- Konu Sahibi hidennisko
-
:))kımsede sormadı kı erkek degılmıydı dıye:)))Ay evet bende bu oğlan niye pembe giymiş diyorum.
Canım ben evde sürekli biri varken rahat edemiyorum
Haftada birgün temizlikçi geliyor o gelmeden bir gün önce huzutsuzluğu başlıyor
Ve kadın varken bende durmuyorum
Kafadan kontaklık var biraz bende de( ben evin işlerine yetişiyorum ama benim kızdığım eşimin kayıtsızlığı
Cmartesi günü çok sıkıldım hep aynı şeyler dedim
Oraya yemeğe götüreyim seni kartepeye çıkalım bilmem ne der ben hadi demeden uygulamaya geçirmez
Pazar günümü de kendi keyfine ayırıp rezil edince tutamadım kendimi(
İşin kötüsü benim annemde kayınvalidem de geliyor geldimi benden dolayı fazla kalmıyor
Çok çabuk sinirleniyorum, istyorum ki herşey özellikle çocuklarım şle ilgili konular benimistediğim gibi olsun((
Hahahaa nerden bildin yengeç gerçekten :)))
Ama bende yengecim eşimle uzaktan yakından alakam yok
Ben hareketi gezmeyi tozmayı kalabalığın içinde olmayı severim
Hayatımda heyecan hep olmalı
Ama eşim standart iş-ev olsun otursun meyve yesin, uyusun, wc de dakikalarca kalsın
Chnb ben tupper ın nerdeyse herşeyini almıştım
Kullanışlı ürünler büyük saklama kapları bayatlamasını istemedin şeyler içn ideal
Çok pahalı gerçekten onun yerine cam alsak daha mı sağlıklı olur diye bende düşünmedim değil :))))
Canım Arda ek gıdaya gecyig icin geç yapabilir kakasini bizimki mama alıyor bazen 2 günde en geç 3 günde yaptıgı oluyor
Tapper plastik benim babam
Plastik isiyle uğraşıyor hammaddesini cok iyi biliyorum tapper en kral copude kullansa çöp coptur diye dusunuyorum tabi daha farklı bisey kullanmiyirlarsa,yinede plastig sevmesemde bende kullanıyorum bazen
Ah canım ahhhhhhhh
Hepimiz aynı dert. Bende azıcık dökeyim içimi.
Hasan Basri'de uyumuyor saat6 dan beri odada onu uyutmaya çalışıyorum besledim altını temizledim yok. Bide çok ses alıyor.
İnan içerde oğluma tostunun yanına çıkardığım iki parça kahvaltı duruyor7 den beri.
Eşim sağ olsun kahvaltı hazırlar toplar biberonla besler ama onuda çok güzel satar. Ben az şikayet etsem ben elinden glen yardımı yapıyorum der. Her gelen veya telefonla arayana şimdi hanımına kahvaltı hazırlıyorum yok oğlanı yıkayacağım, şimdi makinadan çamaşırları çıkarttım. . Ya sinir oluyorum benaile bütçesine katkı için çalışırken bütçe için çalışıyorum diyormuydum. 15 sene mağzacılık yaptım 2 sene satış temsilciliği 8 ayda vasfım ev hanımı olup çıktı.
Şu gebeliğim boyunca benim yatmam acı çekmem veya her an yavrumu kaybetme korkusunu yaşamam hiç önemli değil. Herkes eşimin nekadar yorulduğunu nekadar fedakar olduğunu söyleyip duruyor. İnsanlarda haklı. Ben bi gün Allah'ın günah yazar anman şükürsüz olmayayım diye şikayet etmedim ki. Yok efendim ben yattım çok canım yandı demedim. Ama eşim hep yaptıklarını bi şekilde lanse etti.
Ben değil eşime anneme bile dün hiç uyumadım Hasan Basri hiç durmuyor diyemiyorum. Hemen olacak alışırsın hepimiz öyleydik diyorlar. Şikayet etme.
Edeceğim ya ........şikayet benimde hakkım . şikayet etmek şükürsüzlük değil bu. insan bunalıyor.
