- Konu Sahibi hidennisko
-
Evet canım arkadasiz
Bizdede aynı durum var günde bı kere bazen iki kere bazende gün asiri yapıyor,banada sanki sadce anne sutu alınca yapamıyormuş gibi geliyor
hidenishko canım gecmiş olsun,sıkıntılı donemler bunlar bunye tepki gosteriyor bu kadar strese zamanla daha kolay olacak inşallah
metalcim bulgaristan gocmeni tanıdıgın biri varsa genelde evlerinde bulunudururlar kremin adı zdrave pişigie cok iyi geliyor onun dışında ben surekli ıslak mendille siliyorum popolarını ama mendilleri once guzelce duruluyorum sonra bir kabın icinde suyun icinde bekletiyorum ihtiyac oldukca o kaptan sulu sulu alıp altlarını oyle siliyorum,bir nebze ıslak mendilin icindeki kimyasalı parfumu almıs oluyorum bir yandan da dedigin şekilde sulu sulu temizleyip kucuk bir yıkama yapmış oluyorum.
ben de cok yorgunum,kızlarla yalnızım ikisine de yetmeye calısıyorum
bir cilt hastası da benim,yıllar once cıktı bende de kortizonlu kremler antidepresanlar işe yaraamdı,bendeki sadece ust govdede,genelde sırtın ust kısmında ve gogus etrafında cıkıyor ve cooook kaşınıyor-pytrıazıs rosasea demişlerdi ama sonra da farklı bir duruma geldi teşhis bile koyamadılar,biopsi ve mantar testleri yapıldı temiz cıktı,benim vakam yuzunden 1 profesor ve docentleriyle asistanları toplam 6 kişi toplu muayene ve tartışma yaptılar,ust govdemi cıplak soyup hepsi inceledi hmmm hmmm diye diye,yapılan testleri biopsi sonuclarını incelediler ve sonuc olarak bana sunu dediler: evet besbelli ki bir sorun var ama teşhis koyamıyoruz o yuzden de kullandıgın butun kremleri hapları kesmeni istiyoruz,ve bununla yaşamaya da alışmak zorundasın,yazın dikkatli bir sekilde olmak sartıyla guneşlenme ve kışın da tedavi maksatlı (haftada 3 defa 3 er dk) solaryum onerdiler.gercekten de solaryumdan veya guneşten sonra yaralarım azalıyor ama sıkıntılı donemlerimde yine şiddetleniyor ve kesinlikle psikolojik durumla cok alakalı bir seyir izliyor.en son 1 ay kadar once azdılar ve 1 hafta kadar kaşıntıdan sıkıntıdan kudurdum,şimdi iyi yine cok sukur ama boyle boyle doktorun dedigi gibi bununla yaşamaya alıştırdım sanırım kendimien son sanırım 5-6 yıl once gıtmiştim bunula ilgili kontrole o da bulgaristanda ,vakit buldugumda burda da fakulteye bir gozukmek istiyorum aslında,tıp surekli ilerliyor belki teşhis ve tedavi bulunur.
meryem cevap yazamadım sana da. maşallah kızlara. gerçekten redüksiyon bir anne için çok acıdır. ben 2 den fazla embriyo konmasına karşıyım insan düşünemiyor gerçi üçü de tutar diye...
metal canım nasılsın? eylülgülü tahlil sonucu nasıl?
meryem cevap yazamadım sana da. maşallah kızlara. gerçekten redüksiyon bir anne için çok acıdır. ben 2 den fazla embriyo konmasına karşıyım insan düşünemiyor gerçi üçü de tutar diye...
Derken dün baktım pisik olmuş oğlum iki gündür bubchen kullanıyorum gecti gibiBizimki bı kere pisik olmustu bubchen kullandık hemen geçmişti,kaka yaptığında altini yıkıyoruz hiç pisik olmuyor artık
Canım tahlil veremedik ki daha bizmki hep geceleri yapıyor kakasinimeryem cevap yazamadım sana da. maşallah kızlara. gerçekten redüksiyon bir anne için çok acıdır. ben 2 den fazla embriyo konmasına karşıyım insan düşünemiyor gerçi üçü de tutar diye...
