- Konu Sahibi hidennisko
-
Maşallah cnm kilo gayet iyiSELAMLAR nasıl herkes iyimi? dün ogluşumu kon trole götürdüm çok şükürherşey yolunda kilosu 2230olmuş kıyafetli.kan degerleri falanda iyi şükür ama kan alan hemşire hem damarı patlatttı hemde eliyle öyle bi sımışki tüm kolu mosmor oldu.meslektaşım olarak çok kızdım salı günü de göz muyanesi var.İnş oda iyi gecer
Maşallah baya erken dönmesi için aslında, benimkinde de tık yok :))))Canım maşallah iyi kilo vermissin bende tatlı cok seviyorum normalde evdeyeken yemek aramam aksama kadar,simdi emziriyorum diye zorluyorum kendimi,rejimde hiç yapmadım yapamamam beceremem de benim sütümde azalır o yuzden en azından 6 ayı dolsun istiyorum
Kızlar emir 1 haftadır dönmeye başladı koyduğum yerde durmuyor,artık tek bırakmaya korkuyorum düşer yada yuz üstü yatıp boğulur diye,erken degil mı?sizinkiler ne zaman dondü?
Maşallah cnm kilo gayet iyi
Kan alınırken böyle aksilikler oluyor, alan kişi çok önemli
Maşallah baya erken dönmesi için aslında, benimkinde de tık yok :))))
Sofika bozulacak şeyleri buz kalıpları ile gönderiyor ve acil yeşil sebze olarak kargoluyor tüm ürünleri
Chnb ne güzel kilo vermişsin hergün yürüyor musun? Benim başım belada kızlar veremiyorum , vermeyi bırak alıyorum iştahım çok açık(((
kızlar bu haftasonu badenin kontrolü vardı ama dr izinliymiş
bizde ne zamandır izmitteki doktoru denemek istiyorduk sizce değiştireyim mi doktoru, yani en azından acil durumlarda veya istanbula gitmediğimiz durumlarda izmite gideriz
diğer doktorumuza okadar alıştım ki, bizi de çok iyi tanıdı artık
bu hafta hem badenin gözünü göstermek istiyorum hemde kilo boy gelişimini merak ediyorum
sadece anne sütü ile durum nasıl acaba??
eşim bu ay bu kız kilo almadı çok hafif deyip duruyor üzülüyorum
kızlar birde badenin verem aşısı yapılan yeri kabuk olmadı
acaba aşı tutmadı mı?
Slm kızlar maşallah bebişleriniz büyüyorlar
Bizdede kreş hazırlıkları başladı allahın izniyle pazartesi kızlarım okullu olacaklar inşallah
Chnb ne güzel kilo vermişsin maşallah bende bir haftadır diyete başladım diyetisyene gidiyorum yarın kontrölüm var bakalım ne kadar verdim haziran sonunda allahın izniyle türkiyeye gelcez zayıflamak istiyorum tatile de gidecez inşallah bende zayıflarım en az 10 kilo vermek istiyorum
Kendinize bebişlerinize iyi bakın
happy maşallah kuzunahep iyi olsun hepimizin de evlatları inşallah amin! tam olarak kac aylık oldunuz ve soylerken dogdugu ayı mı yoksa duzeltilmiş dedikleri ayı mı soyluyorsunuz canım
kızlar ek gıdaya gecerken gluten iceren gıdalara dikkat edin,bana sorsanız 7.aydan once başlamayın
daha once de gordugum bir yazıyı paylaşayım
Anne Bebek Dergisi | Bir Nesil Bizimle Büyüdü ...
Bende erken oldugnu düşünüyordum
Gecen hafta istifamı verdim malesef benim is sabah 8 aksam 18.30 uzayda tasında Cumartesi yarım gün yogun dönemlerde mesailerde cabası isimi seviyorum ama bebekle bu tempoya ayak uyduramam,sigorta primimi dışardan ödemeyi dusunuyorum
bari emekliliğim olsun
Chnb evet kendime bakarım artık diyete başladım ama yürüyüş yapamıyorum şimdi kızlar okula gidince vakit bulurum bende yururum artık
Hemen bakayım o diyete netten
bizde ne zamandır izmitteki doktoru denemek istiyorduk sizce değiştireyim mi doktoru, yani en azından acil durumlarda veya istanbula gitmediğimiz durumlarda izmite gideriz
bu hafta hem badenin gözünü göstermek istiyorum hemde kilo boy gelişimini merak ediyorum
acaba aşı tutmadı mı?
