Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
canım ıkı haftadır kakası yesıl roto vırusu asısı oldu ya doktor ondan dıyor ,bende cok sut tuketıyorum bu aralar ınsallah cıddı bısey degıldır
Cnm tahlil yaptır tabi ama muhtemelen alerjisi var kuzunun

Cnm sütün varsa ne gerek var mamaya
Gerçi bende bulundurmadan rahat edemiyorum, bu kutuyu yapıp döktük hep :))) bir yandan seviniyorum sütüm yetiyor demek diye

Fakat kesinlikle bade daha az besleniyor son zamanlarda memede de az duruyor mamada almıyor bakalım nasıl kilo alacak bu ay

Allah Allah bozulmaması gerek aslında

Kızlar şimdi bade gece 2 de uyumuştu
Kalkıp emmelerini uyumalarını saymazsak sabah 11 e doğru kalktı 12:00-12:20 arası 20 dakika uyudu
15:00-15:25 arası 25 dakika uyudu
17:00-17:50 arası 50 dakika uyudu
Bunun dışında uyudu sanıp 2 dakika sonra gözünü açtığı 3-4 sefer oldu.
Ve bu çocuk toplamda 1,5 saat uyumasına rağmen hala gece uykusuna dalmıyor ((
Sizce bu normal mi?

canım arda da gece uyur ama 12 de uyur 2 kere kalkar 8 e dek. 8 de uyanır 10 da uyur. 15 dakika gün içinde 2-3 kere 15 dakika uyur. dün ilk kez 3 saat deliksiz uyudu gündüz.
her bebek aynı miktarda uyumuyor...

canım bizim bebeler hep yattık diye sanırım şimdi uyutmuyorlar yeter dinlendiniz diyorlar:))

canım vaktim varsa dışarı koyuyorum sonra çözülünce ılıyana kadar benmari usulü bir iki dakikada ılıyor. acilse benmari sıcak suda çözdürüyorum...

ben hep yoğurt yerim ama yeşil olmuyor süt de arada içiyorum...

gördüm gördüm maşallah onlara... inşallah iyi geçecek...

bende gunlerdır sut ve bulgura agırlık verdım sutum artsn dıye azaldıgnı hıssettım,bana hastanedekı hemsıreler sutten bahsetmedı 3 ay cıg yesıllık ve meyve yeme dedıler

bana 1 ay kuru bakliyat yasak dedi diyetisyen hastanede. süt demedi...

senin makinan çok güzel çekiyor sen de güzel pozlar yakalıyorsun doğum fotocusu gibi:))

geçmiş olsun canım sorun yoktur inşallah...

Ah bu erkeklerin hepsi mi aynı yada biz böylelerine bulduk
Metalcim duana amin diyorum işimiz gerçekten zor rabbim kolaylık versin hepimize

Allah kolaylık versin. canım senin tüp bebek üçüzü mü?

Sağ ol canım :)) Ben de senin bebeğin sandım. canım oku duanı... yaşamak istediğini yaşa koyunca mutlu olacaksan koy:))

bu arada kızlar tembel oğlum dün iki ayağını birleştirince dün ilk kez ittirmeye başladı kendini. abimiz 40 ında yapıyordu:)) 4 ay bir haftayken dönmüştü Ardada dönme çabası yok...Ama daha iyi şimdi hareketleri...

Chnb allah hepimize kolaylık versin canım
Evet canım 5 yılın hasreti cadılarım konyada yaptırdık ve 3 embrıyomda tuttu şükürler olsun rabbime ben belçikada yaşıyorum burda iki kere denedik ilki kimyasal gebelik ikincisi dış gebelik oldu sonrada memleketimizde deneyelim dedik ve üçüde tuttu
Arda yakında basarda merak etme benimkiler aynı gün doğmalarına rağmen hepsi ayrı ayrı yaptı ilk hareketlerini biri hep öndeydi diğerlerine bakarak

Ben Belçika Brüksel'de 1,5 sene yaşadım , eşin dolayısı ile mi orda yaşıyorsunuz ? Neresinde yaşıyorsunuz ?

kızlar dıskı tahlılı ıcın kaka yapmasını beklıyorum genelde gece yapıyor gunduz yapmasını beklıyorum 1 saat ıcınde goturmem gerekıyormus,bugun saglık ocagna gıttım asısı ıcın doktor pıpısıne baktı tam bakamadı ama gordug kadarıyla pıpısınde yapısıklık olablırmıs sunnet ettırısenız daha ıyı olur dedı,bu arad 300 gr almıs boyuda 2 haftada 3cm uzamıs hemsıre defalarca olctu fazla dıye ama sonuc degısmedı 57 cm oldu

Canım maşallah. Üçüz siz mi istediniz? 3 embriyoyu? Peki açılma filan olmadı mı? Kaç haftalık doğdular?
Maşallah canım hem redüksiyon da yaptırmamışsın ne güzel 3 tane...

