kabız yaptı çatlak oluşmuş dr ler de anlamadı çocuk cerrahisi anladı...( ne yapayım ben? sonra büyüğü, gastroentrolog profa götürdük minadeks fer verdi o kabız yapmadı. onu mu alsam? dr yi aradım açmıyorlar?
Kızlar dün emir cok korkuttu bizi dün hastahaneye gitmiştik BR testi icin eve geldik emiri emzirirken birden kendini geri attı çırpınmaya başladı tuhaf tuhaf sesler çıkartıyordu aglayamadi burnundan geldi süt cok korktum sanırım nefes almakta zorlandı bı süre sonra emzirmeye devam ettim uzun süren bı emmeden sonra hepsini çıkarttı neyse aksam oldu biraz emzirdim durmayinca mama verdim gazını çıkarttım hiç bisey yoktu bı ara tekrar kucagma aldım üzerime kustu mendiller sildim kırmızılı kahveli bişeyler var mendilde ağzının icine bakıyorum sadece mama kusmug var beyaz beyaz basta anlamadım kıyafetim renk verdi çözemedim keyfide yetinde gülücükler atıyor arada beyaz kusuyor bisey yok diyorum sonra beyaz bı örtüye yatırdım kustu kahve rengi bisey geldi hemen acıle götürdük muayene ettiler bisey yok gibi görünüyor dediler O esnada yeniden renkli kustu ama ne kusma ağzından burnundan sonra doktor bana meme ucunda yara çatlak varmı diye sordu ki vardi ondan olabilr dediler yinede kan aldılar cok sukur temiz çıktı dokdtor göğsüme baktı cok kotu olmuş tedavi olması gerekiyor dedi tamamen iyileşmeden bu tarafı verme dedi cok sukur başka bisey çıkmadı,
Bügünde hastaneye gittim BR testini yaptırdım cok sukur ondada bisey çıkmadı
Devlet karşılamıyor malesef ama iyiki yaptırdık dün acilerin cocuklar hep ishal serum veriyorlardı bizde 100tl verdik yanında rezene cayı ve ates ölçerle ama esım eczaneye geliş fiyatından aldı
Face'de fotoları gördüm cok guzel
Tedavi olurken sütümü sagcam 3 saatte bir yinede azalirmi ki gece ruyamda da sütümün azaldigni gördüm hayirdir insallah,banada doktor kamasının rengini sordu rota asisi oldug icin zaten bikac gündür yeşil dedim bisey demedikan revan değildi de tulumu ve benim penyem battı biraz
aman iyi olsunlarda veririz 140 lar feda olsun
bu arada senin rapor hakkınvarsa kullansana daha eğer maddi olarak sıkıntı olmuyorsa, bugunlerin geri gelmeyecek, sadece müdrü istiyor diye bence bırakma çocugu
ardaya maşallah iştahlı olacak, ayrıca 1 ay erken doğması birçok şeyi geç yapması demektir bemce de sen hiç merak etme
ama takip etmek öenmli tabiki de
hay allah kötü olmuş yaşadığınız olay, neyseki öenmli birşey yokmuş
canım seni yanıltmak istemem ama benimde başıma geldi aynı şey
10 gün emzirememiştim vertigo olunca ilaçlardan dolayı
tekrar emzirmeye başladığımda gögüslerimde fazla süt yoktu, zorladıgı için hep kusmuğunda kara lekeler olurdu
hatta bizim kakasında da çıkardı, megersem gögsümden oluyormuş
BR testi nedir bu arada?
size uyguna gelmiş
teşekkür ederim canım
Kızlar dün emir cok korkuttu bizi dün hastahaneye gitmiştik BR testi icin eve geldik emiri emzirirken birden kendini geri attı çırpınmaya başladı tuhaf tuhaf sesler çıkartıyordu aglayamadi burnundan geldi süt cok korktum sanırım nefes almakta zorlandı bı süre sonra emzirmeye devam ettim uzun süren bı emmeden sonra hepsini çıkarttı neyse aksam oldu biraz emzirdim durmayinca mama verdim gazını çıkarttım hiç bisey yoktu bı ara tekrar kucagma aldım üzerime kustu mendiller sildim kırmızılı kahveli bişeyler var mendilde ağzının icine bakıyorum sadece mama kusmug var beyaz beyaz basta anlamadım kıyafetim renk verdi çözemedim keyfide yetinde gülücükler atıyor arada beyaz kusuyor bisey yok diyorum sonra beyaz bı örtüye yatırdım kustu kahve rengi bisey geldi hemen acıle götürdük muayene ettiler bisey yok gibi görünüyor dediler O esnada yeniden renkli kustu ama ne kusma ağzından burnundan sonra doktor bana meme ucunda yara çatlak varmı diye sordu ki vardi ondan olabilr dediler yinede kan aldılar cok sukur temiz çıktı dokdtor göğsüme baktı cok kotu olmuş tedavi olması gerekiyor dedi tamamen iyileşmeden bu tarafı verme dedi cok sukur başka bisey çıkmadı,
Bügünde hastaneye gittim BR testini yaptırdım cok sukur ondada bisey çıkmadı
Tedavi olurken sütümü sagcam 3 saatte bir yinede azalirmi ki gece ruyamda da sütümün azaldigni gördüm hayirdir insallah,banada doktor kamasının rengini sordu rota asisi oldug icin zaten bikac gündür yeşil dedim bisey demedi
Yanlış yazmisim kağıdına baktım ABR testi fototerapi aldırmış icin işitme testi yapılırken söylediler yapılması gerekiyormuş aynı işitme testi gibi yapıldı
Evet canım bende garmasten kullandım iki kere aynı meme resmen parçalandı garmasten kullandım o arada hep satarak verdim o memeyi iyileşir gibiolunca bıraktım simdi doktor fito krem le kapsül bı ilaç verdi ikisini karıştırmak sur dediCanım ne tedavisi olacaksın
Gögüs ucu için mi
Benim kullandıgım garmastan cok iyi gelmişti
Kesinlikle tavsiye ederim
Maşallah cok iyi benim oğlum gecen hafta 4300kg 54 cm diBu arada bade 5500 gr (tulum ve bez ile tarttılar)
59 cm
İyi gibi geldi bana ama sizce nasıl?