Canı haftanın 5 günü yürüyorum. Her gün 1 saat pantolonlarımın bazıları olmaya başladı:)) Valla okulda herkes fit:)) OnlaRI GÖRÜNCE HIRSLANIYORUM:))Bugün ev gezmesi vardı kaçırdım gerçi:))
Canım bence git belki acil bir şey olur arada diğerine gidersin zaten 6 aydan sonra 3 ayda 1 çağırıyorlar sorun yoksa.
Ben de göz için 6 ayda mı kontrol yapılıyor merak ediyorum bilen var mı?
Oh oh kızlardan biraz kendine zaman ayırırsın artık:))
Canım ben nette hızlı incelme diyeti var Aşkın yükselin ben onu biraz değiştirerek yapıyorum.
daha öncede bu diyetle 9 kilo vermiştim...
Canım şimdi yoğurt vermeyelim mi yoksa?
büyüyünce başlarsın olmazsa...
Canım maşallah iyi kilo vermissin bende tatlı cok seviyorum normalde evdeyeken yemek aramam aksama kadar,simdi emziriyorum diye zorluyorum kendimi,rejimde hiç yapmadım yapamamam beceremem de benim sütümde azalır o yuzden en azından 6 ayı dolsun istiyorum
Kızlar emir 1 haftadır dönmeye başladı koyduğum yerde durmuyor,artık tek bırakmaya korkuyorum düşer yada yuz üstü yatıp boğulur diye,erken degil mı?sizinkiler ne zaman dondü?
acaba aşı tutmadı mı?
Ay bende duscel diye korkuyorum benim ki gündüzleri koltukta yatıyor yanımda,dün sabah yine solonda koltukta yatıyordu uyuyor diye kalktım evi supurdum mutfağı supurdum diger odalara geçmeden bı bakayım dedim üstünde ki battaniyeyi atmış koltuğun kenarına kadar gelmiş ise dalıp bakmasam belki duserdi simdi uyudumu hemen besigne yatırıyorum,ama dediğin gibi galiba benimki doğduğundan beri gündüzleri koltukta yatırıyordum ana kucağında felan yatsa donmezdi belkidemaşallah cok erken dönmeye başlamışbu guzel bir işaret
Filiz 5 aylık,İnci 6 aylık donduler ama İncimin gecikmesinde benim de sucum varcocugu hic donebilecek şekilde yere bırakmamıştım,bir gun teyzem geldi misafirlige,annemle teyzeme cocukları bırakıp dışarı cıkmam gerekti,geldim teyzem mujdemi isterim kızın donuyor diyor :) sermişler yere bir battaniye bırakmışlar kuzuyu 10 dk sonra dönmüş,yavrummm fırsat kollarmış meger
Filiz ilk dondugunde koltuktan düşmüştü ve kafasını carpıştı o yuzden İnci döner de düşer diye cok korktum,sen de sakın onlemini almadan yalnız bırakma Allah muhafaza
Hay Allah inşallah tutmuştur ne diyeyim
Evet cnm Halil beye randevu aldık ama eşimin içi rahat değil, randevu için aramış Cumartesi istiyoruz demiş 9 dan 5 e kadar boş hangi saati istersiniz demiş adam :)))) eşimde diyor ki iyiyse neden randevuları boş :)))
Bir bayan Dr ismi almış, özel muayenehanesi varmış Prof , çok ilgiliymiş ona götürelim diyor bakalım sonuç ne olacak yazarım sana
Sofika önce kayıt oluyorsun mail adresin mail atıp sonra sana her hafta liste geliyor sen o listede istediklerini işaretleyip geri gönderiyorsun, 2-3 günde geliyor ödemeyi Canın isteyince yapıyorsun, hatta kırılan dökülen çürük varsa onu hesaptan düşün diyor, çok iyi çalışıyorlar ve pınar hanım sahibi çok nazik iyi biri
Ücretler bence abartı değil. Fakat ben pazardan alışveriş yapmıyorum genelde Migros Carrefour gibi büyük marketlerden aldığım için fiyat farkı çok gelmiyor bana
Ekstradan kargo için 9 tl gibi bir fark ödeniyor sadece
İstersen bana sen özelden bir mailini at. Sana bu haftaki listeyi ve fiyatları göndereyim bak, ama kayıt olman demek illa sipariş vereceksin anlamına da gelmiyor ben dene derim :)
Canım Prof bayanda izmit demi.
Prof Dr Ayşe hanım var o mu acaba.