Ben hiç tartışamam kelimeler boğazımda düğümlenir. Bide eşim çok güzel kelimeleri kullanır haklı iken haksız durumuna düşerim o yüzden hep susuyorum. Sadece ağlıyorum. Bu seferde derdim ne imiş şükür etmeliymişim yok işte filancanın çocuğu özürlüymüş yok hastalıklara uğraşıyorlarmış. Hamd olsun binlerce kez Rabb'ime yavrularım sağlıklı. Ama işte İnan sürat asmaya bile hakkım yok. Müthiş bi suçluluk duygusu uyandırır bende. Kendimden nefret ederim ay ben niye şikayet ediyorum diye
Benim eşim tam bi ev kuşudur Esnaf olduğundan işyerinde yeterince sosyalleştipnden hiç gezmeyi topmayın sevmez. Benimde ihtiyacım olduğunu düşünmez. Bekarken çok aktifdim.gezer ozar tatillere giderdim. Evlensinler hp eşimi bekledin birlikte yapalım diye bende eve hapisoldum. Pazar günü kahvaltı eder hemde çok güzel eder akşama kadar acıkmaz ben ve oğlum iki dilim yeriz tabi 2 gibi acıkırız e acıktınızmı der hani ailece dışarıdan yiyeceğiz ya . Biryere gidip yemek çok nadirdir. Odanda bile kendimi suçlu hissederim ya bu adam acıkmadı ben niye acıktım diye. Evde oturur gazete okur meyve yer bilğisayda vakit geçirir. Olmadı namaza gider sonra der ben teknolojik marketleri dolaşmaya gidiyorum yalnız başıma . Çok bunaldı ya. Ben evde hapis.
Sen git gez der iki saat izin. Ben çocuklara bakarım İyide bn tek başına ne yapayım nereye gideyim. Zaten çıkmaya çıkmaya nerde ne yapılır onu bile unuttum. Dedim ne olur bi arkadaşıyla samimi olalım sen kimi istersen ben eşine uyarım. Yok bu zamanda öyle çat kapı gidilmelermi kalmış. Herkez yoğun Muş.
En büyük kabusum dün geri döndü. Eşim tam 7 sene evliliğimiz boyunca pazar günleri de çalıştı. İki sene önce işyeri yeri değişince söz verdi ve pazar günleri açmadı işyerini. Tabi bu hamilelik sürecin de geç gidip erken gelince bide hastane de yatınca hiç gitmedi ya kendini hep suçlu hissetti babasına karşı dün dedi ben dükkana gideceğim. Dedim istem dışı çıngar çıkar. Anan demez olaydım. Böyle konuşursan ters tepki edermiş hep acar mış. Başladım sessiz sessiz gözyaşı dökmeye oğlum yine sabah sabah ağlama ya dedi. Utandım oğlumdan. Bilemez ki annesinin içindeki fırtınayı. Çocuk sadece ona göre sebepsiz yere göz yaşı döken anne görüyor
Şu yazıyı yazarken bile Hasan Basri durmadı. Dedim almayacağım kucağıma. Yıktı ortalığı. Şimdi kucağımda içini çekiyor.
Allahım sen bizlere güç kuvvet eşlerimize merhamet ver. Yavrularımız koru. İçimize ferahlık ver. Sen bizi her daim şükür eden kullarından eyle.
Aahhh metalim aaaahhh gel sen bana biz beraber gezelim :)))
Aslında benim eşim her konuda gerçekten iyidir ( sinirim geçti ya :))))) ama ben sanırım evlilikten önceki sosyal hayatımı çevremdeki arkadaşlarımı özlüyorum
Şuanda kilolarımla başım dertte, sosyal çevremde konukomşu
Eşim bunlarla mutlu olmaya çalışıor ama benim olamadığımı göremiyor
Biraz daha duyarlı olmasını beklerdim
Mesela dün yaşadıklarım için benimle konuşmasını anlamasını beklerim
Ama biliyorum bu konu hiiiççç açılmayacak
Canım ya nesi var acaba.
Hasan Basri de çok huysuz. Ağlamıyor sürekli mıkır mıkır bakmazsan basıyor yargarayı. Önceleri odada biri olsun istiyordu şimdi kucağımı istiyor. Uykuya anca kanguru gibi üstümüze yatınca uyuyor veya 5 dak. Emiyor uyuya kalıyor. Yatağa Koyunca iki dak. Geçmeden başlıyor mıkırdanmaya. Sabah 6 dan 11-12 ye kadar hiç odadan çıkamıyorum. Çok huysuz oluyor. Sonrada karnını doyurursa 1 -1,5 saat uyuyor. O arada bende Wc ye gidip süt sağıncaya kadar uyanıyor. Sonra gene aynı.
Memeyi 15 dak fazla emmiyor uyuyor. Ben kucağında biraz daga tutuyorum tam yatağa koyuyorum gözünü açıyor.
Ben doydu deyip biboronu vermiyorum ya acaba açmı diye gidip biboronu veriyorum emme süresine göre biraz içiyor sonrada kusuyor.
Şimdi Bcg aşısı için gideceğiz. Dün gece banyo yaptı uyumuyor gözündrnde uyku akıyor. Yattı üstüme. Daldı yan yatırdım burnunun dibine de giydiğim ve terlediğim t-shırt mü koydum. Uyudu 2 saat. Ya kokudan yada banyo sonrası uyku bilmem artık.
