Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Maşallah cnm kilo gayet iyi
Kan alınırken böyle aksilikler oluyor, alan kişi çok önemli

Maşallah baya erken dönmesi için aslında, benimkinde de tık yok :))))

Sofika bozulacak şeyleri buz kalıpları ile gönderiyor ve acil yeşil sebze olarak kargoluyor tüm ürünleri

Chnb ne güzel kilo vermişsin hergün yürüyor musun? Benim başım belada kızlar veremiyorum , vermeyi bırak alıyorum iştahım çok açık (((

kızlar bu haftasonu badenin kontrolü vardı ama dr izinliymiş
bizde ne zamandır izmitteki doktoru denemek istiyorduk sizce değiştireyim mi doktoru, yani en azından acil durumlarda veya istanbula gitmediğimiz durumlarda izmite gideriz
diğer doktorumuza okadar alıştım ki, bizi de çok iyi tanıdı artık

bu hafta hem badenin gözünü göstermek istiyorum hemde kilo boy gelişimini merak ediyorum
sadece anne sütü ile durum nasıl acaba??
eşim bu ay bu kız kilo almadı çok hafif deyip duruyor üzülüyorum

kızlar birde badenin verem aşısı yapılan yeri kabuk olmadı
acaba aşı tutmadı mı?

Slm kızlar maşallah bebişleriniz büyüyorlar
Bizdede kreş hazırlıkları başladı allahın izniyle pazartesi kızlarım okullu olacaklar inşallah
Chnb ne güzel kilo vermişsin maşallah bende bir haftadır diyete başladım diyetisyene gidiyorum yarın kontrölüm var bakalım ne kadar verdim haziran sonunda allahın izniyle türkiyeye gelcez zayıflamak istiyorum tatile de gidecez inşallah bende zayıflarım en az 10 kilo vermek istiyorum
Kendinize bebişlerinize iyi bakın

Canı haftanın 5 günü yürüyorum. Her gün 1 saat pantolonlarımın bazıları olmaya başladı:)) Valla okulda herkes fit:)) OnlaRI GÖRÜNCE HIRSLANIYORUM:))Bugün ev gezmesi vardı kaçırdım gerçi:))

Canım bence git belki acil bir şey olur arada diğerine gidersin zaten 6 aydan sonra 3 ayda 1 çağırıyorlar sorun yoksa.
Ben de göz için 6 ayda mı kontrol yapılıyor merak ediyorum bilen var mı?

Oh oh kızlardan biraz kendine zaman ayırırsın artık:))
Canım ben nette hızlı incelme diyeti var Aşkın yükselin ben onu biraz değiştirerek yapıyorum.
daha öncede bu diyetle 9 kilo vermiştim...

Canım şimdi yoğurt vermeyelim mi yoksa?

büyüyünce başlarsın olmazsa...

Chnb evet kendime bakarım artık diyete başladım ama yürüyüş yapamıyorum şimdi kızlar okula gidince vakit bulurum bende yururum artık
Hemen bakayım o diyete netten

Chnb evet kendime bakarım artık diyete başladım ama yürüyüş yapamıyorum şimdi kızlar okula gidince vakit bulurum bende yururum artık
Hemen bakayım o diyete netten

Bulursun o zaman. Bence güzel bir diyet esnek hem de. Ben bire bir uygulamıyorum dengelemeye çalışıyorum. Ama bu hafta 700 gram verdim

canım kabuk yapmaması tutmadıgı anlamına gelmez sanıyorum ama emin de olamadım şimdi sen onu goster istersen bir goster
doktor konusuna gelince,bence sizi tanıyan doktorunuza devam edin ama acil durumlar icin yakındaki bir doktoru da el altında bulundurmak iyi olabilir.
canım bu İpek hanımın ciftliginde odemeyi daha sonra hesaba yatırarak yapacaksınız diyor,tam olarak nasıl oluyor odeme ve fiyatlar asagı yukarı nasıl,gerci mail atacam ama fikir olsun dedim onceden,cok cok ucuksa mail atmaya da degmez diye.