Hidennisco
Canım İzmit de Dr istanbul saki Dr gibi bir hafta önceden dolmuyor. Genelde 1-2 gün kala doluyorlar. O yüzden aklınızda o şekilde bî şüphe olmasın. Dr bol saati var acaba iyi Dr değilmi diye.
evet canım ayşe engin arısoy
eşim cumartesi günü saat 4 e randevu almış
sanırım ona götüreceğiz
alışmışım ben canan hanıma randevu bulamamaya
neyse bir ayşe hanıma gidelim beğenmezsek halil beyi deneriz
canım kabuk yapmaması tutmadıgı anlamına gelmez sanıyorum ama emin de olamadım şimdi sen onu goster istersen bir goster
doktor konusuna gelince,bence sizi tanıyan doktorunuza devam edin ama acil durumlar icin yakındaki bir doktoru da el altında bulundurmak iyi olabilir.
canım bu İpek hanımın ciftliginde odemeyi daha sonra hesaba yatırarak yapacaksınız diyor,tam olarak nasıl oluyor odeme ve fiyatlar asagı yukarı nasıl,gerci mail atacam ama fikir olsun dedim onceden,cok cok ucuksa mail atmaya da degmez diye.
canım yogurt konusunda bir sey diyemiycem aslında,hemen hemen herkes veriyor hatta ilk ek gıdaların başında yer alıyor ama ben Filize de İnciye de vermedim,yogurttan ziyade glutenli gıdalara daha dikkatli yaklaşmak gerek diye duşunuyorum-soya fasulyesi, buğday, arpa, yulaf, çavdar ve bunların içeren diğer bütün gıdalar (makarna, erişte, bulgur pilavı vb)
maşallah cok erken dönmeye başlamışbu guzel bir işaret
Filiz 5 aylık,İnci 6 aylık donduler ama İncimin gecikmesinde benim de sucum varcocugu hic donebilecek şekilde yere bırakmamıştım,bir gun teyzem geldi misafirlige,annemle teyzeme cocukları bırakıp dışarı cıkmam gerekti,geldim teyzem mujdemi isterim kızın donuyor diyor :) sermişler yere bir battaniye bırakmışlar kuzuyu 10 dk sonra dönmüş,yavrummm fırsat kollarmış meger
Filiz ilk dondugunde koltuktan düşmüştü ve kafasını carpıştı o yuzden İnci döner de düşer diye cok korktum,sen de sakın onlemini almadan yalnız bırakma Allah muhafaza
Canım halil bey e mi gideceksiniz. eğer gidersen ve memnun kalırsan bende ona götürmek istiyorum en azından 6. Aydan sonra.
Bende Canan hanım ı çok beğendim ama yakınmada Dr istiyorum.
Dün Hasan Basri'yi yıkar ken bende aynı şeyi söyledim eşime aşısı kabuk bağlamadı acaba tutmasını diye. Gerçi Canan hoca tutmamada artık ikinciyi yapmıyoruz o eskiseniz dedi.
Ay bende duscel diye korkuyorum benim ki gündüzleri koltukta yatıyor yanımda,dün sabah yine solonda koltukta yatıyordu uyuyor diye kalktım evi supurdum mutfağı supurdum diger odalara geçmeden bı bakayım dedim üstünde ki battaniyeyi atmış koltuğun kenarına kadar gelmiş ise dalıp bakmasam belki duserdi simdi uyudumu hemen besigne yatırıyorum,ama dediğin gibi galiba benimki doğduğundan beri gündüzleri koltukta yatırıyordum ana kucağında felan yatsa donmezdi belkide
Chnb reklamlarda philips akıllı ütü diye birşey çıkıyor gördün mü onu?
Eşimin iş yerinde. Bir çok kişi çocuğunu ona götürüyormuş , Prof olduğunu duyunca pek gidesim gelmedi benimde genelde çok ukala oluyorlar ve senin için önemli olan önemli şeyleri ayrıntı ve önemsiz gibi görüyorlar
Deneyelim bakalım
Kızlar sizden yardım istiyorum badenin saçlarının dipleri bir tabaka ile kaplı , sanki Konak olacakmış gibi yağlı sarımsı beyazlı anne karnındaki mukus gibi, biraz ovalayınca kir gibi ufalanıyor
Ne yapayım sizce ne önerirsiniz
Eşimin iş yerinde. Bir çok kişi çocuğunu ona götürüyormuş , Prof olduğunu duyunca pek gidesim gelmedi benimde genelde çok ukala oluyorlar ve senin için önemli olan önemli şeyleri ayrıntı ve önemsiz gibi görüyorlar
Deneyelim bakalım
Kızlar sizden yardım istiyorum badenin saçlarının dipleri bir tabaka ile kaplı , sanki Konak olacakmış gibi yağlı sarımsı beyazlı anne karnındaki mukus gibi, biraz ovalayınca kir gibi ufalanıyor
Ne yapayım sizce ne önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?