Ya bilmiyorum nesi var ama 1 hafta önceki çocukla bu çocuk arasında dağlar kadar fark var gece 3.15 ti uyuduğunda
Kaka yapamadı dün, ondan gibi geliyor çünkü emerken kıpır kıpır memeyi bırakıyor alıyor geri atıyor kıvranıyor
Acaba doymuyor mu diyorum bende senin gibi ama mama almıyor diliyle itiyor hep
Huzursuz ve kaka yapmayınca hep aç mı diyorum, ama ilk defa oldu kaka yapmaması 1 gün uzun bir süre değil değil mi kaka yapmaması için( ara ara çok az bulaştırır gibi yaptı)
Senin ki en azından kucakta uyuyor, benim kız ilginç bir şekilde ne meme de uyuyor ne kucakta
Bu yüzden zorlanıyorum onu uykuya geçirmekte(
Ev tipi anakucağımız var sallanan şezlong gibi onu seviyor onda uyuyor ama iki büklüm boynu içim rahat etmiyor((
Bu arada resimleri gördüm Hasan Basri çok tatlı maşallah sübanallah, tontik tontik nanakları var :)))
chnb masallah bayıldım ardaya sacları,gozlerı ne guzel Allah nazarlardan korusun,gayet saglıklı gorunuyor,gozlerınınde donecegnı hıc sanmıyorum
hasan basrıyede masallah tombık tombık emırle aynı gun dogdular ama masallah emırı gecmıs
kızlar bende dun face emırın resmını ekledım esım basımın etını yedı nazar deger kaldır dıye sankı facebook oglumu yıyecek neyse kaldırdım resmı sonra ne olduysa bı arkadasım benım 1.5 sene once ekledıgım yegenımın resmıne yorum yapmıs sımdı herkes onu benım bebegım sanıyor
eskı resımlere bakınca ılk hamılelıgım geldı aklıma cok kotu oldum hala kaybettıgım bebegımı cıkartamıyorum aklımdan,hep bıseyer eksık kalıyor
masallah ıyı gorunuyor fotoda,bızımkıde ne varsa yuzunde var vucudu zayıf hala aynı bezı kullanıyoruz,persembe gunu asımız var kılosunu merak edıyorum,su verem asısındanda cok korkuyorum huysuz oluyormus ınsallah huyu suyu degısmez
Biz bu gün olduk canım. İnşallah bizimkisinde değişmez. Zaten huysuz.
Ya benim kı biberondan dahi 60 cc nin üstünde süt içmiyor çok nadir 90cc gördüm, farkındayım az besleniyor ama istemiyor, bu durumu Canan hanımla görüşmek istiyorumTeşekkür ederim canım.
Bizimde anne memesine ağırlık verince oldu böyle. 3 hafta önce iç saatte bi biboranla sütünü içer kaka yapar yarım saat bakınır uyurdu en az 1,5 -2 saat. Şimdi benim kucağında beş dakika yatırınca da en fazla 15 dakika uyuyor. Oda delikaiz değil keçi gibi mıkır mıkır. Dün gece 12 de 110 Cc biboronda anne sütü verdim 2,5 a kadar uyudu.
Sabah 6 dan beri şimdi deliksiz yarım saattir uyuyor. Çünkü yine biboronda süt verdin. Benim oğlum göğsümde doymuyor.
