Premature Bebekler *Rahim Ağzı Yetmezliği Topiğinin Mucize Bebişleri*

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
eylulgulu canım emirin dişleri kaşınıyor olabilir,İncinin de daha 2 aylıktan beri elleri agzında,ama daha yeni cıktı dişi bazen emme gudusu icin bazen de kaşındıgı icin yapıyorlar bunu.Filizle ilgili beslenme konusunu danışmak icin gelişim uzmanıyla gorustugumde emzik vermek istemiyorum ama parmagını emiyor o yuzden veriyorum demiştim,o da bırak emsin bir sure sonra bunu kendiliginden bırakacaktır demişti bende bir daha ellemedim bıraktım emsin.Gercekten de o aylarda surekli bir emme ihtiyacı varken şimdilerde daha cok eliyle kaşır gibi yapıyor,ileri geri saga sola bazen komple elini sokuyor :) diş kaşıyıcı alabilrisn,kendisi kullanamayacgı icin sen yardım edersin

Evet badede bu ay elini emmeye başladı, bence normal , aç olmasalarda keyif alıyorlar
Benimki bazen cok cok diye ses çıkarıyor elini emerken. Korkuyor sonra nerden geldi bu ses diye :))))

Evet badede bu ay elini emmeye başladı, bence normal , aç olmasalarda keyif alıyorlar
Benimki bazen cok cok diye ses çıkarıyor elini emerken. Korkuyor sonra nerden geldi bu ses diye :))))
Dış kasiyiciyi rahatlıkla kullanabilirim o zaman,dış cikartcagni zannetmiyorum. Zaten huysuzlig felan yok hafat sonu dislik almıştık Dursun kenarda diye eşimde kullanalım deyince tereddüte düştüm
Hidenisko bizimkide şapur supur sesler çıkartıyor küçücük elini kocaman ağzına söküyor :)kızlar nette dış kasiyiciyi arastiriken bisey buldum dişlik yerine pirasa kullaniyirlarmis antibiyotik etkisi varmış ayrıca ağrı kesici etkisi oldug icin rahatlatıyormuş bebekleri ama el kadar bebeg pirasayi nasil veriyorlar analamadim

Evet benim oğlum çok zor çıkarmıştı dişlerini o da ben de ağlıyorduk ))
O zaman bana söylemişlerdi
Tabi O zaman 5 aylık falandı ege, tabiki de ben yapmadım :)))

Hay maşallah kuzulara.
Eylülgülü
Canım emir maşallah BarekAllah önde gidiyor motor hareketleri elini emmeler dönmeler Rabbim izniyle sağlıklı ve sıhhatli bi çocuk olacak annesi

Bade kızımız tabiki Nazlı olacak öyle sesmes olmasın. Nerden geldi bu ses ya....

Ses deyince dün akşam Hasan Basri uymaya çalışıyor bende yanında onu beşiğini hafif hafif sallıyorum bi hapşurdum nasıl korktu nasıl ağladı. Kucağıma aldım yok. Gözlerde yaş boncuk boncuk.

Evet benim oğlum çok zor çıkarmıştı dişlerini o da ben de ağlıyorduk ))
O zaman bana söylemişlerdi
Tabi O zaman 5 aylık falandı ege, tabiki de ben yapmadım :)))
Yapan birileri olaydı iyiydi anlatırdı bize,ama yok ben cesaret edemem zaten boğazına felan kaçar aklım gider öyle seylerden,gecen basima geldi gecen dediğim belki 1 ayı geçmiştir kucuk görümcem kuacgna aldı sevmek icin uzerimdede pullu mullu bı tshirt var bı ara emirin yüzü bana dondü ağzında dış etinin orda ne göreyim pul aklım gitti valla nasil alcagmi şaşırdım

Âmin canım cumlemizinki,kiyamam hasan Basri'ye uykusundan korkarak uymamış yavrum

kızlar ben filize azcık taze sogan vermiştim :) bayag da hoşuna gittiydi ama Filizin dişleri zor cıkardı hep ve bu dedigim de arka dişleri icindi,sanırım 1 yaşına yakındı.Yine de cok korktugumu hatırlıyorum,kopartır da bogazına kacar diye,İncinin diş etlerini de ben kaşıyorum ara ara silikon bir diş fırcasıyla mest oluyor sonra sanırım ben kaşıdıkca daha da kalınıyor huysuzlanıyor niye bitti diye e ben de saatlerce kaşıyamıyorum tabii :)
bu arada bebeklerinize pullu simli hic bir kıyafet giydirmeyin,kendiniz de giymeyin,pullar cok keskin oluyor ve kucagınızdayken Allah muhafaza yuzunu gozunu kesebilir.

Hidenisko canım güzel haberler bekliyoruz Bade hanımdan:))

Dr kontrolümüz bitti, kızım çok kilo almamış ( 5740 çıktı boyu 54 cm boyuna göre kilosu azmış, mama verme istemiyorsa dedi
4 ay bitince ek gıdaya başlarız desi

54 cm demişim boyuna :)))) 64 cm olacak o :)))

Maşallah BarekAllah annesi gibi uzun ve güzel bi kız olacak bu Badecik.
Üzülme canım kilo her ay aynı almıyorlar. Dr normal sorun yok diyorsa ne yapacaksın kiloyu.
Bade mana almıyordu galiba. Sen versende bebek alamayınca ne yapılır ki.

Nasıl canım memnun kaldım mı?
Yaklaşımı ilğisi nasıldı. Dr lığunu sormuyorum çünkü Prof kesin çok bilğilidir
Muayene ücreti ne kadar canım sonrası ayıp. Telefonunu verdimi.
Ay canım çok sordum değilmi.

hİDENİSKO BİZİM DE O AYDA 400 gram almıştı üzülmüştüm sağlıklı olsun da... Maşallah servi revan olacak kızımız...
ben bugün sabah 120 cc bir öğlen 150 cc bir verdim az yapıyorum 90 cc bitiyor ağlıyor içli içli 30, 30 ekliyorum 150 de doydu. gece emiyor sütüm de azaldı

Metal memnun kaldık biz, gayet ilgiliydi Toyota dan arkadaşlar tavsiye etti sizi dedik :))) tel No verdi , arayabilirsiniz mesaj çekebilirsiniz dedi 240 tl ücreti iki kuzuya 480 liracık verdik :))))))

Chnb gördüğünde 4-5 aylık gibi dedi :)) mama almıyorsa Zorlama kilosu sadece boyuna göre az ama ayına göre iyi dedi

Bol bulgur tuket b enimde sutum çoğalıyor derken şimdide emir emmiyor kaç gündü sadece sabahları alıyor günde 1 kere nasil alıştırsam bilmiyirum

Bol bulgur tuket b enimde sutum çoğalıyor derken şimdide emir emmiyor kaç gündü sadece sabahları alıyor günde 1 kere nasil alıştırsam bilmiyirum

Hay Allah ya. Anne memesini mi istemiyor yoksa biborondandamı anne sütü almıyor.
Biborana alışıyorlar. Bazen Hasan Basri de gazı ve uykusu çok olunca anne memesini istemiyor. Biboronu alıyor. Karnı tam doymazsa gaz ve kaka çıkaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…