canım yogurt konusunda bir sey diyemiycem aslında,hemen hemen herkes veriyor hatta ilk ek gıdaların başında yer alıyor ama ben Filize de İnciye de vermedim,yogurttan ziyade glutenli gıdalara daha dikkatli yaklaşmak gerek diye duşunuyorum-soya fasulyesi, buğday, arpa, yulaf, çavdar ve bunların içeren diğer bütün gıdalar (makarna, erişte, bulgur pilavı vb)

maşallah cok erken dönmeye başlamış bu guzel bir işaret
Filiz 5 aylık,İnci 6 aylık donduler ama İncimin gecikmesinde benim de sucum var cocugu hic donebilecek şekilde yere bırakmamıştım,bir gun teyzem geldi misafirlige,annemle teyzeme cocukları bırakıp dışarı cıkmam gerekti,geldim teyzem mujdemi isterim kızın donuyor diyor :) sermişler yere bir battaniye bırakmışlar kuzuyu 10 dk sonra dönmüş,yavrummm fırsat kollarmış meger
Filiz ilk dondugunde koltuktan düşmüştü ve kafasını carpıştı o yuzden İnci döner de düşer diye cok korktum,sen de sakın onlemini almadan yalnız bırakma Allah muhafaza

Canım halil bey e mi gideceksiniz. eğer gidersen ve memnun kalırsan bende ona götürmek istiyorum en azından 6. Aydan sonra.
Bende Canan hanım ı çok beğendim ama yakınmada Dr istiyorum.

Dün Hasan Basri'yi yıkar ken bende aynı şeyi söyledim eşime aşısı kabuk bağlamadı acaba tutmasını diye. Gerçi Canan hoca tutmamada artık ikinciyi yapmıyoruz o eskiseniz dedi.

Hay Allah inşallah tutmuştur ne diyeyim

Evet cnm Halil beye randevu aldık ama eşimin içi rahat değil, randevu için aramış Cumartesi istiyoruz demiş 9 dan 5 e kadar boş hangi saati istersiniz demiş adam :)))) eşimde diyor ki iyiyse neden randevuları boş :)))
Bir bayan Dr ismi almış, özel muayenehanesi varmış Prof , çok ilgiliymiş ona götürelim diyor bakalım sonuç ne olacak yazarım sana

Sofika önce kayıt oluyorsun mail adresin mail atıp sonra sana her hafta liste geliyor sen o listede istediklerini işaretleyip geri gönderiyorsun, 2-3 günde geliyor ödemeyi Canın isteyince yapıyorsun, hatta kırılan dökülen çürük varsa onu hesaptan düşün diyor, çok iyi çalışıyorlar ve pınar hanım sahibi çok nazik iyi biri

Ücretler bence abartı değil. Fakat ben pazardan alışveriş yapmıyorum genelde Migros Carrefour gibi büyük marketlerden aldığım için fiyat farkı çok gelmiyor bana
Ekstradan kargo için 9 tl gibi bir fark ödeniyor sadece

İstersen bana sen özelden bir mailini at. Sana bu haftaki listeyi ve fiyatları göndereyim bak, ama kayıt olman demek illa sipariş vereceksin anlamına da gelmiyor ben dene derim :)

Ay bende duscel diye korkuyorum benim ki gündüzleri koltukta yatıyor yanımda,dün sabah yine solonda koltukta yatıyordu uyuyor diye kalktım evi supurdum mutfağı supurdum diger odalara geçmeden bı bakayım dedim üstünde ki battaniyeyi atmış koltuğun kenarına kadar gelmiş ise dalıp bakmasam belki duserdi simdi uyudumu hemen besigne yatırıyorum,ama dediğin gibi galiba benimki doğduğundan beri gündüzleri koltukta yatırıyordum ana kucağında felan yatsa donmezdi belkide

Canım Prof bayanda izmit demi.
Prof Dr Ayşe hanım var o mu acaba.

Hidennisco
Canım İzmit de Dr istanbul saki Dr gibi bir hafta önceden dolmuyor. Genelde 1-2 gün kala doluyorlar. O yüzden aklınızda o şekilde bî şüphe olmasın. Dr bol saati var acaba iyi Dr değilmi diye.