Canım tabiki bebeğini unutamazsın ama bu bebişine de haksızlık etme, sana o kadar güzel günler yaşatacak ki kuzun inşallah :))chnb masallah bayıldım ardaya sacları,gozlerı ne guzel Allah nazarlardan korusun,gayet saglıklı gorunuyor,gozlerınınde donecegnı hıc sanmıyorum
hasan basrıyede masallah tombık tombık emırle aynı gun dogdular ama masallah emırı gecmıs
kızlar bende dun face emırın resmını ekledım esım basımın etını yedı nazar deger kaldır dıye sankı facebook oglumu yıyecek neyse kaldırdım resmı sonra ne olduysa bı arkadasım benım 1.5 sene once ekledıgım yegenımın resmıne yorum yapmıs sımdı herkes onu benım bebegım sanıyor
eskı resımlere bakınca ılk hamılelıgım geldı aklıma cok kotu oldum hala kaybettıgım bebegımı cıkartamıyorum aklımdan,hep bıseyer eksık kalıyor
Vallahi gözünü korkutmak istemem ama bizimki çok fena oldu , oğlumda yaşamamıştım bunlarımasallah ıyı gorunuyor fotoda,bızımkıde ne varsa yuzunde var vucudu zayıf hala aynı bezı kullanıyoruz,persembe gunu asımız var kılosunu merak edıyorum,su verem asısındanda cok korkuyorum huysuz oluyormus ınsallah huyu suyu degısmez
haklısın valla heleki benım butun cevrem karsıda yanı avrupa yakasında evlenınce daha az gorusmeye basladık hem evlı hem calışıp hamde uzakta oturunca zor oluyor gorusmek sanal ortamdan takıp edıyoruz bırbırımız,bende resım cekmeyı ve cekılmeyı cok sevıyorum esımde tam tersı hıc sevmıyor,oglumuzun resımlerınıde yayınlamak ıstemıyor nedenını bılıyorum gecen sene hamıle oldugmu facede duvarıma yazmıstım bebegımızı kaybettık nazar degdıgnı dusunuyor:) gecen yıl ablam da normalde pek foto koymaz facee,ben filizle olan bir resmini etiketlemiştim,haydaaa ablamın butun arkadaşları başladı tebrik etmeye kızın mı oldu hayırlı olsun aynı sen cok benziyor vs vs,ablamın telefonlar susmamış,hamile oldugunu bile bilmiyorduk diye :) oluyor oyle karışıklıklar
bizim maşallah butun hayatımız faceden takip edilebilir,cok koyuyoruz,bazen bana da kızıyor annemler koyma nazar deger diye,bende sık sık resimlerin altına kendim maşallah diyorum,demeyen olursa bari benim yazdıgımı okurken diyecek diyecok foto cekerim fotograf makinem olmadan adımımı atmam paylaşmak da isterim acıkcası hayatımız ne yazık ki digital ortamdan suruyor kimse kimseyi canlı canlı goremiyor ki bari resimlerden takip edelim hayatlarımızı
kızlar bu sabah altını degıstırırken bezınde az bısey kan gordum doktora sorduk kaka tahlılı ıstedı bu kan neyın nesı bılen varmı yenı dogdugunda gelıyordu doktor beslenemedıg ıcın demıstı
Canım dün verem aşısı oldunuz ya ondandır, ben de bir kaç gece fitil verdim birşey olmaZ üzülmeCanlar günaydın
Dün akşam ve gece yavrum hiç durmadı hep ağladı yağası vardı ya kakası yok açtı. İnan dolaptaki tüm sütler bitti. Yedi kustu.
En sonunda bi çay kaşığı calpol verdim. Yapmadığım birşeyi yaptım yanına yatırdım uyudu
Canım ben yaşadım biliyorsun yeşil ve sümüksü kaka, inek sütü alerjisi demişti Drkızlar bu sabah altını degıstırırken bezınde az bısey kan gordum doktora sorduk kaka tahlılı ıstedı bu kan neyın nesı bılen varmı yenı dogdugunda gelıyordu doktor beslenemedıg ıcın demıstı
canım ıkı haftadır kakası yesıl roto vırusu asısı oldu ya doktor ondan dıyor ,bende cok sut tuketıyorum bu aralar ınsallah cıddı bısey degıldırCanım dün verem aşısı oldunuz ya ondandır, ben de bir kaç gece fitil verdim birşey olmaZ üzülme
Canım ben yaşadım biliyorsun yeşil ve sümüksü kaka, inek sütü alerjisi demişti Dr
Kan da gelebilir demişti , süt ve süt ürünleri yasak
Kakao
Kuruyemiş
canım ıkı haftadır kakası yesıl roto vırusu asısı oldu ya doktor ondan dıyor ,bende cok sut tuketıyorum bu aralar ınsallah cıddı bısey degıldır
canım ıkı haftadır kakası yesıl roto vırusu asısı oldu ya doktor ondan dıyor ,bende cok sut tuketıyorum bu aralar ınsallah cıddı bısey degıldır
bende gunlerdır sut ve bulgura agırlık verdım sutum artsn dıye azaldıgnı hıssettım,bana hastanedekı hemsıreler sutten bahsetmedı 3 ay cıg yesıllık ve meyve yeme dedılerGerçekten süt yeşil yapıyor kakayı. Hastaneden ayrılırken eğitim veren ebe hemşirem süt yoğurt tüketmeyin onunyetine yoğurt çorbası tüketin demişti.
Ben normalde içmem. Doğum sonrası hep canım çekiyor. Yemeğin yanına aldığım iki kaşık yoğurt tan sonra bile hemen rengi değişiyor.
metalcim ben hic sut dondurmadım canım ne filizde ne incide,filizde hep sagdım ama onda hep gunluk tuketim oldu.yine de mantıklı dusunursem kaynar suyun icinde benmari usulu cozdururdum heralde,neden olmuyor diyorsun uzun mu suruyor yoksa hic mi cozunmuyor yada bozuluyor mu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?