Ya kızlar öğlen uykuları ile başımız çok fena dertte
Ne yapmamı önerirsiniz
Cidden sinşrlerim çok yıpranıyor gün içinde
Nden uyutamıyorum ya da uyumuyor((((((((
Sabah 9.30 da kalktı ve 4-5 sefer sadece göZlerini 3-4 dakikalık kapattı
Saat 5.30 ve 8 saattir uyumuyor
Hiç bı fikrim yok ama gecenkerd haberlerde gormuştum tama hatırlamıyorum âma bebeklerin uyumasına yardımcı olan bı hizmet varmış netten araştır istersenYa kızlar öğlen uykuları ile başımız çok fena dertte
Ne yapmamı önerirsiniz
Ne yapmamı önerirsiniz
Ne yapmamı önerirsiniz
selam herkese artık bende buraya transfer olabilirim sanırım.galiba bebek listeside yapıyosunuz bende vereyim bilgilerimi muhammed emin dogum tarıhi:20 şubat 2013 hafta:28+5 kilo:940 gr Ben hastanedeki günlere zor diyordum ama ev daha zormuş sanırı her dogum yapanın aynı şikayetlerini dinlemişsinizdir.benim ogluş tam ememediği için emmeler çok uzun sürüyor hemn tutamıyor memeyidaha sonra kaşık aşamasına geçiyoruz biberonde denedim ama zaten solunum sıkıntısı oldugu için biberonde fazla gittigi için çok morarıyor o yüzden kaşıkla devam ediyoruz en az 1 saat sürüyor besleme. tabi kızım kıyametleri koparıyor sanki çok seviyomuş gibi ama çok kıskanıyor bugün kucagıma geldi bebeğin gazını çıkardıgım gibi ona yapmamı istedi hep bebeğin taklitini yapıyor hemne bebeğin beşigine yatıyor onun kıyafetlerini benim diye vermiyor çok hırçınlaştı. yanında bebeği sevmemeye gayret gösteriyoruz ilgi gösteriyoruz kendie ama nasıl geçecek bilmiyorum sanki ergenl,k döneminde öyle hırçın kisöylediğimiz herşeye kızıyor.bu arada bebeğin göz damarlarında kanlanamayan bölgeler varmış o yüzden sık sık retina takibi yapılacak prematürelikten dolayı oluyomuş inş. bi sıkıntı çıkmaz
cnm uyku meselesini bizde çözemedik hala bizimkiler akşam 8de uyuyor sabah 6da ayaktalar tabi deliksiz uyku değil nerdeyse her saat uyanıyorlar sonra 9da bidaha uyuyorlar yarım saati asla geçmez öğleden sonrada 1 2 gibi uyurlarsa yine yarım saat ve 8 e kadar birdaha uyku yok akşam üzeride çok uykuları geliyor busefer çok huysuz oluyorlar bende sinirleniyorum ister istmemez bazı arkadaşlar anlatıyor gecede 1kere kalkıyormuş bebkleri bizimler dalıpta uyumuyor ki sabah srsem gibi kalkıyorum yataktan bikaç gündürde her kalkışta başım dönüyor nezamana kadar bu böyle devam etcek bilmiyorum ama umarım daha fazla uzun sürmezz insan çok yıpranıyor hiç bir iş yapamıyorum bu akşam yemek bile yapmadım ikiside kucak istiyor işim çok mu çok zorrrr.....
Evet benimde hiç aklıma gelmezdi üçünün tutacağı ama rabbim nasip etti şükür evet allaha şükür ki aklıma bile gelmedi redüksiyon işi zaten konyada hastaneye kese için gittiğimizde 2 kese gördü dr sonra belçikaya geldik burda iki gün sonra kontrole gittim ve üç kese gördük sonra üç kalp atışı
Konyadaki dr dan allah razı olsun çok destek oldu bana hep iyi olacak dedi sonu doğum yaptığımda aradım çok sevindi
Kızlarla drun ziyaretinede gittik
İyiyiz canım sağolasın. Arda kuZumuz da hasta olmuş. Rabbim acil şifa ve rahatlık versin.
Canım arayıp sesini duyayıım diye niyet ediyorum . Sonra artık o çalışıyor şimdi derstedir diyorum.
Eşinin sınavıda hayırlı sonuç gelsin canım. Herşey gönlünce olsun.
Derken dün baktım pisik olmuş oğlum iki gündür bubchen kullanıyorum gecti gibi
Canım tahlil veremedik ki daha bizmki hep geceleri yapıyor kakasini
hidennisko geçmiş olsun cnm rabbim şifa versin çok fazla geçmişi okuyamadım umarım herkez iyidir... biz de şuan yok bi yaramazlık ek gıdalara gün geçtikçe alışıyoruz artık arda uykusunda bile biberon istemiyor dün aşımız vardı vurulduk biraz ateşimiz var çok fazlla değil ama şurup verdim şimdi biraz uyudular ilk defa öğlen uykusu bukadar fazla sürdü.. siz neler veriyorsunuz ek gıda olarak çorba ne yapabilirim tarhanayı sevmediler şimdi biraz şehriye çorbası yaptım bakalım yiceklermi neyse cadı kızım uyandı çok uyudu dedim ya:))
Ay canım seni çok iyi anlıyorum. Uğraşıyorsun tam uyudu şunu yapayım diyorsun pat gözlerini acıyor.
Hasan Basri anne memesini emerken uyuya kalırsa en fazla yarım saat sonra uyanıyor. Eğer meme sonunda biboronu da emerse uykusu bir saati ozaman geçiyor.
Ben gerildikçe oda uyumuyor huysuzlaşıyor. Ne zaman işi bırakıp tamam seninleyim diyeyim ozaman sızıyor.
Acaba uyutmaya uğraşmasan da on onbeş dakika evde dolaştırıp bakın şa. Bizimkide gece 12 den sonra öğle uyuyamıyor o zaman eşim biraz ev içinde dolaştırıyor. Farklı mekanlara bakınca yoruluyor.
Hiç bı fikrim yok ama gecenkerd haberlerde gormuştum tama hatırlamıyorum âma bebeklerin uyumasına yardımcı olan bı hizmet varmış netten araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?