Bu arada bade 5500 gr (tulum ve bez ile tarttılar)
59 cm
İyi gibi geldi bana ama sizce nasıl?
Saol canım,valla yüreğimi ağzıma getiriyorEylulgulu canım çok geçmiş olsun,böyle bir durumda insanın ömründen ömür gider valla,neyseki birşey çıkmamış
Saol canım,evet canım küsmesinin nedeni yara kan yuttuğu icin migdesini bulandiriyormus simdi o memeyi vermiyorum bir dahada olmadı zaten en son doktorun yanında kusmuştu ama iyi kustu cok sukur bisey çıkmadıeylulgulu gecmiş olsun canım Allah´ım korusun yavrularımızı inşallah bir daha olmaz
ama anlayamadıgım kusmalarının sebebi olarak da mı meme ucundaki yara gosterildi,yani meme ucundan kanlı emiyor diye mi kusuyor yavru
benim ilk başta cok kotu oldu meme uclarım aile hekimi bana krem dişinda icmem icin de antibiyotik vermişti ve 2-3 gunde iyileştim tamamen,şimdi yine arada memeye cok takıldıgında hafif yara oluyor ama onlara alıştık-bence bu derece kotuyse sen de antibiyotik al
mevlut resimleriniz harika,ozellikle sen cok guzelleşmişsin
Evet canım bende garmasten kullandım iki kere aynı meme resmen parçalandı garmasten kullandım o arada hep satarak verdim o memeyi iyileşir gibiolunca bıraktım simdi doktor fito krem le kapsül bı ilaç verdi ikisini karıştırmak sur dedi
Bugün sağmaya başladım sutum azalmış 15 dk 30-40 cc anca çıkıyor
Maşallah cok iyi benim oğlum gecen hafta 4300kg 54 cm di
Yok ben canım , o gün süslendim diye öyle gelmiştir sana
Ay içim acıdı, çok ağrı veriyor tahmin ederim
Tek gögüsten mi iki gögüstenmü 40-50 cc
Bu arada ben nezaman sağsam az çıkar ama emerken bence daha çok geliyor
Neredeyse mamayı tamamen bırakmamıza ragmen ii kilo almış
Demekki sağdıgımdan fazla sut geliyor emince
Hangi gün doğmuştu emir
Ne kadar var aralarında badeyle
Kızlar bebişlerimizin doğum tarihi kilosu boyu ve doğum şekli ile ilgili bilgileri bana özelden yazın tablo yapayım
Canım tek göğüsten 30-40 cc bizim emme seansların en az 40dkgenelde 1 saat süt olmazsa o kadar emmez ağlar son 3 gündür hastahaneye gidiyoruz cok emziremedim belkide ondan böyle olduYok ben canım , o gün süslendim diye öyle gelmiştir sana
Ay içim acıdı, çok ağrı veriyor tahmin ederim
Tek gögüsten mi iki gögüstenmü 40-50 cc
Bu arada ben nezaman sağsam az çıkar ama emerken bence daha çok geliyor
Neredeyse mamayı tamamen bırakmamıza ragmen ii kilo almış
Demekki sağdıgımdan fazla sut geliyor emince
Hangi gün doğmuştu emir
Ne kadar var aralarında badeyle
Kızlar bebişlerimizin doğum tarihi kilosu boyu ve doğum şekli ile ilgili bilgileri bana özelden yazın tablo yapayım
Maşallah Bade kızımıza. Aşılarını da olmuş kilosu ve boyuda çok güzel annesi.
Canım Mevlüt resimlerinizi gördüm hepiniz çok güzel çıkmışsanız kaç gündür seni aramak istenim bizim oğlan hiç durmuyordu. Bugün ardım annemle konuştuk canım.
Canım tek göğüsten 30-40 cc bizim emme seansların en az 40dkgenelde 1 saat süt olmazsa o kadar emmez ağlar son 3 gündür hastahaneye gidiyoruz cok emziremedim belkide ondan böyle oldu
Canım bizimki ocak 21 biraz kilosu az doğdu 2814 sonrada 500gr yakın kilo kaybettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?