Canım Prof bayanda izmit demi.
Prof Dr Ayşe hanım var o mu acaba.

evet canım ayşe engin arısoy
eşim cumartesi günü saat 4 e randevu almış
sanırım ona götüreceğiz

Hidennisco
Canım İzmit de Dr istanbul saki Dr gibi bir hafta önceden dolmuyor. Genelde 1-2 gün kala doluyorlar. O yüzden aklınızda o şekilde bî şüphe olmasın. Dr bol saati var acaba iyi Dr değilmi diye.

alışmışım ben canan hanıma randevu bulamamaya
neyse bir ayşe hanıma gidelim beğenmezsek halil beyi deneriz

Ayşe hanım biz İbrahim Ethem i götürmüştüm bir kere. Benim yakın arkadaşım çok memnumdu ayrı
Ca kendisi Konak tıp I'n yoğun bakımınıza kurmuş. Öğle duymuştum.
Biz ozaman Kadıköy Acıbadem de Füsun hocaya gidiyorduk Burda da bi Dr olsun istedik. Kendisi kısa bi süre Kocaeli Acıbadem'de çalıştı. Ben çok ümitli gitmiştim. Hatta giderken oğlumun tüm dosyasını götürmüştüm. Dosyalara hiç bakmadı. Benimde içim ısınma dI Birdaha giymedik. Ana kendisi çok iyi bi çocuk Dr diye duydum.

Son düzenleme:
Eşimin iş yerinde. Bir çok kişi çocuğunu ona götürüyormuş , Prof olduğunu duyunca pek gidesim gelmedi benimde genelde çok ukala oluyorlar ve senin için önemli olan önemli şeyleri ayrıntı ve önemsiz gibi görüyorlar
Deneyelim bakalım

Kızlar sizden yardım istiyorum badenin saçlarının dipleri bir tabaka ile kaplı , sanki Konak olacakmış gibi yağlı sarımsı beyazlı anne karnındaki mukus gibi, biraz ovalayınca kir gibi ufalanıyor
Ne yapayım sizce ne önerirsiniz

Bizim de kabuk yapmadı(Belki yeni AŞILAR YAPMIYORDUR KABUK:))
Ben hemen her gün yoğurt veriyorum ama çok değil çeyrek çay bardağı...
bahsettiğin gıdaları ne zamana kadar vermeyelim hep de sağlıklı şeyler sanki bulgur... Hatta ben sebzeye büyük oğlanda geçtiğimde çorbaya irmik katardım. hem kaşık mamaları genelde tahıllı ben gerçi sütlü pirinçli veririm genelde... Hay Allah...

Bizim Arda gibi olmuş çocuğu epey yüzüstü yatırmadık sonra kafasını kaldırmıyor diye üzüldük:))
Maşallah inciye...

Tutmazsa ne olur peki?

Canım belki kaymıştır o aylarda bizimki de yere düşmüştü çekyattan...

Chnb reklamlarda philips akıllı ütü diye birşey çıkıyor gördün mü onu?

yok canım . Gerçi 250 tl civarı bir şey düşünüyorum o çoktur:)) saatim de yok saat de alacağım.
ben üniversitede bir saat almıştım 10 sene kullandım saatin tarih göstergesi vardı sonra bulamadım öyle zarif ve tarih göstergeli. sonra hiç içime sinmdi saatlerim yıllarca bugün ayın kaçı deyince saate baktım sonra da baktım saatte tarih yok:)) Acaba kaçı diye kafa yoruyordum:)) Şimdi yine tarihli arayacağım bulurum umarım:)

Canım konaksa zeytinyağlayıp bekletiyorduk sonra tarıyorduk sanırım.
sofika bilir:))
Ardada olmadı konak... çok şükür pamukçuk da olmadı...:))
ben chicco şampuan kullanıyorum ama azaldı komili aldım. Acaba nasıldır?

Hidennisko bebişin saçlarını zeytinyağı sür sonrada ince bir tarakla tara geçer konaktır benim cadıların birinde olmuştu annem öyle yapmıştı

Aynen öyle oldu canım. Bide kendisi yenidoğan yoğun bakım uzmanı. Biz tabi ilk bebek bide pramatüre çok evhamı ve tedirginiz. Bizim kaygılarımızı hiç umursamaz bi tavırla yok sorun değil olur gibi basıt cümlelerle geçiştirdi. O zamanlar beni rahatlatacak bi Dr ihtiyacım vardı. Bide biz Füsun hoca şöyle dedi böyle yaptı deyince dahada bi garip davrandı. Eşim istersen gidelim dedi ben istemedim. Bide Canan hanım genç bi Dr 72 sanırım. Hemde 4 yaşında bi oğlumda var anlıyor bizleri yaşadıkları yeni çünkü. Ayşe hanım bayağı yaşı ilerlemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…