Allah kolaylık versin boyuna posuna da maşallah canım...

bana kalsa boy boy fotolarını koycam da psıkolojık baskı ıste ama burda kı profıl resmıme ekledım

kızlar bugün kontrolümüz var demiştim ya pek iyi geçmedi bera testi yapıldı ikiside gecemedi oyüzden üzüldük gerçi dr %90 önemli bişey yok dedi belki kulak pisliğide kapamış olabilir dedi ama tekrar yaptırmanızı öneririm dedi sonuçlarda bu yaızyor..beyin sapı işitsel yollarda speriferik ileti yavaşlamsı.. çok üzüldüm bakalım ne olucak sonuç... diğer yönden hareketleri 6aylık bebekler gibi dediler yani yaşıtlarını yakalamış gözüküyor inş büyük bi sorun çıkmaz kulakları içinde size haber vereyim dedim... dua edin benim mucizelerime...

Cnm merak etme bak doktor da söylemiş %90 öenmli değil diye
Adı üstünde onlar mucize annesi, gene iyi haberler getirecekler sana :))

Bende brükselde yaşıyorum ben burda doğdum büyüdüm eşim türkiyeden geldi evlendikten sonra sen iş için mi burda yaşadın

Evet ama eşimin işi dolayısı ile gelmiştik , geçici süre ile
Döneli 3 sene oluyor :))

Maşallah kilosuna boyuna
Sünnet işi bence de küçükken yapılsa iyi oluyor ben oğlumu yaptırdım
Yapışıklık ileride idrar yolu enfeksiyonunu sık yaşamasına neden olabilir
Yada kimi doktor tavsiye etmiyor gerçi hangisi doğru bilemedim, pipinin üstündeki deriyi aşağı doğru çekmek yapışıklığı önlüyormuş
Kaka tahlili sonuşlarının alınca haber ver muhakkak

bana kalsa boy boy fotolarını koycam da psıkolojık baskı ıste ama burda kı profıl resmıme ekledım

Yok profilde cnm

Canım Rabb'in izniyle birşeyleri yoktur. Kirdir o.
Maşallah BarekAllah yaşıtlarını. Yakalamışlar.

Chnb üç embriyo transferi serbesti o zaman bizde hiç itiraz etmedik belçikada yasaktı ve sadece tek embriyo transfer ediliyor bizde şansımız yüksek olsun diye kabul ettik ama rabbim üçünüde nasip etti bize
Redüksiyon hiç bir zaman düşünmedim rabbim verdiyse vardır bir bildiği dedim yaşicaklarsa üçü yaşasın dedim şimdi bakıyorumda cadılarıma redüksiyon olsaydım acaba hangisi giderdi
Çok zor bir hamilelik geçirdim hastanede çok yattım ama rabbim kuvvet verdi
Dr ölçümle takip ederiz dedi kısalma olursa serklaj yaparız dedi ama şükür allahıma gerek kalmadı 33 haftalıkken suyum geldi ve doğum yaptım drlar çok uğraştılar arada kasılmam oldu ilaç ve serumlarla biraz daha durdurdular 50 gün kuvözde kaldılar ama sağlık sorunları yoktu oksijene bağlanmadılar sadece kilo alabilmek va enfeksiyona karşı 2,5 kg olmadan vermiyolar burda bebekleri 1500 1600 1700 doğdular cadılarım şimdi 2,5 yaşındalar allah şükürler olsun ben birtane sağlıklı bebek isterken O bana üç tane nasip etti

Allah uzun ömürler versin hepsine

Chnb
Eki Görüntüle 671507

SerklaJ ipimin resmi canım sonunda başardım.

:129::129::129:
Çerçevelettir bence :)))

aslında dogım yaptıgımda hastane teklıf ettı esımde yaptıralım dedı ben kabul etmedım daha cok kucuk narkoz alsın ıstemedım,ama sunnet olsa rahat yapar cısını,bende yapıyorum o masajı

ben profılıme gkırdıgımde goruyorum,profıl resmım herkese acık gorunuyor anlamıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…